| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croatian Thread #28: 'Cause we're tv show rebels! Hrvatski fanovi: McDreamy (Stjepo) Tery (Maja) Ms.Bloom (Nina) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) Evchy (Eva) jessica_mya (Maja) Sky,Carty (Ivona) rebelle (Tihana) Hoood (Tea) diana5 (Tihana) YUNIS (Irena) AndreaCro (Andrea) pribsa (Katarina) in_flames (Viktorija)__________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| ![]() Eek!!! Nelos pocetak sezone!! Bilo je i smjesnih ,i creepy, i , i zabavnih i neocekivanih dijelova!!Oy, moram dojmove skupit!! Thanks za thread luv! ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| thanks za thread, hun! ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #5 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Spoileri za ep 1 S2 PB-a!!! s p o i l e r s p a c e Woah, kaj oni bjeze cijelu noc a Bellick ih jos nije ulovio? Nije nit cudno sta su americkim cuvarima u zatvoru i policajcima propisali obaveznu tjelovjezbu. ![]() Cute ona Linc/Michael scena na jezeru. Woah, I like smart Mr. Agent Who's Hunting Them guy. Kako je odmah procitao Michaela. ![]() Pogotovo ona scena na groblju. Kad Michael skuzi da napokon ima neku konkurenciju. I tetovaze je prokuzio!! ![]() Hm, kakve su to tabletice koje guta? Oh normalna odjeca. Bit ce zabavno. Valjda ce prvo svi picit po lovu. Well T-bag ne s njima. ![]() Ha, ha, vet ga je sivao. Fitting.Bio mi je zabavan T-Bag. Bio mi je smjesan Linc kad se Abruzzi zali da su mu hlace prekratke, kad mu kaze 'to chop them (legs) off, because he's good at it'. ![]() No jadan Linc. Na telefonu s V kad su je ubili. ![]() Kako ubitacna scena!!! ![]() I sta su raskomadali nju jadnu da ju iznesu iz kuce u onim vrecama? ![]() Pretpostavljam da to odgovara na moj komentar o osiguranju u toj kuci. No zbilja nisam ocekivala da ce bit tako full konacno i brutalno odmah od pocetka. ![]() Plus, osim Michaela i LJ-a Linc sad vise nema nikog. ![]() Ajd bar je Sara imala mrvicu vise srece s onim zdralekom kad ga nade. ![]() Mislila sam cijelo vrijeme da joj je mozda ostavio nesto od origamija. Pitam se jesu one tockice sifrirana porukica? Sve u svemu vrlo dobar pocetak S2. Ne sparaju nikog , sve se moze ocekivat, i dobili su dostojne protivnike. Moglo bi bit vraski uzbudljivo. Stjepo luv. ![]() __________________ | |||
| |
| #6 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PRISON BREAK 2x01 ![]() Who, that was... I can't move.Veronicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ![]() Okay, I knew it was coming. I saw the caps. I knew exactly how it was going to happen. But, still - Onaj pogled kad shvati da ju nece spasit nego ubit. It killed me. I Linc na telefonu. ![]() Yup, that's what happens kad ja zavolim tv lik - 3 metka + cut into pieces. Yeah. Al srsly - imaju dva zenska lika na seriji. So they go: "Hm, what do we do with them?" "I know - let's put one in coma and kill the other one!" "Whoa, dude, let's!!" Hm, zasto svi vole onog agenta? Meni kinda ide na zivce. He's all mr-know-it-all ali u nekom annoying smislu, ne kao Michael. Dunno, svi su skvicali sinoc da im je odlican al ja ne vidim nista posebno. Znao sam odmah da je ono ime a ne mjesto. Kinda obvious. *Tabula Rasa Spike/Randy* Hey, I'm a Sucre kad stalno vice da ce ic u pakao. Jel samo meni histericno da T-Bag zavrsi u ljekarni za zivotinje? Nadajmo se da onaj veterinar zna sta radi jer ne zelim da se sezone pretvori u the search of the hand. ![]() So, Sara's awake. No big surprise there. Awww, ostavio joj je porukicu. Nisam za to bio spoiled. I jel ono bio Morse Code? One tockice ispod? Either that either Michael has a weird sense of decorating a card.Bilo bi je dobro kad se ona doktorica dosla ispricat. I like her. ![]() NO! No! I take that back! Don't kill her! Hey, odijela su im ostala lijepo izglacana pod zemljom. Figures da ce Michael i Linc zgrabit ono sto valja a jadan Sucre obuce ono cudo. ![]() Odakle im sve one slike od Michaelovih tetovaza? *glare* Also, onaj trik kad obje grupe otvaraju garazu pa te navode na to da ce ih nac pa ispadne da su razlicite garaze? Ista stvar je bila u s5 Alias premiere. ![]() All in all - I loved it. Veronica parts su bili painful. Stalno se derah "Put the phone down, woman!" Oh well. *le sigh* Jadan Linc. I -guh- nadam se da ce onaj evil cop platit. Kill him a lot!! Doduse kraj mi je kinda bio i najbolji dio, kad Linc place i Sara nade porukicu. What? I'm emo. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #7 | ||||||||||||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Quote:
yeah, i ja bas pomislih to. On je jedini dovoljno lud/sposoban da ih actually ulovi.Quote:
!Quote:
Quote:
No yeah, bio je cool onaj 'whoa' pogled. Quote:
Quote:
Linc got witty odkad je izasao. ![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Veronica i Nick su mu bili jedini supporters u vanjskom svijetu a sad su oboje mrtvi.Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Just - not Sucre! Pretty please. Volim sve likove al ostale mi ne bi bilo bas toliko zao I guess. ![]() __________________ :: icon credit :: | ||||||||||||
| |
| #8 | |||||||||||||||||
| Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Bit ce teze, i zanimljivije, ovako kad ce bjezat.Quote:
Go you!Quote:
BTW ne zelim nit znat kako je Michael prvotno zakopao to u grob, i zasto nikom tada nije bilo sumnjivo... Quote:
![]() Quote:
Mislim da nije to Morse Code, nema crtica samo tockice u porukici. Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Da su bili posteni cops nasmijali bi se jer bi mislili da ih netko zafrkava. Quote:
Quote:
![]() __________________ | |||||||||||||||||
| |
| #9 | ||||||||||
| Quote:
), no ne moze smislit u naprijed gdje bi mogli ic. ![]() Quote:
![]() Mozda postane zabavniji? ![]() Quote:
Vjerovatno je. No meni nije palo na pamet. Darn, brinem se za sebe. ![]() Quote:
![]() Quote:
No moze bit. Hm, to bi znacilo da je Michael pametniji, right? ![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Plus - treba malo humora na seriji. __________________ | ||||||||||
| |
| #10 | |||||||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
Ma nece njih ubit, pa oni su glavni likovi.Quote:
Indeed!Quote:
Now that would be something!Quote:
*shrugs* well mora bit nesto, right? Quote:
Hm, mozda je neki kickass zoom. ![]() Quote:
![]() Quote:
Whatever, nek i njega raskomadaju. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||||||
| |
| #11 | |||||||||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
Utjecaj one CIA shrink/president valjda. ![]() Mozda se dere na writers: "No, no, no, we used to do it like this - *imitates very slow running* ![]() Quote:
I neka iskopa kakav snarkastic komentar iz glave povremeno.Quote:
I think you're losing your slashy touch. ![]() Quote:
Yeah, that.Quote:
Quote:
Agent je wannabe.Quote:
Obviously. ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() __________________ :: icon credit :: | |||||||||
| |
| #12 | ||||||||
| Quote:
![]() Quote:
*previse misli No, well - Michael. *Quote:
Mozda su ga slikali kad je sprzio leda? Il je tattoo lady imala slike za uspomenu? Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() I'm just bussy thinking "look pretty...*happy sigh*" ![]() Quote:
![]() Koliko ce mu to smetat kad skuzi? __________________ | ||||||||
| |
| #13 | ||||
Weird, i na Lostu uvijek poubijaju ono malo zena sto imaju. ![]() Quote:
Quote:
Maybe.Quote:
![]() __________________ :: icon credit :: | ||||
| |
| #14 | |||
| Quote:
![]() Il ya know...our lady president. ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() __________________ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |