View Single Post
Old 02-23-2004, 07:52 AM
  #18
pure magic
Dedicated Fan
 
pure magic's Avatar
 
Joined: Jan 2002
Posts: 642
Nagi Avatarini deistirmissin.Umarim elini ayaaini iyice DC'ten flan cekmiosundur. [img]smilies/rolleyes.gif[/img] Gene ilerleyen postalari okuyunca cevabi gördüm [img]smilies/tongue.gif[/img] gönlümdeler flan demissin rahatladim.Bu arada yazdiklarini okudukca Billy'e asik olduun gerceine daha cok inanmaya basladim. [img]smilies/smile.gif[/img]


Hem bu resim hemde su resim ayni kisi eminisiniz di mi? [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/lol.gif[/img] Onemli deil.Ben demistim artik Dominic benim diye.

http://www.bagendinn.com/Dom/images/...domleather.jpg http://www.bagendinn.com/Dom/images/events/melora20.jpg


[img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] Inanamiorum.Ben bu DJo dialogunu nerdeyse unutmustum.Allah'im bunlari konusan iki insan nasi birlikte olamaz yaaa [img]smilies/bawl.gif[/img] LANET OLSUN SANA KEVIN.HAYATIN BOYUNCA RAHAT YUZU GORMEYESIN EMI. [img]smilies/bawl.gif[/img] Bunca insana cektirdigin acinin binlerce katini Allah sana versin.Göz yaslarimiz sel olur sende o selde boul.Stupin midir Stupid midir o ahmak ise tam bi bas belasi.Kevin icin dilediklerimin hepsini ona da diliorum.Allah onlari benim karsima cikarmasin cükü allah yaratti demeden girtalklarina sarilabilirim.Vicdan azabida duymam.

Canimcimlarim beni unutmamis sormussunuz.Hepinizi cok seviorum [img]smilies/kiss.gif[/img] Neden gelemedimi söledim ama beni sormaniz ayyyyyy özlediniz di mi beni [img]smilies/lol.gif[/img] Ama Nagi'nin dedii gibi gelince eyvaaaahhhh ben nasil yazicam nereye nediycem flan oldum [img]smilies/lol.gif[/img] Bu kadar ayri kalmamak gerekio ama sartlar el vermio iste napalim.

Münire Bende tam sende ortaliklardan kayboldun sanmaya baslamistim ki gelip yazmisin [img]smilies/smile.gif[/img] Sen niye Dominic'in boyuyla iliglenir oldun böle birden???*Yoksa düsündüm sey mi oluor Münire??? [img]smilies/tongue.gif[/img] [img]smilies/eek.gif[/img] Sadece münire'de deil.Dilara'da Dominic'e fazlaca takilmaya baslamis.Ben yokken neler oldu burda böle.


[img]smilies/rotfl.gif[/img] [img]smilies/rotfl.gif[/img] [img]smilies/rotfl.gif[/img] [img]smilies/rotfl.gif[/img] Nagi'cimNedir bu resim böle.UStünü örtmüs olabilir arklarin ama bu bira sisesi flan neoluo???? [img]smilies/tongue.gif[/img] [img]smilies/tongue.gif[/img] Bence bu gayet gerceksi bi resim.Muhtemelen o sicakta icki icince carpti sende orada siziverdin [img]smilies/lol.gif[/img] Bizden cekinmene gerek yok bizbizeyiz burda söleyebilirsin gercekleri [img]smilies/lol.gif[/img]


Duygu Sana inanamiorum ne bulusoun Asthon'da.Her tarafindan ben Hollywood cocuguyum akior.Yakiskli da deil.Ustüne yetmiormus gibi birde sigara.


Not:Sayfa 7'yim.Sona doru yaklasiorum.Hadi bi gayret [img]smilies/tongue.gif[/img]
__________________
"You gave me peace in a lifetime of war" Achilles to Briseis

"The Gods envy us.Because we're mortal,because any moment may be our last.Everything is more beautiful because we're doomed.You will never be more lovely than you are now.We will never be here again." Achilles to Briseis
pure magic is offline