| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croatian Thread #7: We finally got Tru Calling, are there any more shows left for us? [img]smilies/wave.gif[/img] Woo hoo! Novi thread za nase Tv opsesije! žUzivajte! ![]() Hrvatski fanovi: [img]smilies/star.gif[/img] The Dreamer (Stjepo) [img]smilies/star.gif[/img] Tery (Maja) [img]smilies/star.gif[/img] Ms.Bloom (Nina) [img]smilies/star.gif[/img] rebelle (Tihana) [img]smilies/star.gif[/img] Hoood (Tea) [img]smilies/star.gif[/img] diana5 (Tihana) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) YUNIS (Irena) miranacro (Ana)Ostali hrvatski threadovi: Angel Buffy Dawson's Creek Charmed Gilmore Girls Lord of the Rings Community (OT Thread) Big Brother Raspored emitiranja serija: Ponedjeljak - CSI: Miami, Takav je zivot,Prijatelji Utorak - Covjek bez proslosti, Hitna Sluzba, 8 jednostavnih pravila za decke moje kceri tinejderice, Zaboravljeni slucaj Srijeda - Um ozenjenog muskarca, Svijet prema Jimu Cetvrtak - Bob Patterson, Da draga, Svetac, Klaun, Zapadno Krilo, Parovi Petak - VIP, Alias Subota - Smallville, Enzo Ferrari, Moja cura je zvijezda Nedjelja - Tru Calling, I'm With Her, Rock me Baby, The Guardian, Everwood Pon-Pet - Gilmore Girls, Dawson's Creek, Dadilja, Dark Angel, Sabrina, Roseanne, Zvjezdane staze:Voyager... A tko sto gleda? [img]smilies/mischief.gif[/img] Stjepo: Buffy, Alias, GG, DC, Prijatelji, Sabrina, Dadilja, Everwood Maja: Alias, Dadilja, Dawson's Creek, Everwood, Gilmoreice, Hitna Sluzba, Prijatelji, Smallville Nina: CSI, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy Ivona: CSI, Alias, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy, Prijatelji, Star Trek Kristina: CSI, Alias, Frasier, Na rubu zakona, Spooks, Buffy, Angel, Dadilja, Smallville, Everwood Nena: Buffy, Angel, CSI, Smallville, Dadilja, Sabrina, Alf, Xena, Drazesni pupoljci svibanjski, Prijatelji, Everwood, Alias, Lude 70-te Ana: Gilmore Girls, Smallville, Prijatelji, Dawson's Creek, Cijena savijesti, Everwood, Dark Angel, Takav je zivot, Zaboravljeni slucaj, Dadilja, Alias, The Shield [img]smilies/wiggle.gif[/img] __________________ :: icon credit :: Last edited by Fortyseven : 10-16-2004 at 12:02 PM. | |||
| |
| #3 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Woohoo!!!! Vec smo na novom! Super je naslov!!Meni seka gleda Na granici moguceg tako da moram snimati reprizu DC-a. ![]() __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #4 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Danasnja Dadilja. Zamjena za CC i Niles. "You will never be half the man she was!" Provala dana ide Maxu sa "God! You will buy anything if it's on sale!!" kad ju vidi u onoj opravi za casne. ![]() Alias. Fulala sam pocetak, kak se Syd spasila?! Ja sam se ukljucila kad Jack objasnjava da ne mogu vjerovat Irini, bas prije uvodne spice. Prvo moram spomenut: "You're cute, but no." Da ne kazem da uz kasnije "He's one of those handsome man..." - da, Syd, skuzili smo - skuzila si da ti je Sark cute. I on zeli da ona radi s njim. Cuje li jos netko Eltona Johna u pozadini? Can you feel the love tonight... ![]() Sta se tice drugog shipperskog trenutka - Syd/Vaughn su bili isto vraski cute kad joj kaze da nije sama, da moze njemu vjerovat, da joj je on uvijek saveznik. ![]() Jack je podmetnuo eksploziv da se rijesi Irine. Ne mogu rec da me cudi. On je uvijek onako malo, umm, drastican. Zato ga i volim. Jos uvijek ne vjerujem da je Irina tamo bez skrivenih namjera, pa stojim iza Jackove odluke. Irina se vec posteno dobro zavlaci Syd pod kozu, pogotovo sa pricom o tome kako su nausnice bile od njene bake. Hajde, Syd, znas ti bolje, ne dopustaj da te tako emotivno manipulira.Bilo mi je full zao Jacka kad prizna da se najvise boji da ne izgubi kcer. A tek faca na kraju kad kuca odleti u zrak pa pomisli da su ipak usli. Valjda ce naucit da ubuduce ne postavlja ekplozive. Umm, OK, i ja isto sumnjam.Sumnjam i da je Sark teze stradao u eksploziji. Uvijek se izvuce. Kad smo kod izvlacenja. Drago mi je da Will nije nasjeo na SD-6 zamku. Will mi je mnogo drazi lik ove sezone, ne bih htjela da mu se nesto desi. Emily trag u hotelu. Jadan Sloan, sad moze bit posve siguran da ga netko zafrkava i igra mu se zivcima.Jel jos netko sumnja da su ruski sigurnosni cuvari onako malo blentavi? I BTW kakve su sanse da se u ruskoj vojsci nade onakav komad s onakvim cinom (odista mislim na cin, you perverts! )? Definitivno nije bila jedna od zgodnijih perika.Premalo Marshalla u epu. Irinu su negdje odveli na kraju. Valjda ce se ubrzo vratit. Vraski je zanimljiva. Jack tjesi shrvanu Syd. Da, mozda je bilo za njeno dobro, al Jack - you're evil. ![]() Stjepo, hvala za novi thread. ![]() Arrgh. Napokon napisem postove i onda " Fan Forum is temporarily down for maintenance. Please check back later. ". ![]() ETA: SARK: Whatever Arvin Sloane pays you, it can't be enough. Would you consider coming to work for me if it meant I'd let you walk out of here? I believe if you took the time to hear the comprehensive offer, you might actually say yes. SYDNEY: You're cute, but I'll pass. "You and I, we're destined to work together. I truly believe that." - Sark to Sydney __________________ Last edited by Spike it up : 10-15-2004 at 11:11 PM. | |||
| |
| #5 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * A L I A S * Quote:
Prilicno mucna scena. Syd tone u ledenoj vodi, nade dole onog mrtvog agenta, uzme malo njegovog zraka i pusku kojom probija led. Ali nije se uspjela popet vec je ponovo skliznula dole i onda ju je Dixon izvukao. ![]() Najvece iznenadenje je bio Jack. Ok, znam da Spy Daddy ima malo drasticne metode i kad mi to ide na ruku ne bunim se (kao npr kad je koknuo Haladkija) ali damn, ovo veceras je bilo okrutno. I ja mislim da Irina ima skrivenih namjera ali hej, zabavno ju je gledat. Bozanstveno je zla. Irina: How do you say thank you to someone who killed your father? Vaughn: You don't. Misija u Moskvi je bila zabavna. Syd je bila histericna u uniformi. I yay, SARKNEY! I on joj jos ponudi da radi s njime. ![]() "You're cute, but I'll have to pass" ![]() Cool scena i kad ga ona spomene Vaughnu. Damn, pretvaram se u pravog shipper manijaka. Quote:
Skoro. ![]() Quote:
I geez, na kraju mi je cak bilo zao Irinu. Bila je neka dobra pjesma. I jadna Syd. Nadam se da cemo vidjet jos Irine jer je prica postala zanimljiva a ona mi je i najcool like ove sezone.Emily the Ghost, part 2. Fakat jezivo. Neka se i Sloane malo ustrese da vidi kako je to.I slazem se, Will je postao iznenadujuce podnosljiv i ok. Velik napredak u odnosu na prvu sezonu. Francie se jos ne mice od glupog restorana. Marshalla je, kao sto si spomenula opet bilo premalo. Nadam se da cemo dobiti jos cool S/M scena kao u prosloj (ili je to bila predprosla?) kad je on rekao "I'd miss you". Aw! ![]() Syd/Vaughn su imali par cute trenutaka ali nista posebno. Dajte malo akcije ljudi, inace su skroz preci na Sarkney. ![]() *ETA: Zaboravih spomenut jednu histericnu scenu: kad Syd slaze Sloaneu da se kutija sama unistila i on je zagrli a ona se trci doma otusirat. ![]() __________________ :: icon credit :: Last edited by Fortyseven : 10-15-2004 at 11:36 PM. | |||
| |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Smallville je danas opet u 14 sati! Svim Lex freakovima preporucila bi da ne fulaju prvu scenu jer je, well, vrlo vraski cool. ![]() __________________ | |||
| |
| #7 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| stjepo, ajd' u prvi post dodaj da gledam i 'the shield', por favor. jerbo mi je serija postala jos bolja nego prije, bio bi je grijeh ne spomenut. thanx!Quote:
uuu, I'm interested (lex)jeste vidjeli da je RTL dobio teletext? finally. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #8 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| danas sam tek drugi put uspjela ulovit (citaj:probudit se na vrijeme za) 'rock me baby' pa sam potrvdila svoje sumnje da zenu od jimmyja glumi natasha iz DC. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #9 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2003
| Congrats on getting Tru Calling ![]() __________________ Be the change that you wish to see in the world. | |||
| |
| #10 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2002
| Quote:
Sarkney! Ona Sydneyna perika je bila uzas zivi! Quote:
Najezila sam se lol. Kad je dobra pjesma u pozadini, ja se rastapam!__________________ ( * ) | |||
| |
| #11 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
![]() Quote:
![]() Gledao sam Smallville. Bilo je ok ali clifhanger me nije previse zaintrigirao. Muzika je bila odlicna a i oba para C/C i C/L su bili dobri. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #12 | |||
| Smallville OK, nema rijeci koji se da opisat moja trenutna razina iziritiranosti i pissed off stupanj!! U novinama pise u 14 i 10. Ja sam u 13 i 47 pred TV-om da sve spremim da ne zakasnim snimat. Kad ono, reklame zavrsavaju a Smallville vec poceo!!! Grrrah! Fulala sam sve prije uvodne spice. Sto bi reklo jedan od boljih Lex kadrova u povijesti showa - kad helikopter slijece. I odlicnu Lex/Lionel scenu. Morat cu ulovit reprizu. Ako i to zeznu sa terminom osobno idem u redakciju Nove!!Lionel: Just as a ship can only follow the course set by its captain, any business is only as good as its leadership. Due to management failures, beyond your control, this plant will be closing, effective immediately. Good luck to all of you. Lex: You just fired 2500 people and blamed it on me. Heh, zao mi je sta ovo nisam vidla. Mogu si mislit kako je Lex bio pissed off. Vjerovatno je slozio istu facu kao i ja kad sam skuzila da je ep vec poceo. ![]() Lana: I'm not complaining. It's just kind of spontaneous. Whitney: Are you saying I'm usually boring? Umm, yes? He he! Njih dvoje su mi bilo vraski cute cijeli ep, sto se jos nije desilo do sad, cijelu sezonu. Neobicno. Whitney: The only thing I'm going to miss in Smallville is you. Will you wait for me? I jeste skuzili kako je Lana naucila diplomatski izbjegavat odgovore? Ono partnerstvo sa Lexom pocinje ostavljat nekih tragova. Hee. Clark (holding the piece of the spaceship): Nice paperweight. Lex: Yeah. Very unique. Heh, brod je bio cool danas. Pogotovo kad prijeti da ce poletit na kraju. Premda izgleda kao velko jaje sa nekim siljkom naprijed. I BTW koji je vrag Kentovima?! Tko normalan samo baci neku ceradu preko svemirskog broda?! Mogli su ga bar sakrit iza nekih kutija do vraga!! Lex: The two theories seem to be I either ran the plant into the ground through incompetence or did it deliberately so that I can go back to Metropolis. Clark: Your dad already offered you a job in Metropolis, just tell people the truth. Lex: Then they get stuck with the incompetence rap. Being reviled is the lesser evil. Jadan Lex. Lionel zbilja uziva u tim malim igricama, dok se on pokusava uklopit u grad i postic da ga prihvate. Lex: Clark, thanks for stopping by, it means a lot. Clark: What are friends for? Umm, da te dodu zicat sitne usluge dok tebe muce mnogo veci problemi, al se na kraju osjete krivima i odustanu od zicanja vec se prave da su dosli posjetit samo tebe da ti pruze potporu? Al bila je cute Clex scena.Lex: I am offering you the chance to take control of your own destiny. Stand with me and we will win. Go Lex!! Nedaj se tek tako! Bilo je lijepo vidjet da mu Gabe i ostali vjeruju barem dovoljno da se pojave i poslusaju sta ima za rec. Lana: One day he's worried about his English paper and the next day he's putting on a uniform and saving the world. Znam da prica o Whitneyu, al mislim da nam je ovo jedan od dva Superman tragova danas.Lana: I can't believe both Whitney and Chloe are going to be out of our lives. Clark: Me neither. Lana: Guess we get left behind, Clark. Da, jadni, tesko im pada, ne zna se tko koga bolje kradomice gleda ovaj ep. ![]() Lex: Take the buyout now and you can keep your dignity. That's more than you left me. Lionel je trebao poslusat. Al onda opet, ne bi bio zanimljiv i zabavan MB (magnificent bastard) kojeg znamo i volimo, da je poslusao. Lionel: If you're going to take me on son, you're going to have to bring your game up to a whole different level. Osjeca li se Luthor love i obiteljska idila? Chloe: Okay - I just have this horrible nightmare that you are going to rush to the bus station after Whitney leaves and profess your undying love for Lana and I'm going to be waiting at the gym all alone and if you do that to me, Clark, I will never speak you again...okay? I said it. Clark: Chloe. [kisses her] I'm going to the dance with you, not by default, but because I want to. Aw. Jadna Chloe. Na kraju u pravu. Vise/manje. Al bili su vraski cute njih dvoje ovaj ep. I Lani fakat dobro stoji ljubomorna vibra, mnogo je vise likeable i simpaticna kad je malcice ljubomorna. Lex: We have a complicated relationship, Clark. My father wants me to believe it's built on trust, but it's not. It's built on lies and deceit. Any relationship with that foundation is destined to fail. Lucky we don't have that problem. Clark: Lucky us. ( anvil! )Lex: I want you to know, whatever happens during the next few days, I'm still your friend and that's never going to change. I hope you feel the same way. Clark: I do. What do you think's going to happen? Lex: I don't know. I just got a bad feeling. Kind of like when you can smell the air change before a storm. Clark: Storm's are a way of life around here, Lex. The trick is not to get caught out in the open. Lex: Look after yourself. I to je bila vraski cute Clex scena! Heh, i leptir masnu mu je zavezao. Bilo je cool napokon vidjet cuvenu "I do." Clex scenu. ![]() Chloe: What do you think? Too pink? Clark: No. You...you look beautiful. Nije li haljina bila vraski cool? Naravno nisam ljubitelj roze (osobno mislim da bi haljina bila savrsena da je bila zelena), al bila je vraski cute. Whitney: You and I have had a weird year. I started out thinking you just wanted to steal Lana. I'm not trying to make any excuses, but I did some things I'm not proud of. I'm sorry, Clark. Clark: I appreciate that. Woah. Whitney se ispricao sta je bio takav seronja pola sezone. I'm in awe! Whitney: Lana's not sure how she feels about our relationship right now...but I am. I need you to look after her until I get back. Clark: I really don't know what to say... Whitney: Say yes. No cinjenica da je vraski simpa ovaj ep ne umanjuje cinjenicu da mi i dalje uzrokuje glavobolje. The Huh?! Gledala sam scenu, cula sam scenu, sad citam scenu - al kaj on zapravo hoce? "Cuj znam da si imao neku fiksaciju na moju curu i da sam ja bio uzasno ljubomoran zbog tog, al ja idem na dosta vremena daleko, daleko, fakat daleko, daj pazi na nju i budi s njom sto vise vremena dok mene nema! Pogotovo jer ona nije sigurna da zeli i dalje bit sa mnom, i mozda razvija neke osjecaje prema tebi. Mozes? Ma super!" Whitney, honey, jel moram pocet izvlacit marker da ti otisnemo veliko "L" na celo, i ne kao oznaku za Lana. ![]() Clark: Have I told you how beautiful you look tonight? Chloe: Yeah. But frequent reminders are always appreciated. Hee! Jos uvijek vraski cute njih dvoje! Bili su drazesni sa onim cvijecem. Premda je njeno bilo ocigledno umjetno. Lana: Do you have everything? Whitney: You're only allowed one bag. Lana: I'd never make it as a Marine. Lana je ponekad zbilja zabavna!!Lana (handing him her necklace): I want you to have this for luck. Whitney: I won't lose it this time. Aw. Da, rekla sam aw na Lana/Whitney scenu. Znam. No ubrzo je aw osjecaj prestao sa malo pretjerano cheesy oprostajem. Humpt. Pete: Hey, you know this is one of Chloe's favorite songs. Clark: Why do you think I requested it? Pete: Now that's what I'm talking about! Heh, Clark Kent ponekad ima dobre ideje.I velki ![]() Chloe: Clark Kent, man of mystery. Just when I think I have you figured out, you surprise me. Heh, drugi Superman trag dana. ![]() The email Lex is reading as Lionel enters: . . . rebel, prompting Alexander to march on their city. Calmer heads do not prevail. Alexander seizes the "opportunity" to send a powerful statement to the rest of the empire. He and his armies kill six thousand Thebans, demolish the city and sell the 30,000 survivors into slavery. Scorched earth, Lex. That was how Alexander the Great chose to inaugerate his reign at what my college history professor liked to call the first modern empire's birthplace. But that is only history. Now you have a choice between seizing the opportunity or fleeing from the danger. What you do will define your regime, as Alexander's actions defined his for generations to come. I sincerely hope you will seize this "opportunity" to show your father and the business world -- as well as those of us who serve you -- an example of righteous and compassionate leadership. My family and I pray that you will. Cool e-mail. Pitam se tko ga je poslao. Mozda Gabe? Ah Lex tvoja opsjednutost Aleksandrom Velikim je skoro jednako jaka kao i Edipov kompleks... Lionel: You're not my enemy. You're my son! Lex: I never saw the distinction. Ubacite onog Eltona Johna od sinoc, al sad u sarkasticnom kontekstu.Do vraga njih dvojca su najbolji na showu! Lionel: I will bury you and everyone in Smallville who takes your side. Samo je falilo evil "bwa ha haha!". Da Lionel, prijeti osobi koja ce ti jedina za koji trenutak moc spasit zivot. Heh.Cliff-hanger: Pitam se hoce li Clarkov brod odletit il eksplodirat il tako nesto? Sta ce bit s Marthom? Jonathan? Mozda stigne Nixona. (BTW, histericno mi je da se negativac zove Nixon. Uzet cu da su Al i Miles demokrati. )Clark ce ko bog spasit Lanu. No tko ce njega spasit od pissed off Chloe koju je ostavio iako je rekao da nece. ![]() Lex i Lionel. Umm...spasit ce ga sigurno. Kako ono ide Sethov citat iz From Dusk Till Dawn? "I may be a bastard, but I'm not a ****ing bastard"? ![]() Nadam se da je Nova kupila drugu sezonu koja odmah nastavlja! Mrzim cekat. I ako nisam rekla nakon kraja prve sezone Aliasa - mrzim kad ostave ovako kraj sezone. Pozatvarajte radnje i price na kraju do vraga! Nisu svi strpljivi! __________________ | |||
| |
| #13 | ||||||||
| Volim svoj video sa timerom! Snimila sam reprizu Aliasa sinoc/nocas/jutros. Sad cu ic pogledat.Quote:
I ne zaboravi da je to topliji, emotivniji Jack. Bio je jos gori prije nego se malo smeksao od kad si je dobar sa Syd. Heh, kakav je tek bio prije.Quote:
Quote:
Irina:Jack 1:1. (Brojim joj ko bod cinjenicu da joj je Syd rekla za puricu.)Pjesma je zbilja bila odlicna. Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Smallville mi danas nije suden. Fulala sam i finale sezone 2 na njemackom RTL-u danas. bas mi nejde. Naravno- opet je krivo pisalo u programu kad ce pocet. Ergh. Ne vjerujem vise novinama.Idem gledat Lovac sa Keanuom. Gledala sam prije par godina i bilo je zabavno. Kak cesto ga se ima priliku vidjet u ulozi negativca? I The Shield nakon tog! Vecer djeluje obecavajuce!__________________ | ||||||||
| |
| #14 | ||||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
I ja volim svoj video sa timerom ali ne volim one sa TV-a koji stalno mijenjaju raspored pa serije rijetko pocnu tocno na vrijeme. Doduse, HRT je prilicno dobar sto se toga tice. Nova i RTL su problem. ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
*trci pogledat* ![]() __________________ :: icon credit :: | ||||
| |
| #15 | ||||
| Quote:
![]() smallville je bio dobar. GRRR kako bi voljela da je lex udario lionela na pocetku. stiskao je zube, bio je na rubu. ali nadam se bar da ce ga ostaviti u dvorcu. DIE DIE bastard. chloe i clark su bili skroz slatki. i on je puno sladji u interakciji s njom nego s lanom. Quote:
green is the new pink. kako bi sherry u GG rekla.Quote:
I KNOW! i ja sam malo bljedunjavo gledala tu scenu. whatta? whitney je ocito the biggest sucker alive. ![]() Quote:
tuzno. pogotovo jer je on jedini s kim ona pasee. ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | ||||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |