| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Croatian Thread #21: Summer should be fun, not The Death of TV! Hrvatski fanovi: The Dreamer (Stjepo) Tery (Maja) Ms.Bloom (Nina) rebelle (Tihana) Hoood (Tea) diana5 (Tihana) Spike it up (Kristina) kyrie08 (Nena) a-burn (Ana) YUNIS (Irena) miranacro (Ana) AndreaCro (Andrea) pribsa (Katarina) Sky,Carty (Ivona) in_flames (Viktorija) Evchy (Eva)Raspored emitiranja serija: Ponedjeljak - Whoopi, Without a Trace, CSI: NY Utorak - Lost, Everybody Loves Raymond Srijeda - Cold Case Cetvrtak - Desperate Housewives, Kevin Hill Petak - Carnivale, Buffy, Angel, Twilight Zone Subota - The Shield, NYPD Blue, Law and Order: SVU, Hope & Faith, Andy Richter, Monk, The Guardian, Mentor, Joan of Arcadia Nedjelja - Dead Zone, That 70s Show Pon-Pet - Married With Children, The Simpsons, Sabrina, Roseanne, Star Trek: Enterprise, Ed, Dead Like Me A tko sto gleda? Stjepo:Alias, Buffy, Angel, Lost, Kucanice, One tree hill, Charmed Maja: Alias, Angel, Bez Traga, Buffy, Izgubljeni, Ocajne Kucanice, Osveta Ljubavi, Smallville, Tru Calling Nina: CSI, Na rubu zakona, DC, Lude 70-te, S.Fox, Buffy Ivona: CSI, Alias, Na rubu zakona, Buffy, Prijatelji, Star Trek, Gilmorice, Smallville, Tru Calling, Bez traga, Missing, Firefly, Zona smrti, Oz, Kućanice,Lost i One Tree Hill Kristina:CSI, Alias, Buffy, Angel, Gilmorice, Smallville, Tru Calling, Firefly, Without a trace, Lost, Desperate Housewives, Kevin Hill, Oz, L&O: SVU, The Shield, OTH, The L Word, Joan of Arcadia Nena: Buffy, Angel, CSI, Smallville, Dadilja, Sabrina, Everwood, Alias, Tru Calling, Voyager, Zaboravljeni slucaj, Lost, Bez traga, Kucanice, OTH i Oz Ana (a-burn): Gilmore Girls, Oz, Lost, Smallville, The Guardian, Cold Case, Alias, Buffy, Angel, The Shield, Whoopi, L&O: SVU, One Tree Hill, Desperate Housewives, Joan of Arcadia Eva:Veronica Mars, Alias, Buffy, Angel, One Tree Hill, Kućanice, Kevin Hill, Lost, Dadilja, Gilmoreice Viktorija: Smallville, Tru Calling, Dadilja, Bracne vode, Miss match, Desperate Housewives; serije kojih trenutno nema na tv-u al gledam: Everwood, Gilmoreice, Sutkinja Amy, ER Ana (miranacro): Bračne vode, Roseanne, Naša mala klinika, ER, Lude sedamdesete, Svi vole Raymonda Ostali hrvatski threadovi: Alias Angel Buffy Charmed ER Gilmore Girls Oz Smallville Communities Um, pretpostavljam da su linkovi malo 'istekli'. Pobrinut cu se za to uskoro, promise! __________________ | |||
| |
| #2 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| yey novi tread ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Old thread. ![]() The Shield bas ide. Malo sam van dogadanja. ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| 'Be patient!' 'He is. A mental patient!' ![]() __________________ | |||
| |
| #5 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Kris, thanx za thread! ![]() i ja sam gledala Shield, dobro je bilo. samo me malo Ducth freaked out kad je ubio onu macku ![]() jel netko gledao NYPD? propustila sam zadnjih 15min, sta je na kraju ispalo sa Hatcherom? jesu ga sutnuli iz postaje? __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #6 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| btw bio je Good Will Hunting jucer, volim taj film. gledala sam veci dio jer sam cula da Scott W Winters ima neku malu ulogu. ima Cyril kosu i lik mu je jerk. what's up with that? i na NYPD je idiot. crap. ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #7 | |||
| ![]() Kraj sveg mog cendranja kako nema nista na TV-u uspjela sam sve sta je bilo ocito - propustit! ****. ![]() __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Hey all!Evo, popravljam se! Gledala sam i Kucanice u cetvrtak i Lost u utorak! Ali sto je to bilo sa Kucanicama? Sazetak cijele sezone? Pa, sta god da je bilo, bilo mi je vrlo korisno jer kako sam gledala svake prestupne nisam vise imala pojma sta se dogada (pogotovo oko smrti Mary Alice).Malo sam na ovom threadu i vidjela da su svi ludi za DLM, a ja nisam ni znala za sta je to kratica pa sam malo prosvrljala programom i suzila da je to Dead Like Me iliti Tko ziv, tko mrtav. (nadam se da sam to dobro zakljucila) Anyway, neki dan sam pogledala epizodu i __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #9 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2002
| Hey, woman! Long time no see. Spoilala sam se za Eda. Nisam impresionirana. __________________ "I am happier even than Jane; she only smiles, I laugh." | |||
| |
| #10 | |||
| Majo! ![]() Quote:
Mozda se sad stvari pocinju i brze odvijat, nadam se. Barem po pitanju zene u skrinji! DLM nazalost ima samo jos 3 epizode i onda je gotovo. ![]() __________________ | |||
| |
| #11 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Tea!!! Long, long time no see! ![]() Sta ima kod tebe? Quote:
Pa rekla sam da cu doci! ![]() Ah, i ja sam se rano sjetila gledat DLM... ![]() E, sta su poceli te ljetne sheme na televizijama? Jer vidjela sam nesto da je Alias na tv-u od ponedjeljka... Ima sta novo ili samo vrte reprize? __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #12 | |||
| Quote:
![]() DH, Lost i well - serije na Novoj idu dalje. RTL izgleda da mice neke (CSI) do jeseni. Ovo ostalo - sve sta smo vec gledali. __________________ | |||
| |
| #13 | |||
| Tea, sta ce bit u Edu? do tell. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #15 | |||
| Yup! Miss me? ![]() Bas mi je drago i za Alias i GG! Alias sam propustila par epizoda (ukljucujuci ZADNJU! ), a GG je uvijek zabavno ponovno pogledat! ![]() Hakeri su sutra na HRT1!!! To cu snimit, obozavam taj film!__________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |