| #16 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Kata nem megy a sarokba *durc* Ahhoz előbb el kell, hogy kapjátok Kata most épp porszivózik ![]() Szerk: még mindig sz első oldal ![]() | |||
| |
| #17 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| Kata, a te hsz-ed nekem már a 2. oldalon jelenik meg! Ez már akkor félsiker, vagy harmad. ![]() Aww átmentél Mocába? A fejemben a porszivót porszivózod. Nézzétek milyen boldog. ![]() Bia, tényleg mindig igéred. Aztán elfelejted. Ahogy én is. Lol Talán azért mert mindig mondom, hogy annyira nem kell vele kapkodni, meg ennek is örülök(-ünk), ami van. Amihez most is tartom magam. Bár Alexis sokat villantó szerkója megérdemelné, hogy az OP-ben legyen. Sőt egy egész threadet megérdemelne. XD És most nézem, hogy a tavalyi Parade maganizos képe is ott van még, amiről át is tudok térni arra… …hogy Laurennel is van egy új Parade interjú itten. ![]() Igen a hivatalos kamerás nem találta a kábelt! Egyet értek, OMFG. És igen énekelt is. Itt a clip. És még olyat is mondott, hogy nem bánja, hogy a sorozatot nem rendelték be, mert amúgy se érezte úgy, hogy helyes lett volna (mármint az egész helyzetet meg úgy mindent összevetve). Ja és kint várt rá Oliver, aztán mentek megnézni valami showt, amiben Craig és Nick Adams is fellépett. Úgy hogy GaD reunion volt. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #18 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Nekem még az elsőn. De ha neked már nem, akkor az tényleg siker Hehe, tényleg. Eszembe se jutott. Mivel én Phoebe és/vagy Joey vagyok, nem is kell. Viszont te tökéletesen teljesitetted a feladatot Jó ez az interjú. Szegénynek tényleg sokat kell(ett) dolgoznia Oké, kinek nem? Mégis... én nem biztos, hogy bevállalnám a szinészkedést. Kimarad a normális alvás és elviselhetetlen leszek egész nap ![]() | |||
| |
| #19 | |||
| Bizonyiték (nem igéret). Nem mintha nem hitted volna el. Csak úgy... ![]() Mármint, hogy nem kell porszivóznod, vagy nem kell emlékezned? XD Miért, igy elviselhető vagy egész nap? ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #20 | |||
| Majdnem megkérdeztem, hogy ebből hol kéne látnom a második oldalt. Közben már rájöttem. Pedig valóban elhittem enélkül is Nem kell emlékeznem. Monica emlékei főként rád vannak bizva Na kösz, ez jól esett *hüpp* ![]() | |||
| |
| #21 | |||
| Amúgy nem tudom, miért más nálam. Hmm talán a widescreen monitor miatt. Ki tudja... Értem. Akkor most jöhet a pingpong meccs? ![]() Na jól van na. Én amúgy reggelente néha meg tudom azt a szintet, mint Luke a sötét napján. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #22 | |||
| Lehet, hogy amiatt Én még mindig az első oldalon tartok Jöhet! Kivel szeretnél játszani? Phoebe-vel, Joey-val, vagy Mike-kal. Utóbbi nem én vagyok, de mivel ő Phoebe férje, be kell vonni Én néha nem csak reggel ![]() | |||
| |
| #23 | |||
| Ez érdekes. Kiváncsi vagyok meddig tart még neked!? (Nálam ez már a nyolcadik hsz a második oldalon.)Nos leginkább Chandlerrel, házibajnokságot. De azt hiszem elég világosan a tudtomra adta, hogy az ki van zárva! XD Úgy hogy maradsz te meg te meg az Irén.. ő izé Mike. Hmm, kit válasszak? Mike elég szexi mikor megizzad, azt Phoebe-ként tudnád értékelni nem igaz? ![]() Mindjárt visszavesszem azt az ölelést. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #24 | |||
| Hát én is kiváncsi vagyok. Szóval már ketten vagyunk Chandler ügyében Biával kell beszélned. Remélem, hogy ezúttal nem tévesztem el. Talán meg tudod győzni, hogy mégis adja be a derekát Velem meg már csak akkor, ha a szamár is jó, mi? Na szép Mike mindig szexi. Főleg mikor Ross-szal (aki szintén te vagy, ugye?) nem tudnak miről beszélgetni, szóval marad sör vs. láger sör téma Nem adom ![]() | |||
| |
| #25 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nálam is második oldal volt Katának az a postja. Nem lehet, hogy te (Kata) beállitottad még régebben, hogy egy oldalon 30 post legyen? Mert tudom, hogy valahol be lehet, hogy 15 vagy 30 post legyen egy oldalon (a számok nem biztos, hogy igazak, csak a hasamra ütöttem ).Frissitve van az OP... vagy legalábbis a Gilmore lányok. ![]() Lauren-nek ugye nem volt újabb photoshootja? Mert én nem találtam. Bár az még semmit nem jelenet. Mindjárt elolvasom az új interjút. ![]() Szerk: Chandler-t nem adom!!! Ő a kedvenc szereplőm a sorozatban! ![]() | |||
| |
| #26 | |||
| Nincs neked elállitva, hogy hány hsz-t mutasson egy oldalon? Chandler/Bia, hát nem vagyok szexi? *hóna alá szagol* ![]() Micsoda? Neked akartam ezzel jót! Hisz ahogy játszik a "pályán", olyan teljesitményt várhatsz el tőle az ágyban is. ![]() Az nagyon jó téma volt. Hamar kimeritették. XD De volt egy reménysugár, mikor azt hiszem a zongorázásól majdem tudtak beszélni, csak aztán mégsem, nem? ![]() Hú ez a megtartott ölelés. Vagy egy visszaölés felém. ![]() ETA Vagy amit Bia mondott a hsz-el kapcsolatban. ![]() Mindjárt megnézem az OP-t! ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #27 | |||
| Ja, hát igy könnyű. Ha nektek kevesebb hsz-re van beállitva, naná hogy már a sokadik oldalon lesztek, mire én elérem a másodikat Bia, köszi a tippet Majdnem eltaláltad. 25, nem 30 Chandler-t nem akarja senki elvenni. Csak pingpongozásról van szó meglesni az OP-tSzerk: már a 2. oldalon vagyok Anita - visszaölelés feléd Ha nekem akarsz jót, az más. Akkor Nem tudom, zongorázás már nem rémlik. Csak a sör és a láger sör ![]() | |||
| |
| #28 | |||
| Igen Bia csak pingpongoznod kéne velem, ha hajlandó vagy rá. Chandler alapban nem hajlandó részt venni a házibajnokságomban. ![]() Én úgy mondanám Kata, hogy neked van többre állitva. XD Most lehet hogy hülye vagyok, de nem látok változást az OP-ben. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #29 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elég tarkán néz ki az OP, mert nem találtam azt a szinezést amit legutóbb használtam (pedig az jobban tetszett). ![]() Akkor rejtély megoldva. ![]() Az az egyik kedvenc részem amikor Mike és Ross várnak a pizzára. ![]() Szerk: A legfrissebb képeket nézd és ha még akkor sem látsz változást, akkor próbálj meg egy frissitést, mert a múltkori linkeket irtam felül és lehet még nem változtatta át a képeket. | |||
| |
| #30 | |||
| Többre vagyok állitva? Az jó. Akkor én állok nyerésre? Akkor megint ketten vagyunk. Én sem látok változást ![]() | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |