| #16 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| nie bylanbym tego taka pewna Janet tu tez za Marii __________________ I'm you hell, I'm your dream I'm nothing in between | |||
| |
| #17 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| oj Mari o co sie zloscisz? Jak ty zauwazasz jakis blad to mowisz i tak samo my, przeciez moglas nie zauwazyc tego, ze nie ma wszytkiego na liscie.. [img]smilies/rolleyes.gif[/img] Michelle hihihi czyli zabawa bedzie trwac [img]smilies/wink.gif[/img] __________________ *Janet* "We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets." | |||
| |
| #18 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2003
| hehe zabawa trwa [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ Buffy/Angel Zatañcz ze mn¹ jeszcze raz Chcê ch³on¹æ ka¿dy oddech twój Co z nami bêdzie? - uwierz mi Tak jak ja nie kocha³ nikt | |||
| |
| #19 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2003
| No Janetko dobrze ze jestesmy we dwie [img]smilies/biggrin.gif[/img] Mari - no nie obrazaj sie [img]smilies/biggrin.gif[/img] Przeciez my tak z uprzejmosci cie poprawiamy [img]smilies/tongue.gif[/img] __________________ sometimes your heart takes you to places that can never lead to a happy ending | |||
| |
| #20 | |||
| hehe mari wlasnie nosek do gory [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ Buffy/Angel Zatañcz ze mn¹ jeszcze raz Chcê ch³on¹æ ka¿dy oddech twój Co z nami bêdzie? - uwierz mi Tak jak ja nie kocha³ nikt | |||
| |
| #21 | |||
| New Fan Joined: Nov 2003
| niom,niom [img]smilies/smile.gif[/img] fajniutko tutaj [img]smilies/smile.gif[/img] podoba mi siê.Ciesze siê,¿e my,polscy fani nie jesteœmy gorsi od innych(znaczy sie mamy swoje pokoje) [img]smilies/smile.gif[/img] Pozdruffka dla was szyskih [img]smilies/tabasco.gif[/img] to dla fass do obiatku(badz kolacji,ale ja jeszcze przed obiadkiem.. bu...) __________________ Roswell,my friend - new beggins,not The End. http://botrvc.kom.pl | |||
| |
| #22 | |||
| Witaj Maria [img]smilies/wave.gif[/img] My sie chyba nie znamy... [img]smilies/rolleyes.gif[/img] Milo cie poznac [img]smilies/biggrin.gif[/img] Mam nadzieje ze bedziesz sie z nami dobrze czula [img]smilies/tongue.gif[/img] __________________ sometimes your heart takes you to places that can never lead to a happy ending | |||
| |
| #23 | |||
| no marius nareszcie [img]smilies/biggrin.gif[/img] i jak podoba ci sie tutaj? [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ Buffy/Angel Zatañcz ze mn¹ jeszcze raz Chcê ch³on¹æ ka¿dy oddech twój Co z nami bêdzie? - uwierz mi Tak jak ja nie kocha³ nikt | |||
| |
| #24 | |||
| A to wy sie znacie?? [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ sometimes your heart takes you to places that can never lead to a happy ending | |||
| |
| #25 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2003
| Nyu witam nowa osoobke =] Kto pojedzie w next weekend do wrocka?? [img]smilies/silver_hand.gif[/img] Mari [img]smilies/silver_hand.gif[/img] __________________ Dla ciebie mój szept, gdy budzi się dzień Dla ciebie mój smutek, zatrzymaj się więc Przez moment chcę mieć cię tylko dla siebie I tak zaraz świat zapyta o ciebie! | |||
| |
| #26 | |||
| Mari a co ty takie rozeznanie robisz w kazdym pokoju?? [img]smilies/wink.gif[/img] __________________ sometimes your heart takes you to places that can never lead to a happy ending | |||
| |
| #27 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| Tia, w kazdym pokoiku MaRI pyta zawsze o to samo *lol* lece dalej pappapa __________________ And now the night | |||
| |
| #28 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2003
| Nyu a jak =P tylko chyba na rozeznaniu sie skonczy :/ [img]smilies/silver_hand.gif[/img] Mari [img]smilies/silver_hand.gif[/img] __________________ Dla ciebie mój szept, gdy budzi się dzień Dla ciebie mój smutek, zatrzymaj się więc Przez moment chcę mieć cię tylko dla siebie I tak zaraz świat zapyta o ciebie! | |||
| |
| #29 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| ne rob takiej minki [img]smilies/smile.gif[/img] Bo ty moja sisqs jestes [img]smilies/smile.gif[/img] __________________ And now the night | |||
| |
| #30 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| Mari De Luca to nie jest erm.. Ola ?? | |||
| |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |