| #1 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Croatian Thread #27: Read less, more TV. Hrvatski fanovi: The Dreamer (Stjepo) Tery (Maja) Ms.Bloom (Nina) rebelle (Tihana) Hoood (Tea) diana5 (Tihana) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) YUNIS (Irena) miranacro (Ana) AndreaCro (Andrea) pribsa (Katarina) Sky,Carty (Ivona) in_flames (Viktorija) Evchy (Eva)__________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
![]() Thanks Annie. LiT ne zvuci prezanimljivo no dobar je film. ![]() Interakcije izmedu likova su cool, ima film atmosferu, ne znam kako to opisat. __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Quote:
I hear ya. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| ![]() Lazy. __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| AD je pomalo bolesna serija. ![]() __________________ | |||
| |
| #9 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2004
| Ja sam i zaboravila da ovaj thread postoji! ![]() Yeah, AD se čini a bit sick, ali sviđa mi se. I need to get the eps.__________________ [amore more ore re] | |||
| |
| #10 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da pomalo!! Koji pacijenti! Nastavljam OC. Jel Julie uvijek bila ovako zabavna? Kad kaze Lukeu da ga je morala blokirat s buddy list!! Sad gledam ep sa strippers i kidam se! ![]() Kirsten: Julie, I'm not going to a place called The Petting Zoo! You don't know where the pets have been!! ![]() Julie: Come on, just one little stripper who's never hurt anyone and is trying to make a place for himself in the world... naked. ![]() ETA: Julie: "Maybe it's a postman who needs me to sign his package... or a plumber who needs to tighten my pipes..." ![]() Kirsten: The scary thing? At the Petting Zoo... There are people who PET!! ![]() ETA 2: Dosli su joj vatrogasci!! ![]() Kirsten: There are 4 male strippers dancing naked in our living room! Sandy: Try to keep them off the furniture! ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #12 | |||
| Kad je OC danas? ![]() __________________ | |||
| |
| #13 | |||
| bio je u 4. ![]() Sandy je izvisio Kirsten na Valentinovo i poljubio onu Rebeccu koja odlazi btw jer joj je stari odapeo. Seth je bio sa Summer i Zackom u San Diegu pitch-at ideju za strip. noc prije nije spavao, predozirao se kofeinom i sve upropastio usput se izblamirao pred njima jer su skuzili da on jos pines za Summer.Marissa i Alex kissed. Ryan se potrudio oko Caleba zbog Lindsay, igrali su biljar. Ryan won, Caleb ga je sort of prihvatio. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #14 | |||
| I opet fulah. ![]() __________________ | |||
| |
| #15 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aw ![]() Vidim da je Annie vec napravila kvazi-recap. ![]() Meni je ok ovaj ep al nista posebno. Summer/Seth/Zach dijelovi su bili najbolji, posebno kofeinom predozirani Seth. ![]() OMG, ona Rebecca me beskrajno nervira. Bit ce jos u 2 epa. Srsly, stalno govori da ce otic al nikako da odmusha. ![]() Iduci ep je isto dobar. A onaj iza toga mi je fave ep. Nastojat cu vikat na vrijeme iduca dva tjedna, I promise. ![]() __________________ :: icon credit :: | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |