| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #2 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| ++ akkor és most ++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ++ legfrissebb képek ++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ++ legújabb artjaink ++ ![]() by Meli ![]() by Bia ++ legújabb ikonjaink ++ ![]() by Meli ![]() by Bia ++ thread kabaláink ++ ![]() by Bia magyarázat "Találkoztál mostanság Logan családjával... a Hamburgerékkel?" Lorelai (6.05 - We've Got Magic To Do) "Hogy kétségbeestél. Nem, szivem, őszintén az egész Emily-től bűzlik. Vagyis nem mintha [Richard] lebeszélte volna róla, de biztosra veszem, hogy anyám mérgezte meg az almát és adta oda Szundinak (eredeti szöveg szerint: Kukának), hogy hozza el a partira." Lorelai (5.15 - Jews & Chinese Food) ++ our wish list to Alexis ++ #1: új photoshoot képek #2: Kata kérésére: utódnemzés #3: nyilvános megjelenés Laurennel. #4: szerep egy pszichológiai thrillerben #5: a barátja férje megerősitése/cáfolása #6: Bia kérésére: film Jimmel #7: közös kérésre: film Amberrel #8: még több photobooth kép #9: szereplés James Bond filmben #10: kép Alexis-ről az utazó kalapban #11: nyilvános megjelenés Milo-val #12: még több nyilvános megjelenés Milo-val #13: még annál is több nyilvános megjelenés Milo-val #14: Kata kérésére: közös szereplés Mr. Ázott Kabáttal #15: vendégszereplés egy sorozatban ++ our wish list to Lauren ++ #1: közkivánatra: nyilvános megjelenés Alexis-szel #2: közkivánatra: nyilvános megjelenés Matthew Perry-vel #3: szerep egy film musicalben #4: több photoshoot sorozat Alexis-szel #5: közkivánatra: közös film Jimmel #6: közös film Alexis-szel és Matthew-val #7: új sorozat #8: közös kép a kutyájával (ez Alexisre is vonatkozik!) #9: egy kép az utazó kalapban szintén #10: még több Broadway fellépés #11: Saturday Night Live szereplés #12: Inside the Actors Studio interjú #13: vendégszereplés a Jóbarátok filmben (ha valaha is lesz ilyen) #14: vendégszereplés a Scrubs-ban (ha tényleg igazak a pletykák és van rá esély) #15: Anita kérésére: Hart to Hart remake Lauren-nel és Matthew-val ++ előző threadek ++ #1: mert Michel, az országunk nem csúnya emberekkel van tele #2: mert nálunk nem csak a penészre nyilik jó kilátás #3: mert szerintünk inkább a lányok térjenek vissza Jezebel helyett #4: mert csak a hibaüzenet állithat meg bennünket #5: Négyen egy gatyában #6: Dudálj ha utálod Logant *tütü* #7: A hosszú i betűktől fára mászunk #8: Jess vigyora kaján. Hogy mire gondol? Talány. #9: KukaBurger hetek a McDonald's-ban #10: 10 thread, 10 hónap, 10-x kicsi indián és még birjuk #11: Mert mi vagyunk az eastwick-i boszorkányok #12: Chicago? Szél. Oprah. Vészhelyzet. Dr. Julia Wise. #13: Mert még RJ miatt sem olvasnánk végig az Üvöltést. #14: The Brotherhood of the Traveling Hat, avagy hárman egy kalapban ++ következő threadek ++ ---------- __________________ - Anita - icon by anettbianka Last edited by LG - Life's Good : 07-09-2009 at 04:11 PM. | |||
| |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Szupp, köszi De én még mindig ragaszkodom a babos-macitalpas cimhez. Nem egyezhetnénk ki abban, hogy betesszük a kövi thread cimek közé azt is és a 30-asat is? Akkor talán mindenki jól jár ![]() | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Juppi, új thread. Köszönjük szépen! ![]() Új Alexis&Zach interjú ha esetleg van kedvetek olvasni. ![]() | |||
| |
| #5 | |||
| Tényleg, az tetszett? De semmi köze nem volt a beszélgetésünkhöz vagy a GG-hez, csak úgy valamiért előjött ez, mint néha szokott, egy meséből van. XD Felőlem persze használhatjuk a következőre, vagy most is, vagy esetleg berakhatjuk Joker cimnek, amit akkor használunk ha gyorsan kell egy cim és nincs kéznél egy se. Viszont ha engem kérdeztek a 30-ast felejtsük el inkább! ![]() És reagálva arra, amit Bia kérdezett: gogol: so, how many movies in the works?… Lauren Graham: 3 movies coming. MP and I want to do remake of Hart to Hart. Sort of a joke but not totally. ETA: Hát persze hogy van! ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nekem tetszik a mostani cim meg a babos-macitalpas is, úgyhogy döntsétek el ti, hogy legyen-e csere vagy maradjon ez. ![]() Kiváncsi vagyok, hogy csak viccelt-e azzal, hogy "csak egy vicc, de nem egészen". ![]() Alexis azt mondta, hogy "we're buddies". Awwww! Annyira aranyosak együtt! Igazán összejöhetnének. ![]() | |||
| |
| #7 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2006
| Bia, én úgy értettem, ahogy Anita mondta. Bár kétfélét is javasolt, de az most mellékes A babos-macitalpas cim legyen egy következő thread cime. A mostanit szerintem ne cseréljük le. Na, Alexis-nek most aztán tényleg van válogatni valója. Annyi a jelölt Tudom, hogy úgyis elkergettek érte, de nekem akkor sem tetszik ez a Zach. Nem tudom, hogy miért *megy csomagolni* | |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | De olyat is mondott, hogy cserélhetünk. Nekem mondjuk az megfelel, hogy most meghagyjuk ezt ami van és a kövi thread lesz a macitalpas. XDÉn sem a külseje miatt szeretem Zach-et mert őszintén szólva nem annyira helyes (bár vannak képek ahol igen). De tök jó szinész és jó fej lehet a való életben, legalábbis az interjúiból ez jön le. | |||
| |
| #9 | |||
| Akkor maradjon most ez, ami van jelenleg. ![]() Nekem tetszik a külseje is, oké nem olyan nagyon nagyon, hogy megdöglök, de szerintem azért helyes. De igazából nekem belsőleg tetszik, szimpatikusnak tűnik, főleg ezután a legutóbbi interjú után, ahol a gyerekekről mesélt. Tök aranyos, és tök jó fej lehet. ![]() Kata, nem kell csomagolni nem üldözünk el ezért. Viszont paradicsommal megdobálunk. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #10 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nekem megfelel. ![]() Na nekem is ugyanez a véleményem amit irtál, csak te szebben megfogalmaztad. XD Egyébként szerintem jó tanár lett volna belőle. Az interjúk alapján kedvesnek és türelmesnek tűnik és az sem árt, hogy olyan megnyugtató hangja van. ![]() De édes az a paradicsomos ani... a végén megeszi? Tök úgy néz ki. ![]() | |||
| |
| #11 | |||
| Nekem is megfelel Csak a paradicsom lehetőleg ne legyen rohadt Nagyon édes az a smiley A végén tényleg megeszi. Megint le lettem szavazva. Őrület Persze nekem is csak a külsejével vannak bajok. A többiről nem tudok nyilatkozni, mert még nem olvastam végig az interjút ![]() | |||
| |
| #12 | |||
| Elfogadnám tanáromnak. ![]() Szerintem is tök ari a smiley. De én nem tudom eldönteni, mit csinál vele. Nekem olyan mintha elkezdené megenni, de aztán utána meg úgy néz ki mintha csak félre söpörné. ![]() Kata szerintem jobban járnál ha rohadt lenne, mert az puhább. ![]() De várjunk, kihez is beszélek, hol van Kata? Nem látom. ![]() __________________ - Anita - icon by anettbianka | |||
| |
| #13 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én is. Az biztos, hogy egy óráját sem hagynám ki. ![]() Nekem olyan mintha először letörölné az arcáról és utána megenné amit letörölt... de lehet csak félretolja. ![]() Asszem már egy kicsit sikerült túlelemezni ezt a smiley-t. XD Viszont ha meg is kell ennie, akkor nem biztos. ![]() Kata ki a szék alól és irány a sarok. ![]() Remélem most már jön a második oldal, mert úgy utálok egy órát várni mire betöltődik az OP. ![]() | |||
| |
| #14 | |||
| Nem ismerném azt a szót, hogy lógás. ![]() Azt mondod többet szántunk rá mint amennyit megérdemel? Mármint a smiley-ra, nem Katára. XD Hahaha, ennek Kata megint örülni fog. ![]() Amennyire szeretem csodálni az OP-t, annyira utálom, mire nagy nehezen betöltődik ez a sok kép. Tényleg lapozhatnánk már. ETA Megragadtam az alkalmat ha már úgy is ezen az oldalon vagyunk még és beirtam a 15. kivánságo(ma)t, mert az lemaradt korábban.*sóhajt* Most van vége egy interjúnak Laurennel, ahol még talán énekelt is. Csak nem tudom, hogy fogjuk tudni látni, vagy legalább meghallgatni. Mert csak egy speciális NY-i csatornán adják le. De szerencsére páran a boardról ott vannak, és el tudják legalább mesélni, hogy mi volt. ETA Ez hihetetlen. A kábel eltűnt a kamerához ezért nem tudtak felvételt csinálni az egy órás interjúból, csak egy telefonnal tudtak felvenni belőle valamennyit, ameddig volt rajta hely. Ez fog felmenni a hivatalos DVD-re, amit meglehet venni. Lauren meg viccelődve megkérdezte ki fogja ezt megvenni? Szóval amit egyelőre tudok, hogy beszélt arról a GaD-dal kapcsolatban, hogy néha voltak olyan napok, mikor a közönség nem úgy reagált, ahogy kellett volna, és ezért dühös volt és magát hibáztatta. Elmondta azt is, hogy mivel ő számitott "a névnek" ezért nagy nyomást helyezett magára, hisz sokan mások is akarták a szerepet. És saját bevallása szerint, csak a show fél távjánál sikerült lendületbe jönnie. Szóval miközben ezekről beszélt, úgy tűnt picit maga alatt volt, mikor valaki a közönségből bekiáltott, hogy "nagyszerű voltál" erre a többiek meg elkezdtek tapsolni. Azt mondják tök rendi volt meg szimpi meg minden. Volt aki nem is volt fan, de ezután totál az lett belőle. Fotózkodott is, itt egy kép. Ja és ez egy ilyen bár szerűségben volt.__________________ - Anita - icon by anettbianka Last edited by LG - Life's Good : 07-10-2009 at 04:27 AM. | |||
| |
| #15 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Én meg megragadom az alkalmat és még elmondom, hogy "frissiteni kéne a legfrissebb képek artokat". Ez már úgyis tradició. Bár ez nem azt jelenti, hogy meg is csinálom. Na jó, majd kicsit később lehet nekiülök. XDMármint a hivatásos kamerás kábele tűnt el és ő filmezett a telefonjával amit majd ráraknak egy DVD-re és eladnak? OMFG. Ez az év poénja. ![]() Látszik, hogy mennyire fontos volt számára a GaD/Broadway szereplés, ha tényleg ennyire letörte a darab sorsa és még képes magát is hibáztatni érte. ![]() ![]() Azt lehet tudni, hogy végül is énekelt-e? De szép azon a képen!! Nagyon jól áll neki a ruci és a haja is milyen jó meg a fülbevalója is tetszik. Most nagyon eltalálta ezt az összeállitást. ![]() Szerk: Még mindig első oldal??? Áááhhhhhhhhhhhh!!! | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |