| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croatian Thread #6: So many shows, so little time! [img]smilies/wave.gif[/img] Woo hoo! Novi thread za nase Tv opsesije! I to nakon samo 20 dana! Uzivajte! ![]() Hrvatski fanovi: [img]smilies/star.gif[/img] The Dreamer (Stjepo) [img]smilies/star.gif[/img] Tery (Maja) [img]smilies/star.gif[/img] Ms.Bloom (Nina) [img]smilies/star.gif[/img] rebelle (Tihana) [img]smilies/star.gif[/img] Hoood (Tea) [img]smilies/star.gif[/img] diana5 (Tihana) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) YUNIS (Irena) miranacro (Ana)Ostali hrvatski threadovi: Angel Buffy Dawson's Creek Charmed Gilmore Girls Lord of the Rings Raspored emitiranja serija: Ponedjeljak - CSI: Miami, Takav je zivot,Prijatelji Utorak - Covjek bez proslosti, Hitna Sluzba, 8 jednostavnih pravila za decke moje kceri tinejderice, Zaboravljeni slucaj Srijeda - Um ozenjenog muskarca, Svijet prema Jimu Cetvrtak - Bob Patterson, Da draga, Svetac, Klaun, Zapadno Krilo, Parovi Petak - VIP, Alias Subota - Smallville, Enzo Ferrari, Moja cura je zvijezda Nedjelja - I'm With Her, Rock me Baby, The Guardian, Everwood Pon-Pet - Gilmore Girls, Dawson's Creek, Dadilja, Dark Angel, Sabrina, Roseanne, Zvjezdane staze:Voyager... A tko sto gleda? [img]smilies/mischief.gif[/img] Stjepo: Buffy, Alias, GG, DC, Prijatelji, Sabrina, Dadilja, Everwood Maja: Alias, Dadilja, Dawson's Creek, Everwood, Gilmoreice, Hitna Sluzba, Prijatelji, Smallville Nina: CSI, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy Ivona: CSI, Alias, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy, Prijatelji, Star Trek Kristina: CSI, Alias, Frasier, Na rubu zakona, Spooks, Buffy, Angel, Dadilja, Smallville, Everwood Nena: Buffy, Angel, CSI, Smallville, Dadilja, Sabrina, Alf, Xena, Drazesni pupoljci svibanjski, Prijatelji, Everwood, Alias, Lude 70-te Ana: Gilmore Girls, Smallville, Prijatelji, Dawson's Creek, Cijena savijesti, Everwood, Dark Angel, Takav je zivot, Zaboravljeni slucaj, Dadilja, Alias [img]smilies/wiggle.gif[/img] __________________ :: icon credit :: Last edited by Fortyseven : 09-25-2004 at 11:41 AM. | |||
| |
| #2 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo nas na novom threadu... Nadams se da cemo i ovog brzo popunit. ![]() Old Thread __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #3 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Bravo mi!!Super pocetak Stjepo! ![]() Ajde mi promijeni serije i stavi ove koje su trenutacno: Maja: Alias, Dadilja, Dawson's Creek, Everwood, Gilmoreice, Hitna Sluzba, Prijatelji, Smallville __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #5 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Hvala puno!I mogli bi update-irati ovo: Ponedjeljak - CSI: Miami, Takav je zivot + Prijatelji Utorak - Covjek bez proslosti + Hitna Sluzba, 8 jednostavnih pravila za decke moje kceri tinejderice, Zaboravljeni slucaj Srijeda - Um ozenjenog muskarca + Svijet prema Jimu Cetvrtak - Bob Patterson, Da draga, Svetac, Klaun + Zapadno Krilo Petak - VIP, Alias Subota - Smallville, Enzo Ferrari + Moja cura je zvijezda, Rock me Baby Nedjelja - ?x Pon-Pet - Gilmore Girls, Dawson's Creek, Dadilja, Dark Angel, Sabrina,... too many to count + Roseanne, Zvjezdane staze:Voyager __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #7 | |||
| Part-Time Fan ![]() Joined: Feb 2004
| evo i mene, našla sam forum pa se vidjamo na ovom forumu | |||
| |
| #9 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Novi thread! ![]() Hvala Stjepo! ![]() Dadilja danas. Zaspah, ulovih samo kraj. Djelovalo je zabavno. Morat cu ulovit reprizu da vidim tko je Bobbie (?). Jucerasnja Dadilja je bila histericna!! Napokon sezona pocinje na nesto licit. John Doe. Wow! Na casak sam se prepala da su ga posteno ranili. Cim sam vidla sprovod sam odahnula, znala sam da nema sanse da ga je ubio. Cool plan. Nis, cekam dalje da vidim kak ce se to razrijesit. Ovo mi postaje jedna od drazih serija. Prijatelji su bilo zabavni jucer. Pogotovo Monica kad je zapela za zastor za tusiranje. I Chandler kad zeli gledat Cura na zadatku na kraju. Strasno!__________________ | |||
| |
| #10 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
![]() Eh, da, pogledah danas i dio 8 jednostavnih pravila za decke moje kceri tinejderice. Nije bilo lose. Morat cu se sjetit jos koji put pogledat. Najbolji je bio sin sa "Dad, do you think I'm pretty?". ![]() __________________ | |||
| |
| #11 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I ja sam srecom uhvatio reprizu Prijatelja. Monica je bila zakon. A i ono prisluskivanje... ko kad su svi slusali prekid Rachel i Rossa prije 100 godina, mislim da su to namjerno napravili. ![]() Dadilja je bila ok danas ali jucer je bilo puno bolje. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #12 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| dadilja mi je danas bila: whatta?? glupo to s bobby, i onda kao samo brighton vidi da su identicne. please. znam da ne treba ozbiljno shvatiti to sve, ali nije im bas neka fora. iako, moram reci da mi se bobby svidjela, super joj stoje ona odijela i normalnije govori. Quote:
![]() Quote:
ma zakon su svi!__________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #14 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| pogledala sam reprizu '8 Rules', ok je serija. stari je skica, pogotovo s onim sensai sranjima. ![]() kuzim da mamu glumi peggy iz 'married with children'. a mali se zove rory. ![]() DA je bio super. naj scena mi je kad se max i dvojnica voze jedna pored druge na motorima. bolesno. ![]() naj quote: MAX: Thanks. ALEC: Hey, anything for a friend. Or a...clone of a friend. ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #15 | |||
| Ana! Dobrodosla i ovdje!Idemo redom... Prijatelji Pristojan season opener. I mene je ono prisluskivanje podsjetilo na ono kad su iz soibe prisluskivali R/R. Ali za umrijet mi je bilo ono kad je Rachel rekla Joeyu da se sakrije i onda su ga ovi povukli u drugu sobu, a ona ga je cijelo vrijeme trazila dok je pricala s Rossom! Jos bolji od cijele R/J-R/C price su mi bili Monica i Chandler, te Phoebe i Mike. Sto se tice M/C najjace mi je bilo kada je Chandler isao Monici objasnjavati kako se nikome osim njoj ne svida frizura! I kad je ona rekla da su svi ljubomorni jer ona moze zamahnuti kosom i onda se mlatnula skoljkom po zubu u oku! A Phoebe i Precious?! To se ne da rijecima opisati! ![]() 8 Pravila Aw, svida mi se serija, duhoviti su! ![]() Ful mi je zao gledati Johna Rittera na tv-u, sad kad je nedavno preminuo. Ali vraski je dobar komicar! Bilo mi je super kad je na dodjeli Emmya Kelsey Grammer pozdravio njegovu zenu i djecu (jer je i John bio nominiran za tu nagradu).Djeca su strava, najbolje mi je bilo kad ih je otac vozio u skolu i vidio kako se grle s onim deckima i onda viknuo nesto o sendvicima i "Nema na cemu"! ![]() I ja sam skuzila Katey, Ana! Bas mi je cudna bez one ogromne crvene kose i dubokih dekoltea! ![]() __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |