Fan Forum
Remember Me?
Register

  New Forum Poll   |     Request a Forum   |     View New Forums

Reply   Post New Thread
 
Forum Affiliates Thread Tools
Old 10-11-2021, 07:14 PM
  #241
Graphics Team Manager

 
shinebrighterxx's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Posts: 155,096
Is it saying GMT+10.30 down the bottom then or GMT+10? It sounds like a glitch putting you into Queensland time instead of South Australia. Mine is set for GMT+10 & currently says GMT+11 since I am in NSW so have daylight savings too. Really odd . I am going to change my time zone & see what it tries telling me...


ETA: Yep, I see what you see. You should be GMT+10.30 right now but looks like the time zone only moved half an hour forward instead of an hour. It says GMT+10 which is the AEST timezone not ACST or ACDT. ACST should be GMT+9.30, then ACDT should be GMT+10.30. Really weird there would be issues with one time zone. I would expect all or at least the other Australian daylight savings time to also be getting the error
Maybe is getting confused by all the different timezones in Australia
__________________
you can have just what you gave me, you can keep the charming lines, & you can
keep your wandering hands & eyes, you'll wake up all alone & wonder why i'm not home,
& i'll let my phone ring, a dose of your kind of love & i'll let my absence show
Chelle » join GTmy artFBIL&O
shinebrighterxx is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2021, 08:39 PM
  #242
Fan Forum Star

 
olicity4eva's Avatar
 
Joined: Oct 2018
Posts: 230,277
Quote:
Originally Posted by shinebrighterxx (View Post)
Is it saying GMT+10.30 down the bottom then or GMT+10? It sounds like a glitch putting you into Queensland time instead of South Australia. Mine is set for GMT+10 & currently says GMT+11 since I am in NSW so have daylight savings too. Really odd . I am going to change my time zone & see what it tries telling me...


ETA: Yep, I see what you see. You should be GMT+10.30 right now but looks like the time zone only moved half an hour forward instead of an hour. It says GMT+10 which is the AEST timezone not ACST or ACDT. ACST should be GMT+9.30, then ACDT should be GMT+10.30. Really weird there would be issues with one time zone. I would expect all or at least the other Australian daylight savings time to also be getting the error
Maybe is getting confused by all the different timezones in Australia
Maybe I am getting this at the bottom but it is set to Adelaide,Darwin time zone.All times are GMT +10. The time now is 01:38 PM.
__________________
Kristen

Icon
Barry ღIris
Visit Shadow and Bone
olicity4eva is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 12:12 AM
  #243
Graphics Team Manager

 
shinebrighterxx's Avatar
 
Joined: Sep 2009
Posts: 155,096
Really weird. Hopefully now it has been reported in here & we've made it clear what the issue is someone can look into it & fix it for you

I just had a look at all timezones which are a half hour amount like Kristen's & all are pushed only half an hour forward, not the full hour. GMT+5.45 only gets pushed 15 minutes forward into GMT+6 too. Meanwhile anyone who, like me, are in a timezone which is on the hour it pushes them forward the full hour like it should. So looks like the error lies with any timezone which doesn't end with '00'
__________________
you can have just what you gave me, you can keep the charming lines, & you can
keep your wandering hands & eyes, you'll wake up all alone & wonder why i'm not home,
& i'll let my phone ring, a dose of your kind of love & i'll let my absence show
Chelle » join GTmy artFBIL&O
shinebrighterxx is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 01:52 AM
  #244
Fan Forum Star

 
olicity4eva's Avatar
 
Joined: Oct 2018
Posts: 230,277
Quote:
Originally Posted by shinebrighterxx (View Post)
Really weird. Hopefully now it has been reported in here & we've made it clear what the issue is someone can look into it & fix it for you

I just had a look at all timezones which are a half hour amount like Kristen's & all are pushed only half an hour forward, not the full hour. GMT+5.45 only gets pushed 15 minutes forward into GMT+6 too. Meanwhile anyone who, like me, are in a timezone which is on the hour it pushes them forward the full hour like it should. So looks like the error lies with any timezone which doesn't end with '00'
Hopefully now that I have put it in the mod server and technical questions so hopefully it will be fixed soon
__________________
Kristen

Icon
Barry ღIris
Visit Shadow and Bone
olicity4eva is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 10:41 AM
  #245
Fan Forum Hero

 
BlackWhiteRose's Avatar
 
Joined: Mar 2011
Posts: 93,260
Quote:
Originally Posted by crazy_diamond (View Post)
I was getting the 'The server is too busy at the moment. Please try again later.' a few mins ago
I had the same problem today.
__________________
~My top ships: Brennan/Booth, Shamy, Penny/Leonard, Buffy/Angel, Willow/Tara, Valerie/David, Kelly/Dylan, Monica/Chandler, Ross/Rachel, Angela/Hodgins, Piper/Leo, Jessica/James~Hanna/Caleb, Michael/Ash ~Thanks for 12 years of TBBT!~Aspie~ big Sheldon Cooper Fan~Icon by Mel (spacekru)~
BlackWhiteRose is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 04:00 AM
  #246
Moderator Support Team
Save Me

 
crash landing's Avatar
 
Joined: Sep 2002
Posts: 669,380
Quote:
Originally Posted by BlackWhiteRose (View Post)
I had the same problem today.
I was getting it a few times both Monday/Tuesday but not for long before it was back
__________________
Sarah ღ Icon: MyLastDayWithoutYou
"I'm with you until the end of the line"
[Bucky BarnesSteve Rogers]
crash landing is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 12:57 PM
  #247
Fan Forum Legend

 
crazy_diamond's Avatar

Moderator of ...
Star Trek
Robert Carlyle
 
Joined: May 2002
Posts: 348,203
Forum has been timing out for me
__________________

SR

La Casa De Papel
crazy_diamond is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 01:31 PM
  #248
Moderator Support Team

 
Can't Have You's Avatar
 
Joined: Jun 2007
Posts: 347,274
Quote:
Originally Posted by crazy_diamond (View Post)
Forum has been timing out for me
Same here. Something different than the "server is too busy". it happened twice for about 5 mins or longer each time.
__________________
I don't want to be apart from you anymore.
Me either, like ever.

Tori
Can't Have You is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 02:01 PM
  #249
Moderator Manager

 
Artemis's Avatar
 
Joined: Jun 2008
Posts: 127,361
If anyone can grab screenshots, that could be helpful, too.
__________________
🦋👻👻👻
ღ jackie | icon gleek666
We're Sunset Curve. Tell your friends!
Artemis is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 05:23 PM
  #250
Fan Forum Legend

 
PhoenixRising's Avatar
 
Joined: May 2009
Posts: 290,889
Question: Will they ever get the URL thing fixed? I don't know what you call it, but whenever I post a link to a new thread, it shows the code. FF used to have the link create a URL title for us automatically just by copying and pasting the link into the field, but now it just posts a broken link and if we want a clear title in the link we have to do it manually.
__________________
In Loving Memory of Christine Dettloff(cheekymonkey503). Rest In Peace, Dear Cheekymonkey. ~ Alex
PhoenixRising is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 06:58 PM
  #251
Elite Fan

 
HemsyFanatic811's Avatar
 
Joined: Jun 2010
Posts: 47,646
I got kicked off-and when I tried to get back on, I got the message "the server is busy".
That was last night.
Tonight, it "timed out" waiting on a post to load.
Anybody else having these issues?
HemsyFanatic811 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 07:18 PM
  #252
Moderator Support Team

 
Can't Have You's Avatar
 
Joined: Jun 2007
Posts: 347,274
Quote:
Originally Posted by Artemis (View Post)
If anyone can grab screenshots, that could be helpful, too.
When it happened to me, I didn't get any kind of screen, it just wouldn't load. And if I was in the middle of a post it just showed "posting" forever
__________________
I don't want to be apart from you anymore.
Me either, like ever.

Tori
Can't Have You is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 08:28 PM
  #253
Moderator Manager

 
L i N d $ @ y's Avatar
 
Joined: Dec 2001
Posts: 563,258
Quote:
Originally Posted by Lauren Helen Graham (View Post)
Thanks for letting me know. So it really seems to be an issue on our board. I of course didn't check any single one but a lot and I didn't have that problem anywhere but on ours.
Jerry has followed up on this with our System Managers so this should be fixed now.
__________________

한번 사는 인생 누구보다 화끈하게
I only live once, so I live harder than anyone

대충 사는 건 아무나 해
Living half-heartedly can be done by anyone

AGUST D | 마지막
L i N d $ @ y is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2021, 08:28 AM
  #254
Fan Forum Hero

 
Arrakis's Avatar

Moderator of ...
DC Extended Universe
 
Joined: Dec 2013
Posts: 68,152
Quote:
Originally Posted by Artemis (View Post)
I am not familiar with that since I always link things using the link button.

So I have no idea what is or isn't working on that side.
Oh yes outside links had to be always done that way, but on the old server on-website links like to other threads or boards on FF would automatically show the title and all and not need to be linked.
__________________
Icon by Me
"Of my friend, I can only say this: Of all the souls I have encountered in my travels,
his was the most....human"
Arrakis is online now   Reply With Quote
Old 10-23-2021, 12:18 PM
  #255
Passionate Fan

 
B ē tt ⓨ's Avatar
 
Joined: Oct 2019
Posts: 3,801
I know there were some kinks that were still being worked out but my User CP is still displaying oddly.

It's narrow and long rather than using the space in the window.

User CP Image

Is this going to be fixed?
__________________

A Discovery of Witches
B ē tt ⓨ is offline   Reply With Quote
Fan Forum  |  Contact Us  |  Fan Forum on Twitter  |  Fan Forum on Facebook  |  Archive  |  Top

Powered by vBulletin, Copyright © 2000-2021.

Copyright © 1998-2021, Fan Forum.


TEST