| #286 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Kösz a vidit Bia. Megnéztem. Egy hülye kérdés (bár tudom, olyan nincs vagy mégis, lol), a bandát hogy hivják és Jimhez tartoznak?Nem volt Paris Hilton is a filmben? Úgy rémlik. Igen, bár fel tette volna, még ha szerinte béna is volt, a fanok úgy is más szemmel látják. Nem tudom, talán érdemes lenne megkérni? De mondjuk tényleg nem úgy néz ki mint aki szivességet tenne egy random valakinek. Köszi a képeket. Megint majdnem teljes reunion. Annyira jó, hogy tartják a kapcsolatot. America fogyott, vagy csak csalóka a kép? ![]() Ó én is régen jártam már a MV boardon, azt hiszem, akkor még a HALO mánia még csak épp hogy rügyezett. XD Az az interjú tényleg aranyos, és vicces, csak megfogja a csajt, felcsapja a vállára aztán... ![]() Kata, válaszokat akarunk. *sajtol* ![]() Na jó van, téged se lehet már meglepni semmivel, lol. Amúgy jó tudni, olyan régen. Picit lemaradtunk. ![]() És mellesleg megcsináltam az ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #287 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| A Viasztestekben szerepel Paris, bár nem tőlem kérdezted Az egyetlen jó jelenete, mikor... Spoiler:
Látod milyen rendes vagyok? Betettem neked tagek közé, hogy ne kelljen lelőnöd a poént, ha nem akarod Akarjatok csak, ennél többet max. csak De, meg lehet engem is lepni. Nem ezzel a hirrel Igen, egy pici lemaradás van. 17-én kezdődik az ötödik évad Éljen, éljen!! Te vagy a ![]() | |||
| |
| #288 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A szintetis csaj mindenképpen, mivel ő Jim barátnője. De szerintem a két gitáros is Jim baráti köréből való, mert már több interjúban is mondta, hogy az összes barátja zenész.Dehogynem. Tündökölt. ![]() Szerintem egy próbát megér, mégha bunkó is lesz vagy nem is válaszol. Csak ha annyira nem jött be neki, azóta már biztos letörölte. ![]() Tuti, hogy fogyott. Nem is keveset. Szerintem már vékonyabb mint Amber. ![]() Sajnálom, hogy lemondott az a moderátor aki évek óta vitte a boardot. Eddig olyan kellemes volt ott a légkör, de azóta ellepték a boardot a halo fanok. Oh én is csinálok majd pár GG anit (csak hogy ne legyek mindig annyira OT) meg lehet Greeket is (mert tele van olyan pillanattal ami kitűnő hangulat ani lenne ).Szerk: jó sokáig pötyögtem ezt az üzit, addig Kata szépen be is előzött. És csak az is most tűnt fel, hogy lemaradtam az előző üzijéről még a 19. oldal legalján. ![]() Szerk2: már csak 12 post. Visszaszámlálás indulhat. XD | |||
| |
| #289 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Tündökölt = kirakta a bögyeit, marha pocsékul játszott és az egyik sráccal Nem hiszem, hogy az OT zavarna bárkit is, de ez IMHO Én mit csináljak? Csak ne picspamet, anit vagy avit kérjetek Hoppá... bocsi, Bia Igy jár, aki Már csak 11 post Én viszont lassan megyek, majd ![]() | |||
| |
| #290 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Igen, nos a tündökölt teljes mértékben szarkasztikus komment akart lenni. ![]() Meg sztriptiz show-t tartott és ráadásul még terhes is volt, asszem. Még szerencse, mert az utóbbi pár threadben nem túl sok szó esett a GG-ről. ![]() Bár a friss Lauren és Alexis hireket megtárgyaltuk. Az is valami. ![]() Hát, mondjuk találj ki egy jó cimet a kövi threadnek. Valami ütőset. ![]() Bocsi, elfelejtettem meginni a gumibogyó szörpöm. ![]() Már csak 10. ![]() Akkor jó éjszakát neked! ![]() | |||
| |
| #291 | |||
| Köszönöm, hogy elspoilereztétek a Viasztesteket. Pedig meg akartam nézni, mert ahogy leirtátok, annyira jóóóó filmnek tűnik. /szarkazmus Lehet, hogy a kinyiffantós részt azért csekkolom. ![]() Nem biztos, hogy letörölte a vidit a csaj, talán még van idő. De ki kérdezi meg? ![]() Talán nem mondanám, hogy America vékonyabb, de azonos súlyban lehetnek. Bár ha ezt a képet vesszük alapul, akkor tényleg vékonyabb. ![]() GG és Greek ani is jöhet minden mennyiségben. ![]() Kata, te táncolj és énekelj akkor. ![]() Jó éjszakát Kata, visszamenőleg és akár mára is veheted. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #292 | |||
| Bia - Sejtettem, hogy te se voltál elájulva tőle Sztriptizre én is emlékszem, de terhességre nem. Na de ha mégis az volt, akkor pláne ejnye-bejnye, ahogy viselkedett Majd most esik pár szó róla, ugyanis ma belefutottam az RTL klubon Az a rész volt, mikor Richard kórházba került és mindenki rettentően aggódott érte. Kuka nem volt jelen, csak a végén (már amennyit láttam belőle, ezt a következtetést vontam le), de Burger ott fontoskodott Rory mellett Természetesen mindkettő kihúzta nálam a gyufát, ahogy az lenni szokott. De Luke saved the day again, mert hozott egy csomó kaját. Neki kellett volna a családba kerülnie, nem annak a ........, na mindegy De már van cimünk. Majd a következő utáninak kitalálok egyet Quote:
Már csak 8 Anita, nagyon sajnáljuk! Tényleg nagy élménytől fosztottunk meg *szarkasztikus* Itt van Paris halála, ez pedig a bakiparádé Quote:
![]() ![]() Köszönöm mindkettőtöknek! Igérem, hogy ma is jól fogok aludni ![]() | |||
| |
| #293 | |||
| Látom Kata te is kinzod magad néha… GG 7. évad. Amúgy jó tudni, hogy még mindig megy az RTL Klub-on.Egy pillanatra azt hittem a GG-ből Paris halála (igen, késő van már). Mondom, az úgy nem stimmel, meg azt nem is akarjuk. Bár néha meg lehetett volna folytani őt is. Köszi a klipeket, hát tényleg szép halál volt. Az a vicces, hogy amennyire utálhatják őt a világon, lehet hogy egyszer tényleg igy végzi. És azt meg el is felejtettem, hogy Chad is benne van. Hát akkor ez egy kötelező darab volt Biának, úgy hiszem. ![]() Úgy énekelsz mintha közben aludnál. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #294 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezer éve nem láttam a GG-t tv-ben. Meg úgy egyébként sem. ![]() Vissza kéne szokni az esti GG dvd-zésre... nem is tudom miért hagytuk abba, de már hiányzik. ![]() Szerintem fejezzük be ma ezt a threadet. Mit szóltok hozzá? XD Egyébként ki kezdi a következőt? Már nem emlékszem ki a soros. | |||
| |
| #295 | |||
| Én is kissé degilmore-izált vagyok mostanában. ![]() Soros György. Egyébként nem tudom, ki a soros, de szerintem nem én, azt se tudom ki kezdte ezt a thread-et, kimegyek és megnézem. ETA: Pont én. XD__________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #296 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Az ezelőttit meg asszem Kata kezdte, szal valószinűleg én vagyok a soros. ![]() ![]() Akkor nyirjuk ki ezt a threadet gyorsan. Kata, segits te is!!! Szükségünk van rád, a csapatnak szüksége van rád!!!! | |||
| |
| #297 | |||
| Különben Kirk körbe fog táncolni minket egy hatalmas trófeával a kezében? ![]() De mi is a cim? __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #298 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pontosan. És utána körülöttünk parádézik a fényes trófeájával amig el nem lopják tőle. Asszem erre voksoltatok: minőség > mennyiség, de nekem őszintén szólva nem igazán tetszik. Szal ha tudsz valami jobbat, ez a megfelelő idő, hogy megoszd velünk. XD | |||
| |
| #299 | |||
| Vagy valaki össze nem töri! Hogyne már csak 2 post, még lesavazni sincs idő, akkor tényleg ez a legjobb pillanat ilyen szempontból csak kár hogy nem tudok kiötölni semmit. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |