| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croatian Thread #5: School is back but so are the tv shows! [img]smilies/wave.gif[/img] Woo hoo! Novi thread za nase Tv opsesije! Uzivajte! ![]() Hrvatski fanovi: [img]smilies/star.gif[/img] The Dreamer (Stjepo) [img]smilies/star.gif[/img] Tery (Maja) [img]smilies/star.gif[/img] Ms.Bloom (Nina) [img]smilies/star.gif[/img] rebelle (Tihana) [img]smilies/star.gif[/img] Hoood (Tea) [img]smilies/star.gif[/img] diana5 (Tihana) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) YUNIS (Irena)Ostali hrvatski threadovi: Angel Buffy Dawson's Creek Charmed Gilmore Girls Lord of the Rings Raspored emitiranja serija: Ponedjeljak - CSI: Miami, Takav je zivot Utorak - Covjek bez proslosti Srijeda - Um ozenjenog muskarca Cetvrtak - Bob Patterson, Da draga, Svetac, Klaun Petak - VIP Subota - Smallville, Enzo Ferrari Nedjelja - ?x Pon-Pet - Dadilja, Dark Angel, Sabrina,... too many to count! A tko sto gleda? [img]smilies/mischief.gif[/img] Stjepo: Buffy, Alias, DC, Prijatelji, Lude 70-te, Sabrina, Dadilja, Everwood Maja:: Zlatna krila, CSI, Alias, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy, Prijatelji, Dadilja, Everwood Nina: CSI, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy Ivona: CSI, Alias, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy, Prijatelji, Star Trek Kristina: CSI, Alias, Frasier, Na rubu zakona, Spooks, Buffy, Angel, Dadilja, Smallville, Everwood Nena: Buffy, Angel, CSI, Smallville, Dadilja, Sabrina, Alf, Xena, Drazesni pupoljci svibanjski, Prijatelji, Everwood, Alias, Lude 70-te [img]smilies/wiggle.gif[/img] __________________ :: icon credit :: Last edited by Fortyseven : 09-02-2004 at 10:19 PM. | |||
| |
| #3 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| ![]() Novi thread ![]() super naslov ![]() Nena,Ana,Irena ![]() ja sam Ivona iz Å_ibenika ![]() Ljudi uživajte u postanju ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #4 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dadilja Solidna epizoda danas. Nista posebno histericno ali dovoljna doza humora. ![]() CC i Niles kad im je Max rekao da ne mogu vise biti zajedno u istoj sobi! "Why?!" I Martini scena! Niles i interfon su takoder bili odlicni. "Oh Gracie...... would you push that button?" ![]() Prica sa pljckasem je bila ok. Tipicna Nanny parodija. F/M su bili dobri. "That's not speaker phone, that's my nanny!!!" ![]() Yetta je takoder imala zanimljivih scena. Njena skleroza je uvijek zabavna. Sylvia je takoder bila ok. Zabavnija nego inace. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #5 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Ivona. Pa gdje si ti? ![]() Hvala za novi thread Stjepo! ![]() Quote:
I to istoglasno!!Quote:
Da, to je bilo vraski zabavno. kako je to tek samo ponosno rekao.Primjecujem da imamo dosta slican dozivljaj danasnjeg epa. Ja cu jos dodat: Solidno danas. Jadan pljackas!! Bio je simpatican. ![]() "Your mother draw you to do this?"- Fran "How did you know?!"- pljackas I kad mu ponudi narukvicu!! ![]() "Miss Fine, the bank robber has left with your mother!"- Niles "Oh My God!!! That poor man!!"- Fran ![]() Kad Gracie pita CC kad ce stavit carapu za srecu u njen martini, jel Niles to uvijek radi. ![]() Yetta! Koja karikatura! ![]() WTF je Fran imala obuceno na sebi?! Ona kratka crna perika na kraju je jos uvijek odlicna. To joj najbolje stoji od frizura. ![]() I provala dana, kad se CC sjeca Lost In Space, jer je to volila gledat ko mala: "I'm dating myself."-CC "Now, why would you do something like that?! Even you deserve better then you!"- Niles ![]() __________________ | |||
| |
| #7 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
Zapravo sto ima kracu periku, iliti sto joj je kosa manje bujna i kraca , to mi je zgodnija.__________________ | |||
| |
| #9 | |||
| Nekak mi se cini da ju cak i malo bolje cujem kad nema te kose oko nje da ometa! ![]() BTW, si prezivio danas? ![]() __________________ | |||
| |
| #11 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2004
| Hvala na novom threadu, Stjepo! ![]() Dodatak na moje informacije na pocetku - jos se gledaju i Sabrina, Alf, Xena, Drazesni pupoljci svibanjski, Prijatelji, Everwood, Alias, Lude 70-te. Ak se sjetim jos koje, javim. ![]() Za razliku od vas, meni je ovo bila boja epizoda Dadilje, ja sam se bas lijepo nasmijala. Najbolja mi je provala bila ono na kraju s Nilesom i Grace. Heh a tek Nilesov izraz lica kad se sjetio da bi mu Gracie mogla stisnut tipku. ![]() | |||
| |
| #12 | |||
| Moderator Manager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Just wanted to say thanks for getting the new thread going! ![]() __________________ happy holidays | |||
| |
| #13 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
![]() ! Coyote Ugly je u subotu na Hrt-u! Jest da sam ga gledao sto puta ali... napokon neki normalan film! ![]() Od serija jos nista.... Retrovizor je i cijeli iduci tjedan. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #14 | |||
| Dadilja. Postaje opet zabavno. Yettu na kraju nisam uopce ocekivala. Smijala sam se ko manijaca kad se okrenula pa smo vidli da je ona!!! ![]() Fran i Niles su bili zakon kad plesu na pocetku. Niles i njegovo priopcavanje dobre i lose vijesti sa "Sir, not everything is about you!". ![]() Sylvia kad useta Maxwellu u ured i skoci na stol, koji propadne. ![]() CCina reakcija kad Fran kaze da je tipus na svim ljubicima. "My God Nanny Fine!! *pause* You can read?!" CC i Fran u poroti i njihove face kad tip kaze da je zena "cut it all off". Miss Fine kad skuzi da je tip "took it back". ![]() Sylvia i njen njuh koji sve otkriva cim je hrana na vidiku. Jadan Niles kad pokusa Maxwellu prosvercat sastojke za sendvic. ![]() I provala dana ide CC. Kad se rasplakani tip iz porote okrene njoj sa "Do you like sensitive men?", a ona mrtva hladna odvali "I was sensitive man!". CC mi ide sve draza. Bila je bozanstveno otrovna danas. ![]() __________________ | |||
| |
| #15 | |||
| Wildfire Girl!Quote:
To jos ide?Quote:
Ne daj se. Bozic ce uskoro!! ![]() Quote:
![]() Coyote Ugly? Gledah i ja jedno tri, cetiri puta. Mislim da sam cak bila i u kinu. Onaj ples na sanku je najbolji. Mozda je jedino zabavnije iskustvo gledanja filma sa mojom sestrom i njeno skvicanje na tipa jer je prenepoduzetan za njen ukus. ![]() __________________ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |