| #61 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oh, micsoda gondolatmenet... nekem ez már túl bonyolult volt igy éjfél után. De most már értem. XD Na a Jóbarátok az egyetlen sitcom amit én is nagyon szeretek. ![]() De a "Nővérek a Traveling Pants" és az "Anyu van a fodrász" se rossz. ![]() | |||
| |
| #62 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Hehe, nekem is bonyolult volt, hidd el Azért örülök, hogy érted. Lehet, hogy nem igy van, de oké Ebben egyet értünk Kivi vagyok, a Gilmore Girls-t hogy forditaná. Bár abban nincs sok hibalehetőség.. elvileg ![]() | |||
| |
| #63 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Hát lehet, hogy én is megpróbálok még pár részta Glee-ből, ne itélkezzünk elsőre cimszóval. A pilotban a vége tök jó volt, habár azt olvastam, hogy az a szám amit ott énekeltek, már nagyon agyoncsépelt, én is erre gondoltam, de azért tetszett. Az AoP meg úgy jött ide, ahogy Kata mondja. Én csak Jenna Elfman miatt néztem bele leginkább. Hogy folytatom-e, azt még nem tudom.Hogy a fenébe lehet rábukkani egy ilyen cikkre? Fú tök jó, hogy ez is tisztázva van akkor, hogy főszerep! Szerinted indie lesz? Rövid forgatási idő, viszonylag kis költségvetés, olyan szaga van. Viszont ha az, és simán megy minden, akkor akár tavasszal már fesztiválozhatnak vele. Ez a forditás meg nagyon nagy! Reméljük a dialógusok nem lesznek ilyen zavarosak. ![]() A Gilmore Girls-t legalább nem forditaná Szivek szállodájának, ez biztos. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #64 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én már három részt láttam a Glee-ből, de még most is ugyanaz a véleményem mint az első rész után. Nem hiszem, hogy én ezt sokáig fogom nézni. Inkább majd csak rákeresek az éneklős részekre youtube-on. Ne kövezzetek meg, de ki az a Jenna Elfman? ![]() A google dobta ki amikor rákerestem Alexisre. XD Remélem hamarosan kapunk pár képet a setről. Már többen is irták, akik a közelben laknak, hogy nyitva tartják a szemüket mert szeretnének összefutni Alexis-szel. Szerintem 100%, hogy indie film. Tényleg minden jel arra mutat. És ha már Kanadánál tartunk, a gilmorenews-on irta valaki, hogy látta ott Yanic-ot egy meleg felvonuláson. Nem is tudtam, hogy meleg a való életben is. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire utálta a sorozatot, hogy képes volt azt a cimet adni neki, hogy Szivek szállodája. ![]() Érdekes. | |||
| |
| #65 | |||
| Nem kövezünk meg, de azért egy popóverés jár, na jó nem. Ha a Dharma és Greg mond valamit, akkor egyből tudod ki ő, ha nem, akkor meg nem nagyon tudok mást felhozni, max. az Ég velünk! cimű filmet, amiben Ben Stiller mellett ő volt az egyik főszereplő – de gondolom innen pláne nem ismerős. Érdekességnek meg azt is tudom mondani, hogy mielőtt ő és Lauren befutottak volna, a Townies c. soriban szerepeltek együtt mint két főszereplő (a háromból).Jó csak mert nekem a Google News-tól kezdve mindenféle hülye kereső be van állitva, és én ilyet nem kaptam, vagy csak átsiklottam felette (gondolom ez a sima Google-ban jött akkor fel). ![]() Hát remélem is hogy tudják hogy a csapatnak szüksége van rájuk, úgy hogy vigyenek lehetőleg fényképezőt is. ![]() Nem tudtad, hogy meleg? Nem újdonság. Egyébként most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a GG-ben Michel meleg volt-e vagy nem? ![]() Na hát ez a választott leányka sajnos megint nem az akinek kéne lennie. De ránézésre igy külsőre (és korban is, lol) megfelelőbben tűnik "Harry Potter"-nél. ![]() Csekkoltam a The Good Wife-ot, ne üssetek. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #66 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sajnos egyik cim sem mond sokat, és annak ellenére sem ismerem, hogy köze van Lauren-hez. Bár igazából még erről a Townies-ról sem hallottam soha. ![]() Mondjuk én a sorozaton kivül sose olvastam róla semmit, szal nem csoda, hogy ezt sem tudtam. Az meg, hogy Michel meleg volt-e... hát, szerintem egyértelműen igen. Celine Dion, részvétel a lánybúcsún, az örökös nyafogása, stb. Bár konkrétan sosem mondták ki. "Harry Potter"-től bárki jobb. A képek alapján szimpi ez a csaj, de valahogy mégsem illik hozzá. De több mint valószinű, hogy nincsenek is együtt.Miért ütnénk? Én is gondoltam rá, hogy bele kéne nézni, mert sokan dicsérik, de a sztori nem igazán az én stilusom, úgyhogy inkább passzolom. És hogy tetszett? Milyen volt benne Matt? | |||
| |
| #67 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| "Harry Potter" Hát ez a csaj tényleg jobb nála. De attól még remélem, hogy nincsenek együtt. Nem illik Milo-hoz The Good Wife-ról én is olvastam jókat. Beszámolót kérek ![]() | |||
| |
| #68 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milo haverja irt twitteren egy kommentet ami arra utalt, hogy nincsenek együtt. Csak tudod a sztár világban úgy megy ha egy szinglit együtt látnak valakivel az ellenkező nemből, akkor ők automatikusan együtt is járnak. ![]() Valahol mintha azt olvastam volna, hogy Matt karaktere nagyon hasonlit Hambira. Ha igy van, az gáz. De lehet most keverem a dolgot az új filmjével. De ha tényleg mind a kettőben Hambi-utánzatot játszik, akkor ő is be van skatulyázva. Szerencsétlen. | |||
| |
| #69 | |||
| Nos a Townies megbukott úgy 5 rész után, úgy hogy Bia, teljesen normális, hogy nem hallottál róla, hisz senki nem hallott róla. ![]() Igen nekem is egyértelműen melegnek tűnt Michel, csak egyszer olvastam egy beszélgetést, ahol ez volt a téma és azon filoztak, hogy eleinte talán emlitette egy nő nevét, vagy legalább is nőnek tűnt, akivel randizott, de nem tudom kiderült-e végül, hogy igy is van-e. A TGW nem volt rossz, de nem igazán az én műfajom, amúgy tényleg jól van összerakva. Matt azt hiszem csak egy röpke jelentben tűnt fel, mikor bemutatkoznak egymásnak Aliciával, és itt még semmi nem szűrődik le róla, csak segit neki vinni a dobozát, elmondja neki hogy ő is új, meg hogy tiszteli amit csinál, és hogy győzzön a jobb. Az új filmjében nem hogy hasonlit Logan-re, de még jóval felül is múlja, nagyon undoritó a karaktere, de ez a pasas akit alakit egy valós személy, aki azt mondta, hogy Matt a való életben egyáltalán nem olyan, totál ellenkezője. Szerintem se illenek össze e képek alapján, de mondjuk nem a súlyára gondoltam, mert szerintem nem kövér, ahogy sokan megjegyezték. ![]() Hű gyerekek ez az Eastwick nem semmi, Stars Hollow új nevet kapott és még boszorkák is feltűntek. És Taylor ezt annyiban hagyta? ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #70 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pfff. *letörli az homlokáról az izzadságot* Akkor nem szégyenlem magam. XD Hát én ilyenre nem emlékszem. De most vettem rá unokatesóm, hogy kezdje el nézni a sorit és megigértem neki, hogy megnézem vele az elejétől a végéig minden részt. Szal majd odafigyelek, hogy mond-e ilyet Michel. Huh, kiderül itt Anitáról, hogy titkon nagy Matt rajongó és zugiban megnézi az össze sorozatát/filmjét. Haha, csak viccelek. De komolyan láttad azt a filmet? Egyébként tudom, hogy Matt aranyos az életben. Már olvastam pár fan encountert és mindenki csupa jót irt róla. De hát a karaktereit nem tudom szeretni, ha mindig ugyanazt a tipust játsza.Én nem a súlyára céloztam (és szerintem sem kövér, egyáltalán nem), csak valahogy nem az a tipusú csaj, akit el tudok képzelni Milo mellett. (Magyarul, nem Alexis. )Az Eastwicket is megnézted? Ennyire felismerhető benne Stars Hollow? Mert én néztem a Pushing Daisies-t, amiben szintén a Stars Hollow diszleteket használták, de őszintén szólva nekem fel sem tűnt, valószinűleg mert túlságosan a sztorira koncentráltam. És milyen az Eastwick? Asszem én is bele fogok kezdeni. Elvégre is csekkolni kell, hogy hűek maradtak-e hozzánk, mert ha nem, perelünk. ![]() | |||
| |
| #71 | |||
| Bia most árulta el magát, hogy ő is Matt rajongó. Csak ügyesen titkolni próbálta, elterelni a gyanút. De én túl dörzsölt vagyok ahhoz, hogy átverjen. Most mondjátok meg, nem jó nekem? Pereljük be őket mindenképp, mert minket nem kértek fel, hogy szerepeljünk benne. Márpedig ez bosszúért kiált ![]() | |||
| |
| #72 | |||
| Mentségemre szolgáljon, hogy minden GG szinészt próbálok valamilyen szinten szemmel tartani. Egyébként nem láttam az új filmjét (csak a trailert), mert még nem jött ki, de majd lehet, hogy megnézem.Azt tudom, hogy itt nem volt szó a súlyáról, csak a kommentelőkre reagáltam. Igazából tényleg lehet, hogy csak az bajunk, hogy nem Alexis. ![]() Nekem nagyon feltűnt Stars Hollow. Itt vannak a screencapek. Azt nem is tudtam, hogy a PD a gazebón kivűl mást diszletet is használt. És hogy milyen az Eastwick? Hát nem is tudom, nem rossz, de valami hiányzik belőle, amúgy tényleg olyan ahogy mondták, hogy GG, Szülfel, és Charmed egybegyúrva – ez a legjobb leirás. A főszereplő pasas meg tényleg olyan mint Mucsán a helyi Jack Nicholson hasonmásverseny 3. helyezettje. Mármint tényleg hasonlit rá, csak nem tudom minek. Nem mintha a lányok hasonlitanának az eredeti szereplőkre. ![]() Igen, megfosztottak minket a szereptől, hogy érné utol őket a kaszás! Ez lehet, hogy meg is történik mondjuk, mert azért a nézettség nem volt annyira magas. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #73 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kata, de az is lehet, hogy te vagy a nagy Matt rajongó. Csak miután én Anitára kentem, te próbálod rám kenni, hogy rád senki ne gyanakodjon és ne derüljön ki a nagy titkod. De most lebuktál. ![]() Anita, akkor a PD-ben lehet tényleg csak a gazebo volt és ezért nem emlékszem az egész diszletre. Mondjuk a gazebo sem rémlik, csak egy promo képről. ![]() A screencapeken tényleg látok egy-két ismerős helyszint, de gondolom ha nézed az epizódot, még inkább felismerhető. Nem is tudom elkezdjem-e nézni, mert ha elkezdem, attól félek biztos a kasza. ![]() | |||
| |
| #74 | |||
| Hát ezt a teóriát bebuktad, Bia.Tájékoztatásul közlöm ugyanis, hogy a GG-n kivül (és ott is csak vonakodva) sehol sem láttam. És igazándiból soha nem is érdekelt annyira, hogy kövessem a filmjeit/sorozatait. Úgyhogy sajnálom, de itt csak ti ketten lepleződtetek le Szégyelljétek magatokat! Te különösképpen, Bia. Rossz vagy, nagyon rossz! Menj is a sarokba de rögtön ![]() | |||
| |
| #75 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Csak megjegyezném, hogy én sem láttam még semmiben a GG-n kivül. Kivéve azt a nagyon gagyi pókos filmet, de azt se néztem, csak háttérzajként ment a tv és meg is lepődtem amikor megláttam Hambit (amint éppen tökön rúgják ).Még szerencse, hogy a sarokban van a gépem. Igy meg se kell mozdulnom. ![]() | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |