| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #46 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Huh, legyen igazad, Bia Én is ki akartam találni valami frappáns rokoni szálat, de nem jut semmi az eszembe. A francba! Légyszi hagyjatok valami jót nekem is, mire legközelebb jövök. Már ha van még egyéb opció Én az első évadig jutottam, meg talán még a második évad első részét láttam. Aztán roló lehúz, akkor ért véget a kapcsolatom örökre a Hősökkel Szerk: hát Bia... ki is közülünk Monica a Jóbarátokból? Őt kell idéznem. "Igy jár, aki elalszik..." Most már tényleg húzok ![]() | |||
| |
| #47 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nekem mindig igazam van. ![]() ![]() Oh elég sok variáció van amiből válogathatunk, úgyhogy biztos marad még neked is valami érdekes... bár ettől jobbat úgysem találsz: Rory és Jess is rokonok. ![]() Bár ők is lehúzták volna az első évad után a rolót, de asszem az lehet a mottójuk, hogy "the show must go on". ![]() Ha jól emlékszem, én voltam Monica. Szal most elismétlem ezt magamnak. Egyébként nem vagyok skizofrén. ![]() Jó éjt, Kata! ![]() | |||
| |
| #48 | |||||||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Quote:
Én magam is Laurenre a Bad Santa-ban azt mondtam, hogy Lorelai ne csináld! XDQuote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Amúgy én sem tervezem újra csőbe húzatni magam a 4. évaddal, bár Peter szála újra a réginek tűnik, de Macikát és a többeket nem hiszem, hogy eltudnám viselni, akármit csinálnak már.Quote:
__________________ - Anita - icon by anettbianka | |||||||
| |
| #49 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Ők nekünk már Lorelai és Rory maradnak az idők végezetéig De nem azért, mert beskatulyáztuk, hanem mert igy ismertük meg őket. Legalábbis az én meglátásom szerint Az tuti, hogy kimerültem. Még mindig fáradt vagyok, pedig ma direkt későn keltem. Ez az átka annak, ha az ember nem túl gyakran megy el itthonról és elkényelmesedik. Soha ilyen jó dolgom többet nem lesz Azt hiszem, hogy ez volt az a rész, amiről már volt szó. De szerintem nem tudtuk, hogy mikor mondta Monica. Én közben már rájöttem. A "Nem jön a baba" cimű részből való 3:50-től van az a jelenet ![]() | |||
| |
| #50 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lehetne a következő thread cim Luke és Chris rokonságával kapcsolatos. Hagy őrjitsük meg a népet. XD Egyenlőre még én is Rory és Lorelai-ként látom őket bármilyen szerepükben, de csak mert nem is erőltették meg magukat annyira, hogy kitörjenek ebből a skatulyából. Bár lehet csak Alexis-ről kéne beszélnem, mert Lauren filmjei közül nem valami sokat láttam, viszont asszem mondta egy interjúban, hogy tudja magáról, hogy a vigjátékokban jó és hogy szereti is a vigjátékokat, szal továbbra is ilyen szerepeket fog vállalni. Persze ez még semmit nem jelent, mert vigjátékban is játszhat olyan karaktert ami távol áll Lorelai-tól. Alexis meg már elindult a jó úton ezzel az új filmjével, úgyhogy csak remélni merem, hogy nem lesz bukás és a jövőben is felkinálnak neki hasonló szerepeket, ahol nem Rory-s karaktert kell játszania. Kata hogy sikerült a vizsgád? Mikor tudod meg az eredményt? Remélem jól ment.Ez az a rész, amikor Chandler végigüli azt a borzalmas előadást, mikor egy nő elmeséli gyötrelmes életét, az első menstruációjától kezdve? Az nagyon volt. | |||
| |
| #51 | |||
| Főleg a Lorelai/Luke és Lorelai/Chris fanokat Én egyikük filmjeit sem ismerem annyira, de nekem mindig, mindenkor Lorelai és Rory jutnak róluk az eszembe, nem tehetek róla Persze szuper lenne, ha mindkettőjüket elismernék úgy Istenigazából, kapnának olyan szerepeket, amivel aztán végképp elmozdulnának a GG árnyékából Bia Szombattól számitott 30 munkanapon belül. Nem tudom, hogy sikerült. Nem merek érezni semmit, mert akkor tuti nem jön be. Szeretném, ha végre sikerülne. Most több időm maradt a tanulásra. Azt szeretném, ha nem lett volna hiába Ez az a rész, mikor Emmának már meg kellett volna születnie, de Rachel legnagyobb örömére késik. Monica és Phobe fogadnak, hogy mikor fog szülni és Monica folyton veszit Amire te gondolsz, az a Szappanopera buli. Tényleg vicces volt. Szegény Chandler ![]() | |||
| |
| #52 | |||
| Ezt új threadcimet megvétózom! ![]() Én azért nem mindig csak a GG karaktereiket látom bennük, mikor nézek velük egy filmet. Amikor a GG még ment, akkor nehezebb volt elvonatkoztatni, de most már nem. Hiába mondják sokan, hogy Ryden olyan mint Rory, nekem nem az jut róla eszembe, mikor nézem, de persze értem, hogy másoknak miért (mondom ezt a trailer meg pár preview alapján). És Laurent se pl. a FoG-ban nem láttam Lorelainak, de mondjuk ott abszolút nem is találni párhuzamot a két karakter között. Akivel bajban voltam az Kelly Bishop, láttam a GG óta két új szerepben és nekem Emily volt. És Kata ez most milyen tipusú vizsga volt, sima angol középfok? Csak hogy tudjam miért szoritottam/szoritok. ![]() Imádom a Szappanopera bulit! ![]() RACHEL: Jól van, jól van, nem csinálok semmit Joeyval, csak gondoltam két bögre tárkony kell, meg kávé, fél kiló sütő por és egy vöröshagyma… MONICA: Most mit főzöl? Ki nézi a Glee-t? Láttam a pilotot, annyira nem tetszett, lesz még jobb vagy dobhatom? ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #53 | |||
| Quote:
Na tessék, új thread cim kilőve. Ez annyira fáj! Hát én mivel kevés filmjüket látom, nem igazán tudok mást nyilatkozni. Én mindkettőjüket kedvelem, akármit is játszanak Persze az sem lényegtelen, hogy jó-e a szerep vagy sem. Rachel és az ő főzőtudománya Tényleg... mit akart főzni? Glee-t passzolom... ![]() | |||
| |
| #54 | |||
| Igen a phobe egy picit más, haha, de amúgy észre sem vettem, hogy elirtad. ![]() Hogy mit akart főzni? Hát nem tudom, hogy bele akarok-e látni a fejébe. XD Valójában semmit nem akart főzni, csak a folyóson álltak, a mondat közepén jött Joey és témát váltott, mert őt beszélték ki. Azért passzolod, mert mert még nem láttad, vagy olyan szinten passzolod, hogy még csak nem is tervezel belenézni? Mivel csupa jókat hallottam róla én megpróbáltam, de jobb lenne, ha több éneklés lenne benne, mert a többi nem érdekel. __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #55 | |||
| Te meg kisbetűvel irtad a nevét Azt tudom, hogy miért váltottak témát. Én is arra lettem volna kiváncsi, amire Monica Azért passzolom, mert még nem láttam. De egyelőre nem is tervezem. Igy is elég sok mindent nézek ![]() | |||
| |
| #56 | |||
| De direkt, csak mert arra értettem, hogy akkor az igy fóbiát jelentene. ![]() Ja jó, azt hittem nem vagy képben a jelenettel. Hű ma nagyon nem vagyunk összhangban. ![]() Ja tényleg, mindig elfelejtem, hogy te többet nézel mint én. Akkor gondolom az Accidentally on Purpose-t se csekkoltad. Én viszont igen. Nem nagy jövőt jósolok neki. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #57 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én nézem a Glee-t. Vagyis még csak az első két részét láttam. De nekem sem igazán jön be. Annyira istenitette mindenki, hogy kiváncsi voltam milyen lehet, de ugyanaz a véleményem nekem is, az éneklős részek jók, a többi meg blah. Még pár részt megnézek, aztán ha nem lesz jobb, akkor kuka. Mi az az Accidentally on Purpose? Nem hinném, hogy valaha is hallottam volna róla. ![]() Most találtam ezt a kanadai cikket. Sajnos francia és nem értem. De ez még ment: Alexis Bledel («Gilmore Girls», «Sisterhood of the Travelling Pants», «Sin City») y joue le rôle-titre. Ezek szerint tényleg ő a cimszereplő. ![]() Szerk: ![]() A film tartalmán szakadok. ![]() Last edited by anettbianka : 09-23-2009 at 08:51 AM. | |||
| |
| #58 | |||
| Remélem ma már nagyobb az összhang. Sőt, lassan csütörtök lesz, szóval holnap is az lesz Accidentally on Purpose-ról olvastam. Ha jól emlékszem, akkor a Sorozatjunkie se jósolt neki nagy jövőt. Bár ki tudja? Bia, hipp és hopp, ha szeretnél tájékozódni Szerk: ahogy látom, azért vannak olyanok, akiknek tetszett Jézusom... ez aztán a forditás ![]() | |||
| |
| #59 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Köszi a linkeket. Átfutottam őket, de még most sem értem, hogy ez hogy jön ide. Volt már téma ez a sori korábban, csak én nem emlékszem rá? Vagy ti honnan ismeritek ha én még egy szót nem hallottam róla? Én nem rajongok a sitcomokért, szal biztos nem kezdem el nézni, de a tartalma sem fogott meg. Nem mondhatnám, hogy tökéletesen megértettem, hogy miről is szól a film, de mindenesetre jót nevettem rajta, amikor először olvastam. XD | |||
| |
| #60 | |||
| Szivesen Szerintem nem volt róla szó korábban. Csak Anita megkérdezte, hogy valaki nézi-e a Glee-t, mire én passzoltam. Mivel hogy elég sok sorozatot nézek igy is. Erre válaszolta, hogy igen, el is felejtette ezt a tényt. És hogy akkor biztos az AoP-ba se lestem bele, ő viszont igen. Gondolom olvasott róla korábban és megtetszett neki. Legalábbis adott a sorinak egy esélyt Sitcomokat én úgy ált. szeretem (lásd Jóbarátok), de ez engem se fogott meg Tartalom nem igazán jött át, de ez a Benedict - Benedek nagyon jó ![]() | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |