| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Croatian Oz Thread #4: God doesn't have the balls to keep us out banner by Spike it up Thread title thanks to Keller: "You really think we're gonna get into heaven?" - Beecher "Ah, you and me together. God doesn't have the balls to keep us out." - Keller ![]() Hrvatski fanovi: a-burn (Ana) Spike it up (Kristina) Sky,Carty (Ivona) kyrie08 (Nena) rebelle (Tihana)Stari threadovi: Croatian Oz Thread #1: In Oz bad is good Croatian Oz Thread #2: Because Nooter is always grabbing Pecky Croatian Oz Thread #3: Stab us, shoot us, we're not going down Ostali hrvatski threadovi: Alias Angel Buffy Charmed Community (OT Thread) ER Gilmore Girls Smallville Television __________________ | |||
| |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Post now post my darlings. ![]() __________________ | |||
| |
| #3 | |||
| OK, ovo je prokleto nevjerojatno - kaj ovi TV moderatori tu zive? Uvijek istog casa zatvore stari thread cim pocnes novi, al danas su u roku ispod 5 minuta!! ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| brzi su moderatori ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #5 | |||
| neki cute aviji ovdje Mene uvijek strah za mods da nas ne zatvore dok jos ne otvorimo novi thread. Jednom su to izveli nakon 299 posta na general TV threadu. Podivljala sam dok sam poslozila sav format i links u prvom postu. ![]() __________________ | |||
| |
| #6 | |||
| bas su cute aviji thanks ![]() adorable chris vidim vec si update jurnal uuuu vidim 20 komentara na oz icone ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #7 | |||
| Sta ni te slike se nisu bile vidle kad sam stavljala links? Oy. Znam da sam to vec vidla negdje i da su mi bile vraski adorable. Tu je nesto malo mladi ako se ne varam. ![]() Yup, igram se sa LJ ovih dana. Jos sutra pa mislim da cu napokon sve stavit na net. Pufft! Da, Oz icons su solidno popularne, ima Oz freaks na netu. ![]() U kolko je Oz danas? __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| Quote:
![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #9 | |||
| Quote:
Idem se malo maknut od kompa, visim ovdje vecinu dana. Moram ionako oprat kosu. Vracam se oko 10, sumnjam da cu izdrzat da ne navratim bar malo. ![]() __________________ | |||
| |
| #10 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Kris, nije jos 10, step away from teh PC! ![]() inace, novi thread!!! thanx, hun ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #11 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| evo malo eye candy za novi thread: When I'm old and wrinkled, will you still love me? ![]() ![]() ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #12 | |||
| svidja mi se kako su B/K pricu u ovom epu zavrsili, za slucaj da se Meloni ne vrati. ![]() i ovo s Pete je bila genijalna scena. drago mi je da su se i njih dvoje pomirili. ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #13 | |||
| awww kako cemo mi bez Kellera??!! ![]() sva sreca da je L&O subotom pa bar Melonija vidimo. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #14 | ||||||
| Quote:
![]() Dosla sam u 22 i 15 molit cu lijepo! ![]() Slike su prekrasne. Kao DVD kvaliteta. ![]() Jel to onaj photobucket album updateiran? Thanks za eye candy. ![]() Aw, gle Cyrila u pozadini na prvoj fotki. Quote:
![]() B/K. ![]() Moram se primit ovaj tjedan avija. Zelim tu scenu na aviju. ![]() Da je malo drukciji kut vidlo bi se da su Kelleru oci bile suzne. ![]() (Yeah, pogledah ep jos jednom) I kako je vraski adorable kad gleda u B-a na onoj sceni 'I thought it was obvious'. Bas imam neku un-psycho/un-Keller-like facu. ![]() Quote:
Definitivno najcute scena na Ozu do sad. Quote:
I Pete kako suzdrzava suze na kraju kad ih vidi kad se oprastaju pa ostane stajat uz B-a.I K ima u toj sceni s Pete kako neki iskreni osmijeh. Simpa. Woah. Ona zadnja slika. Jos uvijek pomalo u soku. Sta sad? K-a nema. B ce bit jadan sam. Ryan nece imat partnera za spletke. A Vern nece pokusavat ubit B-a. Sta se desava sa Ozom? ![]() Quote:
![]() Dva tjedna. Morat cemo smislit nesto. Drzat preko vikenda natjecanje u tome tko ce izvuc neki bolji njegov citat il tak nesto. Quote:
![]() Cute ti je avie. ![]() __________________ | ||||||
| |
| #15 | |||
| Super slike thanksCatHeights ima super capse pogledah neke Chrisove slike komentari su check the bulge morala sam pogledati u rjecnik sta je bulge ![]() ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |