| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2003
| Hungarian Thread - Look at them accentuated letters! Welcome to the first Hungarian Harry Potter Thread! // Isten hozott az első magyar Harry Potter topikban! I hope I'm allowed to open it. Hopefully it will bring out many lurking Hungarian people. Tudom, hogy itt vagytok, ne féljetek posztolni (hejj de szép magyar szó )![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Jááááááááááááj!! Nagyon, nagyon, nagyon köszi, hogy megnyitottad!!! ![]() De ugye nem kell mindig két nyelven beszélni, mert akkor hülyét kapok!! Szóóóóvaaaaal Harry Potter!! ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Akkor kezdem egy h�*rrel: A magyar c�*me a könyvnek: Harry Potter és a halálos szentek lesz. Hadd ne mondjak semmit, elég egy szmájli: ![]() Vajon mennyi könyvet adtak el nálunk az utolsóból? Ahol én vettem ott kilóméteres sor volt. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Quote:
Milyen szar, hogy nem tudja feldolgozni a hosszú 'i' betűt a szerver, mi? Magyar-ellenesség itt is. ![]() Persze, hogy nem kell kétnyelven beszélni. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Nekem a Halálos ereklyék jobban bejött volna, no de sebaj..... ![]() Én azóta nem jártam könyvesbolt közelében..... sőt, még akkor sem, mert Internetről töltöttem le.... Csóri vagyok, nem tudom megvenni a könyvet.... Hát ha a "hosszú i-t" nem is tudta feldolgozni, legalább abba nem köt bele, ha káromkodunk!! Muhaha!!! ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Hogy merészelted?!! Nem mintha Rowlingnak hiányozna az a pár font, amitől gonoszul megfosztottad... Én hajnali 1:15-kor már a kezemben tudtam a könyvet. És 8 óra alatt ki is olvastam.Ereklyék tényleg jobb lett volna, de majd meglátjuk. Mi magyarok nem a jó cimforditásokról vagyunk hiresek. xD | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Rowling jobb, ha inkább csendben marad egy életre, miután Spoiler:
![]() Mert a végén még oda megyek és ..... ![]() Még a megjelenés előtt pár nappal feltettek képeket a netre, amelyeken a DH lapjai voltak láthatóak, először csak az eleje, utána már a közepe és a vége is.... én a hülye meg persze elolvastam, mondván h ez úgyse az igazi.... naná,h az volt!! Szóval én már szombat előtt tudtam,h mi lesz..... ![]() Na igen, a cimforditásunk...... ![]() Most már télleg megyek, mert nem akarom lefejelni a klaviaturát!! Jó éjt és még egyszer köszi!! ![]() Last edited by dice8us : 07-24-2007 at 04:07 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Hát a te második OTP-d (lmao, OTP...) legalább létrejött. Az enyém nem. De mondjuk Ã*gy is nagyon sok szép dolog történt velük. Harry&Lunáról beszélek természetesen.Szar ügy, drágassszágom. Én is nagyon csábÃ*tva éreztem magam, hogy megnézzem, de inkább úgy döntöttem, hogy kivárom... Arra is kiváncsi vagyok, hogy az RTL Klubbon megint elspoilerezik a könyvet, mint a HBP-nél. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Quote:
OTP)Hát a tv2-n az Aktivban beharangozták tegnap, hogy ők már tudják,h ki hal meg és hogy el is mondják, erre föl közölték a végén, hogy inkább nem lövik le a poént..... Jahh.... már rájöttem,h mi az OTP ![]() De stupid vagyok!!! ![]() Javitok: már nem tegnap, hanem tegnapelőtt..... vagyis hétfőn ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Hát még mindig jobb, mintha a pofádba nyomnák, hogy "megjelent a hatodik potter könyv, amibenmeghaldumbledore,hahaelárultuk!!" Még el sem tudsz kapcsolni. Én mindig jót röhögök, ha leirom, hogy R/Hr az én OTP-m, vagy ilyesmit. XDEgyébként mesélhetnél magadról. Merrefelé lakol? | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| De most már tényleg megyek..... tényleg tényleg!! ![]() Jó éjt!!! ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Quote:
![]() Meséljek magamról...... hűha!! ![]() 20 éves vagyok, fősulira járok és Győr fele lakom.... pontosan Győr mellett És te és te? ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Quote:
![]() Én 23 éves, jelenleg a ZSKF-re járok, Pesten. De felvettek egy angliai egyetemre, úgyhogy jövőre ott kezdek. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Quote:
Én az ATFK-ra járok és nem megyek sehova jövőre, max. csak pár épülettel arrébb, ha ott lesz órám. ![]() És válaszolva az odaát feltett kérdésre: igen, most lesz a Driving Lessons valamikor, asszem 28-án vagy 29-edikén ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Figyelj, fizetik meg minden. Szóval ki vagyok én, hogy nemet mondjak? Egyébként most lett volna az 5 éves érettségi találkozóm (te jóég, de vén vagyok) de nem tudok majd elmenni. Amit egyáltalán nem bánok, mert a középsuli egy rémálom volt számomra, és több ember volt akit ki nem állhattam, mint akit szerettem... ezt nagyjából meg is mondtam a válaszlevelemben. Bár kicsit rosszul érzem magam emiatt, de legalább Å‘szinte vagyok.Igen, megnéztem. Szombaton adják: SofÅ‘rlecke. Hát, legalább nem változtattak sokat a cÃ*men. egybként én láttam és aranyos. Nem egy akciófilm. De sok Rupert van benne, meg Laura Linney ![]() | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |