Fan Forum
Remember Me?
Register Calendar Affiliates Forum Leaders Random Forum Info Center FAQ

New Forum Polls:      Celebrities / Music Artists    |      TV Shows    |      Mid-Season TV Shows    |      Request a Forum

Closed Thread   Post New Thread

Thread Tools

Old 09-10-2009, 05:01 PM
Obsessed Fan

LG - Life's Good's Avatar

Azt hiszem a váll része, ami nem tetszik nekem. Máskülönben jó. A sminkkel nincs bajom, de a haját jobban szeretem, ha leengedi, vagy ha fenn van akkor a lófarok, az még tetszik.
Ja, ezeket ismerem, azt hittem ezen kivül még van valami, amiről nem tudok. Hmm, tényleg furcsa, hogy nincs közös kép. De ahogy mondod, a múltkor még együtt voltak vacsorázni, szóval én még egyelőre azon az állásponton vagyok, hogy találkoztak, csak nem készült közös kép, vagy ha nem találkoztak, akkor az azért volt, mert pl. nem egy időben érkeztek, vagy túl mozgalmas volt az este és nem volt idejük csacsogni egymással. Lehet, hogy naiv vagyok.

A korosztály, akinek készül szeretni fogja? Köszi. *cumit beteszi a szájába*
Igazából úgy értettem, hogy pl. volt ez a mese nem rég arról a nagy fülű egérről, ami nem fél a macskától, asszem Cin Cin vagy mi volt a neve, na az nem fogott meg annyira, pedig szépen volt megcsinálva.

Könnyen meglehet, hogy azt olvasta a nagyi. Az is lehet, hogy csak néhány cikk ugyanaz, de nincs rajta az a nő. Az enyém is ilyen volt. És most az 1.02-ben is felbukkant az újság, ennek meg a hátlapja ugyanolyan. És egyébként a kommentekben van a Knight Riderből is egy, 1983-ból.

Majd beteszek az öreglányról egy képet is.

Jared olyan rendes, hogy a végén még megbocsátjuk neki a HP rajongását?
Old 09-11-2009, 04:14 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Nekem sem annyira tetszik a váll része meg a szoknyájának az anyaga se... plusz a kettő nem is illik egymáshoz. De mit értek én a divathoz?! Egy divatfórumon pl. istenitik a ruhát. Szal ők csak jobban tudják. Ha leengedi a haját, lehet engem sem zavart volna annyira a rúzsa, mint pl. itt (bár ez a rúzs lehet nem annyira erős).
Lehet tényleg csak arról van szó, hogy nem egy időben érkeztek és nem is találkoztak. Mert olvastam, hogy irta valaki, hogy ő is ott volt aznap este de senki olyannal nem találkozott akivel szeretett volna (Alexis-szel sem).

Helyesbités: A korosztály akiknek készült plusz Anita szeretni fogja. Vagy inkább mégsem. Cuki vagy a cumival. XD
Ismerős az egér neve, úgyhogy biztos láttam egy rövid promót tv-ben vagy valahol, de valahogy nem maradt meg bennem ez a mese, még a sztorija sem ismerős. Mondjuk az is igaz, hogy már évek óta nem láttam mesét (kivéve a Halott menyasszonyt amit most néztem meg pár hete). Annyira nekem nem jönnek be ezek a modern számitógéppel animált mesék. A régi old-school rajzolt mesék sokkal szebbek voltak.

Azóta sem csekkoltam mert már rájöttem, hogy azóta ki lett irva DVD-re az első évad és töröltem a gépről. Ahhoz meg túl lusta vagyok, hogy a DVD-t előássam.

De az utóbbi időben már nem nagyon irt Macikáról. Lehet csak azért mert nincs rá igény. Az ő postjaiban mindig alig commentelnek és azok is nagyrészt mocskolják. Ezzel szemben az Alexis postok össze szoktak gyűjteni úgy 100 commentet, ami teljes mértékben pozitiv.
>> visit alexis: #201
anettbianka is offline  
Old 09-11-2009, 02:52 PM
Master Fan

dice8us's Avatar

Huhh, huhh *kapkodja a levegőt*

Itt vagyok és eskü, hogy követem is az eseményeket

Ööö... B&S, Trix, True Blood, Alexis, Jared, Macika, cumi, izé, bizé! Látjátok? Mondom én, hogy képben vagyok

Elsőről annyit most igy hirtelen, hogy a múltkor belenéztem a Viasat3-on, de megint a korábbi részek mennek. Fogalmam sincs, hogy birtam ki korábban azt a nagy mértékű picsogást vinnyogást, ennek ellenére még mindig birom a sorozatot, Wikipedián keresztül informálódom. Megbizható forrás, mi?

Jared legutóbbi irását a feleségéről Alexis-ről én is olvastam. De már megint nem kápráztatott el az, ahogy felöltözött az asszony a leányzó

Hála Jared-nek, hogy kevesebb Macika van mostanában *lekopogja*
Tartsa is meg a jó szokását. Azért jó tudni, hogy róla többnyire csak rosszakat commentelnek, mig Alexis-t dicsérik. Helyes, helyes!
dice8us is offline  
Old 09-12-2009, 02:05 PM
Obsessed Fan

Csináltam magamról egy képet:

Quote:
Annyira nekem nem jönnek be ezek a modern számitógéppel animált mesék. A régi old-school rajzolt mesék sokkal szebbek voltak.
Na akkor itt van a kutya elásva! Nekem bejönnek. Azt hiszem. Igazából nem tudom, mert a modern kori mesékből talán csak a Némót meg a Madagaszkárt láttam, de azok tetszettek.

Quote:
Ööö... B&S, Trix, True Blood, Alexis, Jared, Macika, cumi, izé, bizé! Látjátok? Mondom én, hogy képben vagyok
Helyes, helyes.

Hát jó a B&S-ben tényleg van picsogás vinnyogás (politika, William halála, Justin nyafogása, Sarah házassága, Rebecca), de később kevesebb és több a poén. Szerintem most már inkább vigjáték, mint sem dráma, a közös vacsik a legjobbak, és az mindig van.

Látom Alexis update-eli néha a Facebook oldalát, most vettem észre a legutóbbi képet. Szoktátok nézni valamelyest?
Old 09-12-2009, 03:02 PM
Master Fan

dice8us's Avatar

Nagyon cuki vagy

Nekem se jönnek be ezek az újabb, számitógéppel animált, modern mesék. Némót láttam, az még mondjuk tetszett is. Madagaszkárt nem, de valahogy nem is vágyom rá. Biával értek egyet, a régi, old school mesék tényleg jobbak

Akkor ha valaki kibirja a kezdeti picsogást vinnyogást a B&S-ben, az később jutalomból mást is kap? Szuper!! Amúgy nem lenne rossz, de nem nagy adagokban kéne adagolni ezt a sok vinnyogást. Mert igy egy idő után én pl. a falat tudnám kaparni

És ez a Facebook igazi is? Nem tudom követni
Jó sok rajongója van. Most már én is egy vagyok közülük

Majd később jelentkezem
Jó éjt!!
dice8us is offline  
Old 09-13-2009, 07:15 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Én még a Némót úgy teljes egészében nem láttam, viszont a Madagaszkárt igen, és az annyira nem jött be. Voltak benne aranyos jelenetek de a sztorija nem volt valami nagy szám.

Amikor kiderült, hogy az a Facebook oldal igazi, akkor csekkoltam de azóta nem. Úgyhogy köszi a linket.
anettbianka is offline  
Old 09-13-2009, 03:47 PM
Obsessed Fan

Én még old school meséket se nagyon néztem azt hiszem, legalábbis mozifilmeket nem. Habár a 101 kiskutyát rongyosra néztem.

Quote:
az később jutalomból mást is kap? Szuper!!
Igen. De ne mond, hogy még igy is nem jó, mikor anyu kipróbálja a füves cigit és sittre kerül, mikor kajadobálásba megy át vacsora, vagy mikor a medencébe landol mindenki, meg mikor a partyn jön rá egyesekre a gyerekcsinálhatnék, alkoholba fojtott bánatok, stb. Amúgy valahogy muris az Aliasból két szinészt és a producert is látni. Nem tudom, hogy ez neked feltűnt-e.

Igen a Facebook és a MySpace igazi, saját maga merősitette meg. Én se néztem eddig, csak vártam hogy a számba repül a sült galamb azaz majd szól valaki ha van update.

Azt hiszem itt egy újabb bizonyitéka annak, hogy nem vagyok teljesen komplett. Amit nemrég postoltam a news threadben, hogy ASP szerette a Grey Gardens-t... na én letöltöttem.
Old 09-14-2009, 12:58 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

Na a 101 kiskutya is aranyos. A tesómnak még ilyen ágyneműnk is volt. Talán még mindig megvan

Alexis halad a korral. A következő majd egy saját blog lesz, aminek a működtetésében a férje Jared segédkezik,Perez Hiltonnal karöltve

Én erről a Grey's Garden-ről még nem is hallottam. Miről szól?
De ahogy elkezdtem olvasni a mondatot, hirtelen azt hittem, hogy ASP a Grey's Anatomy-t szerette
dice8us is offline  
Old 09-14-2009, 03:28 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Én annyira nem szerettem a 101 kiskutyát. Inkább Macskarisztokraták és Aladin fan voltam, ezeket vagy milliószor láttam. XD

Alexis és Perez ugyanabban a mondatban? Még az a szerencse, hogy áthúztad, különben elveszitettem volna a reggelim az ebédem.

A Grey Gardens nem az a sori, amit nézett Lorelai és Rory az egyik harmadik évados rész legelején? A kis Edie meg a nagy Edie? Ha igen, akkor jujj, tényleg nem vagy 100-as, Anita. Nekem abból a sorozatból még az a fél perc is sok volt amit a GG-ben, úgy értem Gilmore-ban (mind a kettő GG XD) mutattak.

Szerk: Új Alexis film a láthatáron. Szeptember/október körül kezdi el forgatni Kanadában. Itt olvashattok többet róla (ha nem érdekel az interjú, csak görgessetek a legaljára).

Last edited by anettbianka : 09-14-2009 at 07:52 AM.
anettbianka is offline  
Old 09-14-2009, 10:54 AM
Obsessed Fan

Látom Kata hogy egyből a Grey's Anatomyra gondoltál, mert nem Grey's Garden hanem Grey Gardens. Engem is megtréfált első olvasatra.

De az Bia. De nem tudom, hogy ebből most van-e akkor sorozat is, mert amit leszedtem az egy film. Dokumentum film. 20 percet birtam belőle. De szándékomban áll befejezni. Egyébként bizonyos szempontból nem tudod nem nézni, csak én lekapcsoltam, mert túl fáradt voltam hozzá. Ezt friss fejjel kell. ETA: De a filmet nézik. "At the beginning of Gilmore Girls, season 3, episode 9 ("A Deep-Fried Korean Thanksgiving"), the Gilmore girls are watching the film. They comment that Edith and Edie could be them."

Ó köszi a linket Bia. Na végre tudni valami újat. Jobb lett volna, ha inkább az új filmről kérdezik többet és nem a Post Gradról, amiről már húszezer helyen elmondta ugyanazt. De vajon ő lesz a női főszereplő?

Last edited by LG - Life's Good : 09-14-2009 at 10:59 AM.
LG - Life's Good is offline  
Old 09-14-2009, 11:35 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Jah bocsi, nem tudom miért gondoltam, hogy sorozat. Egyébként mostanában készült ebből egy új változat is. Drew Barrymore játsza (asszem a nagy) Edie-t.
Akkor sok szerencsét, Anita. Én még tiszta fejjel sem vágnék bele ebbe.

Meg sem fordult a fejemben, hogy nem ő a főszereplő. De végül is könnyen meglehet. Pedig már örültem neki, hogy ez a karakter olyan másnak hangzik az eddigi karaktereitől. Hamarosan gondolom kiderül, hogy kit is játszik benne. Egyenlőre még fent sincs a film imdb-n. A férfi főszereplőt azért csekkoltam, 44 éves.
anettbianka is offline  
Old 09-14-2009, 12:36 PM
Master Fan

dice8us's Avatar

Hoppá. Azt nagyon a szivemre vettem volna, ha Bia elvesziti miattam a reggelijét ebédjét.
Igérem, hogy Perez és Alexis többé nem szerepel majd egy mondatban

Ja, tényleg. Fel se tűnt, hogy elirtam a Grey Gardens-t
Jujj, ha ez a kis Edie/Nagy Edie-s dolog, akkor Anita tényleg

Egy új film a láthatáron mindig jó
dice8us is offline  
Old 09-14-2009, 12:39 PM
Obsessed Fan

Igen az új változattal én is összefutottam miközben kerestem, azt könnyebb leszedni amúgy, abból van a több. Ahhoz is kivánhathattok sok szerencsét, mert ha megvagyok a 1975-sel, jön majd az is. Most mi van, csak belepillantok Lorelai és Rory jövőjébe.

44 éves. Ez után pláne remélem, hogy övé a főszerep, tényleg merőben más ez minden mástól amit eddig csinált. De a The Good Guyt se hagytam figyelmen kivűl, csak elfelejtettem kérdezni, szóval a film akkor még is bekerül a mozikba, vagy a DVD-re értette?

Mit szóltok Kanye West csodálatos alakitásához?
Old 09-14-2009, 12:55 PM
Master Fan

dice8us's Avatar

Sok szerencsét!

Biztos hülye a kérdés, de mit csinált Kanye West?
Közben keresem olvasom. Ez a VMA-s dolog? Mert az tényleg genyóság volt tőle
dice8us is offline  
Old 09-14-2009, 03:09 PM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Anita, te aztán merész vagy. Azért majd tudasd velünk, hogy sikerült túlélned. XD

Nekem is leesett egy kicsit az állam, amikor megláttam a születési évét.
Egyébként ő az. Itt még egész normálisan is néz ki. És bónusznak egy sorozatgyilkos kép. Oh, még egy, mert ezen a képen egy picit hasonlit Luke-ra (szerintem). Szerk: Meg Gerard Butler-re. Scott és Gerard keveréke ez a pasi.
Könnyen meglehet, hogy a The Good Guy már csak DVD-n fog kijönni. De az még jobb is nekünk. Akkor mi is egy időben meg tudjuk nézni az amcsikkal és jó minőségben. XD
Amúgy most néztem az imdb oldalát és eddig 52-en értékelték a filmet és 9.6 az átlaga. Ez most vagy nagyon jó jel vagy 52 nagy Alexis fan értékelte.

Viszont Beyoncé tök rendes volt. Ezzel most nyert nálam egy jó pontot, pedig nem annyira kedvelem őt.
anettbianka is offline  
Closed Thread   Post New Thread

Thread Tools
Show Printable Version   Show Printable Version
Email this Page   Email this Page

Posting Rules