| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2005
| Polish Thread #1 - who needs life when you have TV? Apparently our thread got completely lost after the crash and since on Community thread some people seemed interested, I'm re-opening it. It's a nice fresh start so let's not waste it ![]() Go on you TV maniacs you! ![]() Tak jak mowilam mysle ze dobrze by bylo gdyby te cale dyskusje serialowe przeniesc z biednych threadow OTH czy Lost wlasnie tu gdzie nie beda OT. Tak wiec zapraszam do postowania! | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ha jestem pierwsza ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2005
| Witam! Jakies propozycje dyskusji? Cos ciekawego w polskiej TV? | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| yyy w PL telewizji?? Ciekawego?? yyyyy codziennie o 19 Aniol ciemnosci Nie wiem musialabym do programu zajrzec Bo teraz jedyne o czym mysle to aby wreszcie VM mi sie sciagnelo a idzie strasznie dopiero73% -sprawdzam co 5 min ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| w polskiej tv jak na lekarstwo fajnych seriali, a ostatnio bardzo mis ie o dziwo spodobal polski serial "Ranczo", oglada moze ktoras z was to? __________________ *Janet* "We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets." | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| Moj tatus to oglada i jest zachwycony ![]() Z polskich seriali ogladam tylko Magde M. ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Ranczo? OK blagam powiedzcie ze to nie jest polska wersja Bonanzy co? Bo po polskiej wersji The Nanny nadal mam koszmary... | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Ja nie wiem bo nie ogladam Z PL seriali to chyba tylko Magda M. i czasem Kryminalni i kiedys NDINZ(ale tylko wtedy gdy w danym odc gral Latoszek -zawsze sprawdzalam wczesniej w programie -bo tak to ten serial jest do kitu )__________________ by dreamingoutloud | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Ok a ja przyznam ze jakos sie nie wciagnelam w Magde M. Tzn ten jeden raz co mialam okazje zobaczyc. Pewnie dlatego ze tak wyrwane z kontekstu mnie nigdy nie odpowiadalo - jak zaczynam serial to od pierwszego odcinka a nie drugiego sezonu. | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| mi zas Magda M nie przypadla do gustu juz od pierwszego odcinka, moze dlatego, ze nie lubie tej aktorki co gra glowna role, za to Ranczem jestem zachwycona!!!! I bez obaw to nie polska wersja Bonanzy, naprawde bardzo sympatyczny serial, smieszny i bardzo pocieszny, a wy tego nie wiecie ale "starzy czlonkowie forum" doskonale wiedza, ze ja nieznosze polskiej tworczosci wogole, wiec ten serial niejako ma wyroznienie ![]() __________________ *Janet* "We shall never forget and never forgive. And never ever fear. Fear is for the enemy. Fear and bullets." | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Mi ta aktorka co gra Magde M. jakos szczegolnie nie przeszkadza. Ona byla w Kasi i Tomku prawda? Kolejny polski rip, bo nikt chyba u nas nie potrafi na cos samemu wpasc tylko odkupuje prawa na polskie lipne wersje... A oryginal francuski Kasi i Tomka byl fenomenalny, czlowiek mial sie z czego posmiac. Tak samo z Camera Cafe (nie mam pojecia czy to w Polsce lecialo pod tym samym tytulem) - zupelnie nie zaadaptowali tego na polskie warunki, nie wspominajac ze w oryginalnej wersji komicy tam grajacy sa fantastyczni a tu w Polsce jakos dobrych aktorow na palcach jednej reki mozna policzyc. No i musze wspomniec o moim ulubionym programie ktory odkupiono od Francy i zmasakrowano aka Europa da sie lubic. "Union Libre" bylo genialne, a to polskie to takie popluczyny... Poza tym kogo oni tam dali na kronikarzy... eh szkoda gadac. Chociaz musze wspomniec ze moj nauczyciel wloskiego z liceum mial propozycje tam kronikowac. Bylby to kolejny nieudany casting ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Mojej kumpeli nauczycielka wloskiego tam wystepowala(nie wiem czy jeszcze wystepuje) __________________ by dreamingoutloud | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Czyzby tak malo Wlochow bylo w Polsce ze po samych szkolach ich telewizja szukala? ![]() A ja wlasnie zaczelam ogladac Dr. Who. Zaintrygowal mnie pilot i teraz desperacko szukam reszty odcinkow ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| I to z jak daleka sciagaja bo z Tarnowa tak jakby w W-wie nie bylo A o czym jets ten serial?? __________________ by dreamingoutloud | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Wiesz co ciezko go strescic. Na razie widzialam tylko pilot tej nowej wersji BBC bo jest jeszcze stara bodajze z lat 60ych. Generalnie w pilocie pewna przecietna panienka z Londynu przez przypadek poznaje faceta ktory mowi na siebie Dr. i tylko Dr wiec dodaje ona Who. Facet ratuje jej zycie przed ozywionymi manekinami sklepowymi i dziewczyna probuje sie dowiedziec wiecej o nim i o tym co sie wyprawia. No a potem po roznych pierypalkach on jej proponuje wspolprace i razem wyruszaja na podboj kosmosu. Bardzo specyficzny serial ale intrygujacy i dosc niecodzienny. Zobaczymy jak dalej bedzie. | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |