| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Croatian Oz Thread #3: Stab us, shoot us, we're not going down banner by Spike it up Hrvatski fanovi: a-burn (Ana) Spike it up (Kristina) Sky,Carty (Ivona) kyrie08 (Nena) rebelle (Tihana)stari threadovi: Croatian Oz Thread #1: In Oz bad is good Croatian Oz Thread #2: Because Nooter is always grabbing Pecky Izbrisah avije sad kad znamo gdje ima solidnih zaliha - jedino mi je ovaj drag pa ga ostavljam. ![]() Ostali hrvatski threadovi: Alias Angel Buffy Charmed Community (OT Thread) ER Gilmore Girls Smallville Television __________________ Last edited by Spike it up : 04-08-2005 at 02:13 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| novi tread he-he ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| In Emerald City we got rules, got a lot more rules than anywhere else in Oz. Your cell is your home, keep it clean, spotless. You are to exercise regularly, attend classes, go to drug and alcohol counseling. You are to work in one of the prison factories. You are to follow the routine. We tell you when to sleep, when to eat, when to piss. There is no yelling, no fighting, no ****ing. Follow the rules, learn self discipline, because if you had any self discipline, any control over yourselves at all, you wouldn't be sitting here now. Questions? Enjoy your stay. ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Quote:
![]() Link za Keller slike. "A Word to the Wise" Episode 30 - juceranji ep "A Town Without Pity" Episode 31 - danasnji ep Jedva cekam. ![]() Idem sad malo ucit jos. Cujem da je dobro za prolazak na ispitu ponekad. ![]() Vidimo se nakon epa zene! ![]() __________________ | |||
| |
| #5 | |||
| Quote:
i ja to cujem see yaaa ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2004
| Ah, promovirana sam na 'Oz fan' A vidi lijepog bannera....sav crven, osim Glo i Cyrila...tryin' to tell us something, Cris? ![]() __________________ -dwc- | |||
| |
| #7 | |||
| Quote:
![]() Quote:
Nas andeo i medo ne zasluzuju da budu izjednaceni sa ostatkom ostale bagre (sorry Tim i Ray ). Oni su nekako jedini innocent tamo. ![]() A sad idem pisat komentar epa. Because damn!! Nadam se da je Ana stigla doma prije pocetka. __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Kris hun, hvala na novom threadu! vec 3.!!!naravno da sam ja morala zakasnit nisam vidjela ono sto me najvise veselilo da cu danas vidjet - Nikolaja s rubber ducky u kadi DEAD! damn!!idem pisat komentar. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #9 | |||
| Ryan i Howell na pocetku ![]() za mi je Stanislofskog Ryan: Baby? Howell: Yeah? Ryan: Hey, how much do you love me? Howell: Oh, plenty. Ryan: Yeah, enough to do anything I ask? Howell: Yeah. Ryan: That a girl. ![]() Zabitz - srcani udar ustedija im je trud Later Later Beecher predomislija se prekasno heh Em City skoro sami crnci novi upravitelj je koma ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #10 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| A Town Without Pity dobar ep danas, al nije bas Angie. ![]() ok, Adebisi i ovi ludi crnci su vec stvarno dosadni. a da ne kazem creepy as hell s onim cupkanjem/plesanjem i ponavljanjem 'Nothing! Nothing!' dobro su majstori rekli, Said i Adebisi - it's the end of the ******ing universe. tako se cini, at least. jerbo na svu srecu mi znamo da je Said u kombinaciji s Timom da sutnu Quernsa. inace priznajem, i ja bi se zabrinula jer je Said izgledao vrlo happy tamo sa Adebisijem u sredini. pocele su Ryan/Keller druzenja bas dobro izgledaju skupa.znala sam da ce Toby odustat od namjere da ubije Verna i Hanka nakon sto vidi Holly. a znala sam i da ce Pancamo rec da je prekasno vec. ups. smijesno mi je bilo kad je dosao zamolit Pancama za uslugu pa ga oni tamo sluge zaustave a on kaze tipu: Nice shirt ![]() najgenijalnija scena je bila kad Keller i Robson dodju ubit zabitza pa svadjaju koji ce , a ovaj sam odapne i onda onako slegnu ramenima i kazu: Later. ![]() ne vjerujem Kelleru ni jednu rijec sto je rekao Mukadi. da je najmanje izmedju njega i Tobyja bilo ljubavi. voli ga, to stalno pokazuje, htio-ne htio. pa i danas bas s tim kvazi-ubojstvom znala sam da ce Vern krepat od smijeha.ajme sta ce sad bit kad sazna da je Hank mrtva? ne mogu vjerovat sta je nastalo od Em Cityja. inferno, indeed. koji s**t. to vise nije Em City. Time, vrati se, i to sto prije!! jadan Rebadow. kako je zvao Gloriu pa Busmalisa pa mamu. brizan. ima tumor. moj guess je bio shizofrenija. Adebisi se razbahatio sve u 16. kad odjebe Pancama i Moralesa. kako glup potez, sta on misli da ce Querns zauvijek ostat na celu Em-a i da ce uvijek crnci tu vladat? yeah right. a i taj Querns, koji je njemu kurac?! sta se hvali s tim da nema nasilja (A ima!) kad je sve napucio s crncima. lako tako. kreten. kad sjede Pancamo, Keller i Ryan pa kazu da se nekako smracilo oko njih. stvarno su brizni izgledali, onako neka 3 bijelca u hrpi crnaca ![]() ne znam sad vise, nadovezat cu se na Kris. molim podroban opis svega sto sam propustila na pocetku, u vezi Ryana, ugly bitch i Nikolaja. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #11 | |||
| Oh, kako tezak ep - od kud pocet? Ne znam zbog cega da vise skvicim, smijem se, il vicem 'ew'! ![]() Ryan mlati po gadu Vernu. Kick. His. Ass. Dopustili bi ti i jos jednu 'iznimku'. ![]() Al ewwwwwwwwwwwww - jel smo bas morali vidjet tu scenu?! DVIJE cak!!! Tako sam bespomocno odmicala pogled od TV ekrena. Gross. Drzim se tog da mu trebaju sitne usluge. It's all about that. Ew. Ak nista drugo bar je kucka sredila da vrate medu. ![]() I kako je on jadan izbezumljeno gledao cijelo vrijeme kad Ryan salje poljubce ugly bitch. Right there with you Cyril! Not infront of the children Ryan!!! Al bar je sredio da ugly bitch sredi Nikolaja - prije nego se vratio u Oz. Kako ga je samo nas iritantni upravitelj pogledao. Bwa hahahaha.Rubber ducky!!! ![]() rubber ducky you're so fine you make bath time lots of fun rubber ducky i'm very found of yooooou rubber ducky joys of joy.... Bas su zli - mogli su mu bar dat malo votke prije kraja. Heh. Kad smo kod odlicnih smrti - danas mora da je bila nsjsmjesnija scena!!! Kad Eli umre od infarkta!!! ![]() Dobro da nisam ispala iz stolca kolko sam se smijala!!! Keller: Hello Eli. You know, this room really isn't that safe. I got stabbed here once myself. Eli Zabitz: ****, Keller, no! Sees Robson. Oh, thank god. Get him! James Robson: Schillinger wants you dead. Zabitz: What? ****! Keller: Robson, this is my kill. Robson: Take a ****ing walk, Keller. Zabitz: Please don't kill me! Please! collapses Keller kicks the body. He's dead. Keller: Later. Robson: Later. Bwahahahahahaha. legendarno!! Cak se i Vern posteno nasmijao!! A i ona prva Eli/Keller scena mi je bila odlicna. Kad mu kaze da ce ga ubit pa nek sredit prvo svoje affaires. Hee!! Keller/Mukada. Um...*gulp* A... ...OK, ne znam sta da kazem. ![]() Kelleru get the **** away! Vec si preobratio casnu!! Jadan Ray, dusa nasa dobra, kako se dosao zalozit za B-a. No rekao je dvije tocne stvari Keller: Keller: My relationship with Beecher. It started with brutality, it'll end in brutality. :sad nod: I za rules u Ozu. Zgnjecili bi ga da pokusa ikako olaksat B-u il pokazat ikakve osjecaje. Imali bi ga svi u saci. No ipak - ne nadvijaj se tolko nad Raya iduci put!! U nedostatku Ray/Miguel scena - ovo je dostojna zamjena. B posve ****ed up. ![]() Kad ga Said ulovi s onim nekim tipom (whoever the **** that was). Well, sad bar znamo zasto je B takav. Damn, ti njegovi selfhate periodi nikad nisu dobri. kao i sa Vernom u sezoni 1. ![]() Said: Don't hate yourself. Beecher: Why not? My son is dead because of me. My daughter's a mess because of me. And Keller... Keller doesn't love me. But I tried this new detergent, it really seems to get the whites clean. Tako ogorcen. I onda jos Hanka puste. Oy. I Vern ga podjebava. Da ga je bar bolje namlatio. BTW, ona scena kad skrese sve Pete u lice - dobro ju je islo. Prave stvari ju je pitao. No drago mi je da su si sad opet dobri. Kako je Pancamo ostao zabezeknut kad skuzi sta ga trazi. Ja isto. B, Oz pocinje ostavljat traga na tebi... I kad Saida otpili. Dobro da bar on nije dignuo ruke od njega. Ona scena sa kceri je bila precute. I drago mi je da je vidio sta si Vern i on izvode, i da im samo klinci stradavaju. Al this being Oz - too late. Eh. And so it goes again. Vec me strah sta ce bit sutra kad Vern cuje za Hanka. Bar su sad B i said u dobrim odnosima, i cini mi se da se mrvicu B-u popravlja stanje. Bar je bilo tako dok nije cuo da je Hank povijest. Koju facu je slozio. Ocaj zivi. *hugs B. fight it babe - it's gonna eat your soul, and then you alive* A Said. Koji badass danas!!! Uspit ce sredit muslimane. Uspio dobit Tima da ga poslusa. I uspio smotat Adebisija da ju vjeruje! Kareem - moj naklon! Care. BTW, kad mu Adebisi nakrivi onu njegovu religioznu kapicu!!!! Ludnica!! ![]() Keller: Adebisi and Said, hand in hand. Ryan: It's the end of the ****ing universe. A sta njih dvojca cekaju? Vec sam mislila da ce nesto smislit do sad. Ovako su ostali bez Pancama i Moralesa. Koji sad partyjaju sa Vernom i Hoytom. Damn, cell block B sad djeluje zabavnije. I ja bi tamo! Heh. Sta nisam jos spomenula? Rebadow. Aw, drago mi je da ima racionalno objasnjenje za one promjene. Micek ima tumor. Nadam se da ce prezivit. I Busmalis kopa da mu ide pravit drustvo!! ![]() Bar su njih dvojca opet OK!! Onaj Clayton je napokon napravio nesto posteno. Ali seronjo glupi - izvedba ti je nikakva. Prvo - tko te ucio gadat? Miso Kovac? I to je skolovani policajac?! Tri metka i jebeni Zeus je jos uvijek ziv? Do vraga! Kakva je to police academy?! Drugo - ne gadaj ga na nacionalnoj TV ako ga ne mozes ubit - postat ce vrazji heroj koji se zalaze protiv zlocina i pritom strada. Jos ce ga opet izabrat ako prezivi!! ![]() Ondercover cop. Bored now. Die. Mondo Brown. Geez Toby - can't you for once **** someone a little less psycho?! Fuj, ono je bilo necije oguljeno tijelo u onoj klaonici. Fuj!! ![]() Lawyer: I didn't decree the system, Moses. I just wallow in it. I tako Mosesa cemo trpit jos neko vrijeme. Osim ako ne ubije susjeda prije. heh, heh, heh! Cijela Hillova prica danas sa sistemom i izborima i raspodjelom love. Da se covjek zamisli nad tim US sustavom. Jedva cekam sutra da vidim sto su Said i Tim smislili po pitanju rjesavanja Adebisijevih orgija. ![]() Bring it on!! __________________ | |||
| |
| #12 | |||
| ajme kako sam zaboravila komentirat onu savrsenu zadnju scenu - Devlin! ![]() ![]() __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #13 | |||
| Quote:
![]() Nadam se da ce moj avi bar malo olaksat stvar. ![]() __________________ | |||
| |
| #14 | |||
| malo Ryan Claire slikica za Anu Kris ce opisat a ovo je vizualni dojam i to ublazen (vidite kako mislim na vase oci) ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #15 | |||
| Quote:
Not. Anymore. ![]() I da ne zaboravim - Ana, avi podrske pravoj strani ti je Bastard sa srozanim kriterijima. Fuj. __________________ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |