Fan Forum
Remember Me?
Register Calendar Affiliates Forum Leaders Random Forum Info Center FAQ

New Forum Polls:      Celebrities / Music Artists    |      TV Shows    |      Mid-Season TV Shows    |      Request a Forum

Closed Thread   Post New Thread

Thread Tools

Old 07-13-2009, 12:42 PM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Sorozatokat én is jobban szeretek egyedül nézni, ha először látom őket, de amikor újranézek részeket, olyankor nem zavar, ha más is nézi velem. Pl. a GG-t szivesen újranéztem anyuval rengetegszer.

Azért nagy ritkán találok olyan filmet, ami nem limonádé és anyu mégis hajlandó megnézni velem. Ilyen volt a 21 is, ami egyébként még tetszett is neki.

Sam Riley van az ikonomon. Ő is egy brit zenészből lett szinész. Hétvégén végre megnéztem a Franklyn-t (már régóta meg akartam nézni) unokatesómmal és egész jó volt. Teljesen más mint amire számitottam de tetszett. És Sam karakterét Milo-nak hivták a filmben. XD

>>visit Alexis: #201
anettbianka is offline  
Old 07-13-2009, 01:55 PM
Obsessed Fan

LG - Life's Good's Avatar

Ó ezt megértem, habár én nem igazán nézek sorozatokat újra, csak a Jóbarátokat meg a GG-t, és tényleg jobb olyankor már valakivel együtt nézni. Csak a környezetemből senkit nem érdekel a GG (egy valakit leszámitva, akit valamelyest, de úgy is túl messze lakik tőlem XD), pedig próbáltam győzködni emberkéket, de hiába, a Jóbarátokkal se sokkal jobb a helyzet, bár apuval nagy ritkán sikerül együtt nézni, még annál is ritkábban anyuval is. Meg hát ismerek olyanokat, akik szeretik a Jóbarátokat, de megnézni elég volt nekik egyszer is.

Remélem nekem is fog. Fenn van ez valahol szinkronizálva is esetleg, a 21?

Belekukkantottam a trailerbe, nem tűnik rossznak, megnézném ezt is, de már nincs hely a listán, még akkor sem, ha Milo-nak hivják a karaktert.
Old 07-13-2009, 02:25 PM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Ma már én sem nagyon nézek vissza sorozatokat. Max. ha nagyon-nagyon szeretek valamit, de perpill nincs ilyen sorozat ami ebbe a kategóriába tartozna. Bár a Jóbarátokat szoktam nézni amikor épp elcsipem tévében. De ez minden.

Szerintem biztos. Oké, nem az a film amit nem felejtesz el életed végéig, de szórakoztató és arra a két órára leköti a figyelmed. Szinkronosan megtalálod itt. De én ajánlom eredetiben, csahogy hallhasd Jim szexi hangját (akcentus nélkül ).
Ja egyébként megvettem a könyvet. Jövőhéten megyek nyaralni, úgyhogy ott majd ki is tudom olvasni és majd megirom, hogy érdemes-e neked is beszerezni.

A trailer nagyon félrevezető. A film egyáltalán nem arról szól amit a trailerben látsz. A trailer alapján egy fantasztikus horrornak tűnik, mig a film legnagyobb része igazából a jelen kori Londonban játszódik és négy három idegenről szól akiket a film végére összehoz a sors. Szal én inkább azt mondanám, hogy átmenet a dráma és a thriller között. De az a fantasztikus világ a trailerből a filmnek csak kb. 1/5-ét teszi ki.
Azért ha egyszer nagyon-nagyon nem lesz mit nézned, akkor nyugodtan próbáld be ezt. XD

anettbianka is offline  
Old 07-14-2009, 03:13 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

edit

Last edited by dice8us : 07-14-2009 at 03:23 AM.
dice8us is offline  
Old 07-14-2009, 03:21 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

Ezek szerint csak én vagyok itt a nagy sorozatnézős. Bár mostanában én sem szoktam visszanézni részeket, kivéve ha nagyon unatkozom. Legutóbb a Vészhelyzet 10. évadjának az elejét videókaziról, Glenn miatt

Erről a Franklyn-ről még nem is hallottam. 21 dettó. Jesszusom, ennyire le vagyok maradva a filmekkel

Ezt is csak tegnap éjjel/ma hajnalban (inkább az utóbbi) láttam először, pedig már két éves Ajánlom, ha még nem láttátok. Szerintem érdekes. Még úgy is, hogy én pl. egyáltalán nem kedvelem Jake Gyllenhaal-t. Kicsit hosszú a film, én nem az elejétől néztem
dice8us is offline  
Old 07-14-2009, 04:38 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Régen én is igy voltam vele. Gyűjtöttem videókazira az összes sorit amit szerettem és szinte minden este visszanéztem a kedvenc részeket. De valahogy kinőttem ebből.

Franklyn trailer ha érdekel. Nekem nagyon tetszett és kifejezetten örülök, hogy félrevezető a trailer mert annyira nem rajongok a fantasztikus/képregény hatású filmekért.
A 21 meg Jim Las Vegas-os/kártyaszámolós filmje. Igy már ismerős kell, hogy legyen, nem? Mert már beszéltünk róla.

Oh, már hallottam erről a filmről, de valamiért mindig is azt hittem, hogy ez horror és ezért nem is érdekelt. Ezen a honlapon viszont kriminek van irva. Tényleg nem félelmetes? Lehet letöltöm majd, ha azt mondod jó annak ellenére, hogy nem szereted Jake-et (egyébként én sem).

Szerk: De szenved a FF. Azt hittem már el sem akarja küldeni a hsz-em.

anettbianka is offline  
Old 07-14-2009, 05:26 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

Én is kinőttem már belőle. Legalábbis abból a részéből, hogy felvegyek dolgokat. Ha akarnék se tudnék, mert valamiért már nem szuperál teljesen a videó. Az is csoda, hogy lejátszani tudok vele Szerintem kis is ment a divatból ez a masina, mióta bejött a DVD, a Blue-ray és a *köhh*torrent*köhh*

Pedig annak idején még az is nagy szó volt, ha valaki kazettára fel tudott venni valamit. Ilyenkor sajnálom, hogy nekünk csak később lett. Bezzeg ha gyerekkoromban is lett volna

Köszi, már a múltkor megnéztem a trailer-t. Tényleg érdekesnek tűnik, én is felveszem a listámra. A 21-ről meg eshetett már szó, de itt aztán sok dologról beszélünk, mindenre nem emlékezhetek

Nem, nem félelmetes. Biztos nem horror, inkább krimi
Trailer, ha azt esetleg nem láttad.

Hát ha Jake-et nem is, Mark Ruffalo-t szeretem
Ő szintén szerepel a filmben

Igen, én is igy voltam a FF-al. Kiváncsi leszek, hogy most működik-e
dice8us is offline  
Old 07-14-2009, 11:43 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Na igen, manapság már nem sokak használják a videót. Már nálunk is csak porfogó tulajdonképpen. Főleg mióta a nappaliban DigiTV van és anyu rákapott, hogy milyen jó is azzal felvenni dolgokat.

Én is megnéztem már korábban a trailert és az alapján tényleg nem tűnt félelmetesnek, de azért gondoltam rákérdezek a biztonság kedvéért. XD
Én Mark-ot se igazán szeretem, de ha a sztori jó, akkor nem érdekel, hogy olyan szinészek vannak benne, akiket nem annyira birok.

anettbianka is offline  
Old 07-14-2009, 01:52 PM
Obsessed Fan

Köszi a linket Bia! Inkább magyarul szedném azért le, mert lehet, hogy apunak is mondom, hogy nézze meg. Aztán ha tetszik lehet, hogy beszerzem a DVD-t és akkor majd igérem megnézem angolul is.

Hű de jó neki, megy nyaralni! Én meg itt döglök meg a melegben. A könyvről majd várom akkor a véleményt.

Miért nem szeretitek Jake Gyllenhaal-t, ha megkérdezhetem? Én nem is igazán ismerem, szóval nem tudom, hogy szeressem-e vagy sem, Mark dettó. De a Zodiac-ről én is hallottam, de nem tudtam én se miről szól.

Én régebben csak filmeket vettem fel videóra, de soha nem néztem vissza őket. Egyszer habár megpróbáltam a GG részeket felvenni, de hamar feladtam, mert nem tudtam lépést tartani, meg a sok hülye reklám még akkor is zavar, ha át tudom tekerni. Most meg már el is romlott a video és azt se tudom lehet-e még egyáltalán kapni. Úgy hogy nálunk is maradt a digitális felvevő. Tényleg nem rossz azzal felvenni, olyan egyszerű.

Lauren egy étel kóstolón. Klikk.
Old 07-14-2009, 02:07 PM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Egyébként nem rossz a szinkronos verzió. Nincsenek melléforditások és egész jó szinkronhangot találtak Jim-nek. Illik hozzá, vagy legalábbis ehhez a karakteréhez.

De az a legjobb az egészben, hogy még mindig nem tudjuk hová is megyünk. Vagyis van kinézve hely, de szálloda még nincs lefoglalva.

Én igazából nem is tudom miért nem szeretem. Én sem ismerem egyáltalán de már ránézésre nem szimpi. Ugyanez a véleményem Markról is. De hozzáteszem, hogy nem is utálom őket. Inkább úgy mondanám, hogy közömbösek. Ami egy picit a nem szeret felé hajlik. Szal értitek.

Én meg inkább csak sorikat vettem fel, mert a filmekkel én is úgy voltam mint te. Sose néztem őket vissza, szal nem is volt értelme gyűjteni őket. XD A reklámokat én mindig kiszedtem ha éppen otthon voltam, de az tökre idegesitett, hogy utána sosem tudtam időben elinditani és mindig lemaradt pár másodperc.

Oh már láttam egy képet valakinek az ikonját. El is gondolkodtam, hogy vajon új kép-e. XD
Tök szép ezeken a képeken de a ruhája most nem tetszik. Vagyis csak a fazonja mert a szin jól áll neki.

anettbianka is offline  
Old 07-15-2009, 07:52 AM
Obsessed Fan

Most kezdtem el tölteni. Mig lejön addig megnézem a Samantha Who epizódokat, mivel leadták a fennmaradó részeket mégis csak.

Hova mentek (vagy mennétek ), ha megkérdezhetem?

Én Markot csak egy filmben láttam, a Hirtelen 30-ban, de ott nem nyújtott valami nagyot, IMHO.

Igen nekem se jött úgy össze, hogy valamennyi ne hiányozzon, miközben a reklámokat próbáltam kihagyni. De én többnyire beállitottam a videót. Mellesleg nem tudom nektek hogy volt, vagy hogy tudtak-e róla, de a mi videónkban volt olyan lehetőség is, hogy a reklámokat automatikusan ne vegye fel. De mindez, csak akkor működött volna, ha olyan sugárzás jött volna. Hát nem a magyar viszonyokra tervezték.

Nekem csak az a bajom vele, hogy túl hosszú. Nem az első eset. Sőt a nadrágjai is sokszor túl hosszúak. Viszont a szine tetszik nekem is.
Old 07-15-2009, 08:47 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

Kata megint gyorsan lerendezi a szeret/nem szeret kérdést

Jake nekem ellenszenves. Láttam pár filmjét, de valahogy soha nem éreztem úgy, hogy annyira tehetséges jó lenne. Utálni én sem utálom. Főleg a kinézetében van valami, ami engem taszit.

Mark viszont valamiért egy ideje szimpatikus. A Hirtelen 30-at nem láttam, viszont Az élet nélkülem szép film

Mondtam már, hogy annak idején én is inkább sorozatokat vettem fel videóra? Már elfelejtettem, hogy emlitettem-e és lusta vagyok visszaolvasni A mi videónkat nem hiszem, hogy be lehetett állitani, igy reklám alatt ott kellett ülni és ki-be kapcsolgatni. Élmény volt Néha jól esik régi reklámokat kaziról visszanézni. A nosztalgia....

Én passzolom a Lauren-es képeket. Sajnos nem tetszik, még a ruha szine sem. A fazonjáról ne is beszéljünk Viszont a fülbevalók jók
dice8us is offline  
Old 07-15-2009, 10:01 AM
Obsessed Fan

Hogy imádom a RapidShare-t.

Tulajdonképpen nem úgy gondoltam, hogy Mark rossz szinész általában véve, csak abban a szerepben olyan semmilyen volt. Lehet, hogy a film hibája volt, én nem tudom, minden esetre Jennifer Garner mellett nagyon eltörpült. De tudom, hogy elismertnek számit és biztos jó különben nem kapna jó szerepeket.

Pont ez a lényeg, hogy mi se tudtuk reklám mentesen felvenni, attól függetlenül, hogy a videó képes volt rá, mert pl. csak nyugati országokban működött volna, ahol volt olyan műsorszórás. Nekem viszont olyan régi reklámok nincsenek már meg, mert a kazikat újrahasznositottuk időröl időre.

Hmm legalább a fülbevalók… ez is valami.

Holnap Jimmy Fallon. Reméljük, most nem fog megint egy undoritó képet mutogatni valamelyik testrészéről, mármint Lauren. Szerintem Jimmy nézettsége ott kezdett esni, mikor a múltkor elkezdte a hangszálaival ijesztgetni a kedves nézőket. XD
Old 07-15-2009, 10:55 AM
Master Fan

dice8us's Avatar

Miért, mit tett veled?

Oké, értettem én. Igazából annyira nem kedvelem, hogy harcba szállja az igazamért és bebizonyitsam, Mark mennyire jó szinész
És ahogy mondtam, a Hirtelen 30-at nem is láttam. Talán mert Jennifer Garner szintén a "fekete listámon" szerepel

Annyira régi reklámok nekem sincsenek. De a múltkor egy pár évvel ezelőtti, Karácsony közeli reklámblokk és (szintén az ünnepnek megfelelő) RTL klub spot figyelt be az egyik kaziról. Na azon jót mosolyogtam. Nyár közepén kicsit sem aktuális

Ja, ja. A fülbevalók plusz a papucs vagy szandál (már amennyi látszik belőle). Több, mint a semmi

Lehet, hogy most valami sokkolóbbal készül. Nem a hangszálait mutatja meg, hanem a belső szerveiről készült laparoszkópos felvételt
dice8us is offline  
Old 07-15-2009, 11:47 AM
Master Fan

anettbianka's Avatar

Moderator of ...
Alexis Bledel

Szerintem csiga lassú, mint mostanában mindig.

Markot én is csak a Hirtelen 30-ban láttam asszem, de bennem sem tett mély benyomást ebben a filmben. Persze más szerepekben biztos nagyobbat alakit, szal egy szerep miatt nem irom le. Viszont még mindig azt mondom, hogy nekem nem túl szimpi és meg sem tudom magyarázni miért.
Jennifer Garnert már láttam pár filmben, de őszintén szólva egyikben sem tetszett. Viszont anno néztem az Aliast és abban tök jó volt.

Anita most már azt sem tudom, hogy hová megyünk. Eredetileg Mallorca lett volna de nincs már hely jövőhétre egyik szállodában sem, szal ez ugrott. Most anyu bújja az utazási honlapokat, hogy találjon valami mást.

Ha mondjuk kb. térdig érne Lauren ruhája, talán még tetszene is. Úgyhogy asszem nekem is a hosszával van problémám.

anettbianka is offline  
Closed Thread   Post New Thread

Thread Tools
Show Printable Version   Show Printable Version
Email this Page   Email this Page

Posting Rules