Fan Forum

Fan Forum (https://www.fanforum.com/)
-   Info Center (https://www.fanforum.com/f20/)
-   -   Fan Forum Questions, Problems, Technical Help #24 (https://www.fanforum.com/f20/fan-forum-questions-problems-technical-help-24-a-63233867/)

Artemis 08-26-2021 10:50 AM

Yeah, right now, it kind of seems like the best, easiest solution is just reupload the avatar.

meraki 08-26-2021 10:53 AM

Yeah, looks like it. :nod:

L i N d $ @ y 08-26-2021 07:47 PM

The avatar issues has already been reported. Thanks everyone for all the patience. :)

HemsyFanatic811 08-29-2021 06:58 PM

Hi, tech question. I accidently made my screen super huge-and I don't know how to undo it.
Thanks for the help.

L i N d $ @ y 08-29-2021 07:43 PM

What do you mean by super huge? Did you zoom in so everything looks big? Go to the Settings of your internet browser, it usually has a Zoom option there to adjust.

airali_glo 08-31-2021 01:17 PM

I changed my avatar but most of the times I log in or I open FF it doesn't show up. It doesn't show even in my profile page. I reupload it and it works, but then, the following time I open ff I have the same problem.

It's between 20/30 kb, I tried with jpg and then png formats, but it's the same.

Oh sometimes I have this problem also with other people avatars, like L i N d $ @ y one, right now.

Chris 08-31-2021 01:25 PM

It's not just you.:) Our Technical Manager is aware of this and has found the issue. She will work on it as she finds time. Unfortunately it may not be a quick fix so please be patient.

backstreetboysfan 08-31-2021 08:14 PM

Okay thanks I am having the same issue.

airali_glo 09-01-2021 10:04 AM

Quote:

Originally Posted by Chris (Post 104705641)
It's not just you.:) Our Technical Manager is aware of this and has found the issue. She will work on it as she finds time. Unfortunately it may not be a quick fix so please be patient.

Oh, I see! I thought it was just me :blush: No problem in being patient :)

BlueDog9 11-24-2021 09:08 PM

So I'm not sure if this problem is even fixable. But a fellow :ff: friend said I should report it anyway.

I did a post and suddenly my post count went down by like 70 posts. None of the posts I've done today have been erased though.

Chris 11-25-2021 05:48 AM

Might a thread that you had posted on been deleted for some reason? That's why we advise mods to close or merge duplicate threads and to just leave dormant threads alone. Since I just compiled the anniversary statistics, I know that you had 623,679 posts Monday morning

ice choco 01-24-2022 07:59 PM

So I'm not sure if I'm the only one still having this issue, but it's still this way where the thread title links don't go back to bold on board main pages after posting in them. :look:
I had brought it up after the server move as well.

Artemis 01-24-2022 10:30 PM

Do you have an example of this? Screenshot and is it a single board or all/any? And what browser are you using?

I'm not personally experiencing this issue. When I post, it unbolds. And then someone else posts and I see it bold again.

ice choco 01-25-2022 08:49 AM

That's how it is with me. That's what I mean :P
But before the server move it was different. After, for example, I posted in a thread then it would still be bold. Or just even looking in a thread without posting in it then the thread title link would still be bold. It just kind of bothers me how it is now. :shrug: Not really a big issue, but yeah.

But it's all boards and I'm using Microsoft Edge.

Chris 01-25-2022 09:01 AM

Have you tried logging out, clearing your cookies, then logging back in?


All times are GMT -7. The time now is 03:58 PM.

Powered by vBulletin, Copyright © 2000-2022.
Copyright © 1998-2022, Fan Forum.