| #256 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Wow, köszi a képeket Bia. Erről a tweetről már beszéltünk? 2 napja volt, és bár nem tudni, hol él ez a csajszi, de a korábbi tweetjéből kiderül, hogy Savannah-ba tartott és látta a forgatást. És mi az a CVS, patika talán? Szóval, akkor lehet, hogy ez esetben nem hazudik az illető az IMDB-n. Oh remélem nem ütötted meg magad Kata, igy a görkoris baleset után pláne nem lenne jó. Hát a másik smiley kezét még esetleg értem, de az a sárga az mi lehet, ilyen gyorsan mozog a keze vagy kigyulladt volna a szeme? XDBiztos az M a "making up"-ot röviditi. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #257 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asszem már volt szó erről a tweet-ről. Vagy az az AB boardon volt? Azt viszont nem tudtam, hogy Savannah-ban szúrta ki Alexist, valamiért nyilvánvalónak vettem, hogy NY-ban. ![]() Eddig se gondoltam, hogy IMDB-n hazudik az illető. Valahogy nem kamu szövegnek tűnt amit irt, de ez a tweet csak megerősiti a dolgot. ![]() Kata iszonyat cuki vagy ahogy lefordulsz a székről. ![]() Találtam még egy smileyt rólunk: ![]() __________________ >> visit alexis: #201 ღ | |||
| |
| #258 | |||
| A forgatási helyet okt. 19-én látta, szóval azóta akár NY-ban is lehet a csajszi. De valószinűbb, hogy azért mégis csak Savannah-ban futott bele Alexisba. ETA A legújabb tweet szerint most meg NY-ban van. És öregnek néz ki. Kiváncsi vagyok ez mit jelent. Azt hogy a csávó a TV alapján kb. 20-nak gondolta, de a való életben kinéz 28-nak is? ETA3 És még egy tweet (vagy kettő), akkor tényleg NY-ban van.Kinyomták a szemünket? ![]() ETA2 Tök jó, mikor idehaza is irnak a sorozatról! Nők Lapja Cafe - Tarolnak a szingli csajok a tévében __________________ - Anita - icon by anettbianka Last edited by LG - Life's Good : 11-07-2009 at 07:20 AM. | |||
| |
| #259 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hallottad, hogy vendégszerepelni fog a Lost-ban? Remélem tényleg igaz a hir. Kiváncsi vagyok ezt mikor fogja leforgatni. Mostanában tényleg nem lógatja a lábát.Van szemünk. Nézd meg jobban! Ott van a szánk mellett. Az a kis pötty. ![]() Hű, tök jó. Ez sajnos nem sűrűn fordul elő. Főleg most, hogy már vége is a sorinak. Meg nem is tudom vetiti-e még valamelyik csatorna. Az RTL-en még megy? Szerk: Tegnap megnéztem a Bangles koncertes részt és feltűnt, hogy az egyik srácot, akivel lelép Madeline és Louise, Jess-nek hivták. Pedig nem hinném, hogy olyan sok pasi rohangál Jess névvel. Kiváncsi vagyok, hogy ASP fejében ez a Jess és Milo Jess-e egy és ugyanaz a személy-e. Szerintem lehetséges, mert a New York-os részben Rory megemliti a Bangles koncertet és Jess tesz rá valami megjegyzést amiből az jön le, hogy ő is ott volt. __________________ >> visit alexis: #201 ღ Last edited by anettbianka : 11-08-2009 at 05:26 AM. | |||
| |
| #260 | |||
| Az tényleg tök jó lenne! Ráadásul, azt hiszem Hawaii-n forgatnak, napfény, pálmafák, nem rossz hely. Remélem nem kamu, mert emlékszem nem rég Matthew Perry is lett volna a Lostban az IMDb szerint, de szegény nem győzte tagadni, hogy nem igy van, és nem is lett igy. ![]() Igen, de a kis pötty a kinyomott szemünk helye is lehetne. Katának nem tetszhet nagyon, ha igy eltűnt. ![]() Én se tudom, hogy megy-e még ott. Kérdezzük meg Katát, ő biztos tudja, mert "véletlen" mindig oda szokott kapcsolni. Tudom én, hogy KukaBurger fan, na. ![]() De miért, nem láttuk a srác arcát vagy úgy érted, hogy Jess karaktere már korábban megszületett ASP fejében, csak később jött rá, hogy használhatná állandó szereplőként Rory mellett? Bocsi ha hülyét kérdeztem, csak egyáltalán nincs előttem, hogy mi történt a koncertes részben. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #261 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Szerencsére azóta a görkoris baleset óta nem ütöttem meg magam... nagyon És igen, az a smiley tényleg olyan, mintha kigyulladt volna a szeme. Nem a legszerencsésebb választás, de hát mit lehet tenni? Az iszonyat cuki helyett cikit olvastam Ezek is mi vagyunk: ![]() Fú, micsoda összefüggésekre derül itt fény Lehet, hogy Jess is ott volt a bulin, csak nem tudunk róla. És már azelőtt is ismerte Rory-t. Sőt, már közös múltjuk is volt, de ez egyikük számára se volt világos ![]() A Lost-ban szerepelni számomra egyenlő az öngyilkossággal. De ez csak egyéni vélemény Matthew Perry biztos jót alakitott volna. Chandler módjára ontotta volna a vicceket, ami miatt az emberek csoportosan menekültek volna a szigetről. Már ha ott vannak még egyáltalán. Mert amennyire én tudom, már kijutottak, aztán talán visszamentek.... igen, meglepően sokat tudok a sorozatról ahhoz képest, hogy utálom Kata nem tudja, hogy megy-e még. És nem KukaBurger fan, ezt kikéri magának! Fúj, ez még viccnek is rossz volt ![]() __________________ | |||
| |
| #262 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én az első évadát néztem a LOST-nak végig meg még az első pár részt a második évadból de aztán nagyon nem jöttek be a történések és leálltam. Nem mondhatnám, hogy hiányzik a sorozat, de én örülnék, ha Alexis tényleg vendégszerepelne benne mert azért ez mégiscsak egy elég hires/hirhedt sori, szal a karrierjének csak jót tehet. Végre újra lett telepitve a gépemen a Windows. Most már Vistát használok de szegény kis gépem nem nagyon birja, nagyon szenved vele. Az internet is lassabb mint az XP-n volt. :S Tegnap GG maratonoztam unokatesómmal. Sikerült az első évad végére jutni. Most már jöhet a második évad. Most, hogy igy újra végignéztem az első évadot, rájöttem, hogy nem is olyan jó ez az évad... elég uncsi. És túl sok a dráma. Második évad pl. sokkal humorosabb.Jess-szel kapcsolatban: a második opció. Ő lenne a koncertes Jess (szerintem a közelebbi). Nem hasonlit Milo-ra, viszont a haja elég Jess-es. ![]() ![]() __________________ >> visit alexis: #201 ღ | |||
| |
| #263 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Én is igy vagyok a Lost-al. Addig nem is jutottam el, hogy a történések ne tetszenek, mert már az elején elvesztettem a fonalat. Ilyenformán szintén nem hiányzik És bármennyire is jó lenne, ha Alexis szerepelne benne (mert az egy hires/hirhedt sorozat), mégsem támogatnám az ötletet. De mint mondtam, ez én vagyok. Szabotálom a Lost-ot minden formában Ajaj, hát ez a Vista átka. Hátha később jobb lesz, miután a géped megszokta Én már idejét se tudom, hogy mikor néztem utoljára GG-t DVD-n ![]() A második évad tényleg humorosabb *köhh*Jess*köhh* Lehet, hogy egyik srác sem a "mi Jess-ünk". Ő láthatatlan, csak hogy ne tudjuk olyan könnyen igazolni a teóriát ![]() __________________ | |||
| |
| #264 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én viszont támogatom, úgyhogy eddig döntetlen. XD Ha minden igaz, bőviteni fogjuk a gép memóriáját (az nem túl drága, szerencsére), szal utána remélhetőleg fut Szégyeld magad. Csak azért bocsátunk meg, mert legalább néha nézed TV-ben. Naná! De komolyra forditva a szót, nem csak Jess miatt. Szerintem a második évados részek tényleg érdekesebbek/humorosabbak még akkor is ha Jess-t nem számitjuk.Jaja, biztos ott bújkál valahol Milo. ![]() __________________ >> visit alexis: #201 ღ | |||
| |
| #265 | |||
| Anitának kell majd eldönteni a "meccset". Szegényt már előre sajnálom De szerintem ő is a te pártodat fogja majd Reméljük a legjobbakat, vagyis hogy a memóriacsere után te már órákkal előttünk jársz majd. Azt is tudni fogod, amit mi még nem Szégyellem is! Nem látszik? Ma is láttam, azt hiszem, hogy valamelyik német adón. Olyan gyorsan történt, hogy fel se foghattam, melyik évad melyik része Én nem tudom úgy nézni az évadot, mindig az az első gondolatom, hogy jó, mert Jess megérkezik. Kicsit se vagyok elfogult Sokan vannak azon a képen, van rá esély, hogy Jess/Milo is ott volt azon a koncerten ![]() __________________ | |||
| |
| #266 | |||
| Bia pártját fogom Lost ügyben. Egyébként én se szeretem azt a sorozatot, akkor kezdtem el nézni, mikor nálunk először ment TV-ben, a pilot tökre tetszett, de a többi egyáltalán nem, azt hiszem 6-7 részt láttam belőle. Közben belegondoltam, lehet, hogy Alexis nem is a szigeten lesz, hanem egy flashback-ben, viszlát pálmafák. De Kata én azt mondom, egyelőre most még ne izgulj, végül is ez az IMDb, tudod, hisszük, ha látjuk. ![]() Én is tervezem újra rakni a Wint, de én csak az XP-t. És Bia, a YouTube-on akkor a HD videókkal is bajban van a géped? Elnézést kérek, hogy a Jess beszélgetés kellős közepén ilyennel előhozakodok, de ez muszáj elmondanom. Emlékeztek a 6.13-ban, mikor Logan "megmentette" a Yale Daily Newst, úgy, hogy miközben Rory irta még a cikket meg elküldte email-ben, addig ő telefonon húzta az időt. Na most a The Good Wife-ban egy az egyben ugyanez a jelenet zajlott le, csak itt nem egy lapnál dolgoznak, hanem ügyvédi irodában. Olyan jót nevettem.![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #267 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ^^ Ez most komoly? Vajon az irók nézték a GG-t? ![]() Valahogy mindig elfelejtem, hogy te nézed ezt a sorit. És egyébként milyen, jó? Matt karaktere nagyon emlékeztet Logan-re? Nálam jól mennek a HD vidik, de már az XP-n is futottak rendesen. Hamarosan kezdhetünk cimen gondolkozni. ![]() __________________ >> visit alexis: #201 ღ | |||
| |
| #268 | |||
| Egy kicsit emlékeztet Loganre, olyan szempontból, hogy magabiztos, tudja mit akar, meg ahogy Matt beszél, az nekem valahogy elég karakteres, szóval ez is közrejátszik, de Cary-nek nem foglalkoznak a magánéletével, és nincs is a láthatáron senki, akivel össze lehetne hozni, egyszerűen csak a csapat része, még Alicia-val (a főszereplővel) is jól kijönnek, annak ellenére, hogy elvileg ellenfelek, mert az ügyvédi irodánál, kettejük közül csak a jobbik kaphat végleges állást. A News threadben irták, hogy "chiltonos Francie"-vel is volt jelenete, ezt is akartam mondani, poén. ![]() Csak azt hittem, ha lassabb a Vista meg a net is, akkor a böngésző is, és igy a megnyitott tartalom is, pláne ha nagy. De akkor nem. Kis optimista. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #269 | |||
| Gondoltam, hogy a Lost-kérdésből én kerülök ki vesztesen. Még jó, hogy nem ért akkora trauma, mert számitottam rá Nem aggódom miatta. Ha szerepelni fog benne, hát rajta! Én amúgy se nézném meg, csak ha egy székhez kötöznétek és levetitenétek nekem Szerintem azok az irok nem csak nézték a GG-t, hanem egy az egyben le is koppintották. Még a végén kiderülhet, hogy Matt volt a felbujtó Lassan tényleg befejezzük a thread-et. Most vajon mennyi időbe is telik? ![]() Igen, én is optimista vagyok ![]() __________________ | |||
| |
| #270 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elég Hambisan hangzik. Kb. mintha Hambi a hetedik évad után gondolt volna egyet és beállt volna ügyvédnek, és munkamániás lett mert Rory összetörte a szivét. ![]() Most már témaváltást követelek. ![]() Én maradok optimista és azt mondom, a hét végéig sikerül befejeznünk a threadet. ![]() __________________ >> visit alexis: #201 ღ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |