| #31 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kata, te állithattad át magadnak egyszer, mert eredetileg 15 hsz-on van. ![]() Próbáljatok megy egy frissitést. Nálam működött rögtön. ![]() | |||
| |
| #32 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Ó köszönöm a visszaölelést Kata! ![]() Attól függ ki hogy értelmezi a játékszabályokat. Az én szemszögemből én állok nyerésre. ![]() Ó talán a Photobucket-nak még kell egy kis idő. Rájöttem, hogy volt már nekem ilyen, hogy letöröltem valamit és ugyanazzal a névvel felraktam egy msáik képet és még a régit láttam! ETA Az lesz ha legjobb ha kitörlöm akkor a cookie-kat! __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #33 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Frissitettem, de még mindig nem látom Igen, valószinüleg én állitottam el. De nekem jó igy Most megkivántam a pizzát. Köszi, Bia ![]() | |||
| |
| #34 | |||
| Én már látom! Nincs semmi gond a szinezéssel, ha nem mondod fel se tűnik, hogy tarka-barka. Tök jó hogy beraktad a dobolós képet. Köszi szépen a frissitést. ![]() Én az utóbbi időben csomó pizzát ettem, szóval nekem a könyökömön jön ki. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #35 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akkor örülök ha tetszik. ![]() Nekem is jól esne most pár szelet pizza. *csorog a nyála* ez de nagy ![]() | |||
| |
| #36 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Most mér én is látom. Tök szuper lett! Nagyon tetszik! Köszi ![]() Anita - szivesen Oké, akkor mindketten nyerésre állunk Én mostanában nem ettem pizzát. Biztos az a baj ![]() Szerk: jajj, ezt imádom. Bumm, szivtál ![]() | |||
| |
| #37 | |||
| "Hello Joey, én fejvadász vagyok. Állástalan szovjet tudósokat küldenék a harmadik világba" – erre emlékszem a bakikból, hogy MP nyelve hányszor beletört ebbe. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #38 | |||
| MP volt ebben a részben a legjobb. Chandler mindent vitt a poénjaival ![]() | |||
| |
| #39 | |||
| A fiúk közül Chandler volt a kedvencem! Vajon mi lett volna ha a szerepet Craig Bierko elvállalja? Mert hogy ő lett volna eredetileg Chandler. Egy kis érdekesség. ![]() Még az marha jó, mikor Joey beszól: Válassz, te kis seggfej! ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #40 | |||
| Szerk: MP már ránézésre is jobb Chandler Jaja, az is jó volt Meg a legvége, mikor Ross Rachel-el játszik és valami olyasmit mond neki, hogy borzalmas anya lesz ![]() | |||
| |
| #41 | |||
| Én ezen annyira meglepődtem, mikor megtudtam. És még barátok is. Múltkor együtt léptek fel LA-ben. Kicsi a világ. Vagy Hollywood. ETA És ha akartok hallani valami "jót"... A Guy Richie féle GaD filmben úgy néz ki Justin Timberlake lesz az egyik főszereplő, valószinüleg Sky. ![]() Én erre miért nem emlékszem?! De azt mire mondja, ez volt a kártyán vagy mi ? ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #42 | |||
| Tényleg barátok? Wow Lehet, hogy Hollywood a kicsi. El akarják hitetni az emberekkel ennek az ellenkezőjét, ezért mindig más szögből mutatják. Valójában csak egyetlen hosszú utca és mindenki ismer mindenkit Nem tudom. Cavinton-t kéne szednünk Rachel valamire rosszul válaszolt és ezért mondta neki Ross. Vagyis Rachel veszitett ![]() Szerk: Guy Richie? Fúj! Justin? Még inkább fúj ![]() Szerk2: Na erre aludnom kell egyet Jó éjt ![]() | |||
| |
| #43 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wow, Craig mint Chandler? Hűha. Hát, biztos ő is jól játszotta volna a karaktert, de igy utólag visszanézve azt kell, hogy mondjam MP a tökéletes választás és most már senki mást nem tudnék elképzelni abban a szerepben. Számomra tök közömbös Justin T. A zenéjét/hangját nem szeretem, de nemrég láttam az Alpha Dog c. filmet amiben ő játszotta az egyik főszerepet és egyáltalán nem volt gáz. Szal azt mondom szerintem szinészként jobb mint énekesként. Bár egy musicalben szüksége lesz mindkét tehetségére, szal nem tudom mennyire fogja megállni a helyét. Majd kiderül. | |||
| |
| #44 | |||
| Igen én se tudnék elképzelni mást. Ugyanigy vagyok Sookie-val, szerintem Melissa volt tökéletes a szerepre, jó hogy nem "Drella" játszotta a szerepet végül. Ő se volt rossz. Csak Melissa több bájt vitt a karakterbe. Én sose rajongtam JT-ért mint pasi - se kölyökként se felnőttként igazán. A tehetségét nem vitatom el, de a zenéje nem igazán az én műfajom. De azért volt egy-két száma, ami tetszett. Szóval annyira nekem sincs vele bajom, talán én is azt mondanám közömbös. Azt a filmjét nem láttam, de elhiszem, hogy biztos jó szinész. De Sky szerepében nem tudom elképzelni, egy részt, mert túl fiatal, másrészt szerintem túl játszaná, mármint ez a darab nem arról szól, hogy bika erős hangod legyen, meg a legjobb táncos legyél a világon, nem ez a lényeg, arra ott vannak a háttértáncosok, akiknek vannak külön kiálló részeik. De persze lehet, hogy a film eltérő lesz a darabtól, mert GR bele akarja vinni a saját izlését, és akkor meg lehet, hogy tök mást várnak el a szinészektől. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #45 | |||
| Én meg úgy ahogy van, nem kedvelem Justin-t, úgyhogy se vitatni nem tudom a tehetségét, se foglalkozni vele Az Alpha Dog-ot én is láttam még régebben, persze Olivia miatt ![]() | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |