| #1 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Croatian Oz Thread #2: Because Nooter is always grabbing Pecky banner by Spike it up Hrvatski fanovi: a-burn (Ana) Spike it up (Kristina) Sky,Carty (Ivona)stari thread: Croatian Oz Thread #1: In Oz bad is good i svi Krisini prekrasni avatari: B/K - 2 Keller - 3 Ryan - 6 Ryan i Cyril - 1 Oz - 1 Ostali hrvatski threadovi: Alias Angel Buffy Charmed Community (OT Thread) ER Gilmore Girls Smallville Television __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! Last edited by a-burn : 03-17-2005 at 04:15 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Out o' Time wow, odlicno finale! it blowed my mind, malo sam overwhelmed. ne znam otkud da pocnem. ono sto me najvise zabezeknulo danas je bilo ovo ocito grupiranje po rasi, crna i bijela bez obzira na nacionalnost i vjeru. WTF?! i jel bi trebala vjerovat da je Adebisi jedan od instigatora takve situacije? vidim da brije, i ne znam otkud sad to. otkad je njemu stalo do tih stvari, poretka, sustava, zakona i sl? to je Saidova domena. sto se rasa tice prije je bilo samo problema sa odredjenim grupacijama bijelaca (arijevci) cisto zbog boje koze. ovo drugo ako su se klali, to je bio business ili retribution (talijani). pa i razlicite grupe istih rasa su se medjusobno klale, sad bas u zadnje vrijeme muslimani i ovi drugi crnci. al nikad ovakva podjela. stvarno je napetost u zraku, situacija je Fd up. ne krivim Diane sto se boji. jos nije eskaliralo, al tko zna sta ce bit u 4. sezoni. al svi, bas svi su danas bili uvuceni u tu cudnu spiku. Tim je digo frku oko rase s Gylnnom, onog malog cuvara je pak Adebisi izmanipulirao, Howell i onaj neki bezvezni cuvar su isto nesto srali po crncima... ok, sad detalji. uh... grozna scena na pocetku kad glupi cuvar ubaci odvratnu stakorcinu Saidu rupu Rebadowu se opet Bog obraca, kaze mu nek se boji. lijep nagovjestaj svega sto je uslijedilo. Mukada: Merry Christmas, everybody. Inmates: Merry Christmas, Father. ovo mi je bilo ful smijesno, kako mu odgovaraju ko poslusna djecica u vrticu. nisam ocekivala da je Ricardo silovao Glynnovu kcer. nek je mrtav. drago mi je da ga je Miguel izbo. ionako nije imao nis izgubit, osudjen je na tu samicu odvratnu zauvijek. al ne mogu vjerovat da ce to bas tako bit. ma mora izac. i kako je Ricardo odmah umro? samo ga je ubo, nije ga bas izmasakrirao da iskrvari na mjestu. kako se histericno smijao kad je rekao Glynnu za Ricarda ![]() Murphy mi je super. bas je simpa tip i jedini normalan CO uz Diane. nikom ne sere bezveze, ne boji ih se i slusaju ga. Mukada: And the wisemen, Larry, Curly, and Moe. ![]() Shirley sa pricom o kceri bilo je jezivo, iako je vjerojatno luda. ili nije?doduse ako je dijete Vernovo, sve je moguce. koliko je ona vec u zatvoru? mozda dijete ni nije od nekog zatvorenika. Bellinger: You're making a mistake. Mark my word. Next year this time you won't be celebrating Christmas, you'll be bowing down before Satan. The next millenium belongs to him. Satan's the father and I'm the virgin mother! ![]() cute scena sa Kellerom i Beecherom kad pricaju na ogradama pa mu Toby kaze da se vrati u njegov pod. jednostavno i cute. i onaj kiss je bio cute. ![]() al sjetim se Melonijevih provala u intervjuima u vezi Leeja i krepam ![]() Wittlesey: Oh, boy. Schillinger's home. Lopresti: He's not such a bad guy, Diane. Wittlesey: What drugs are you on? uvijek jedan mora bit prokleti zatucani closeted nazi! ![]() Diane carica razvalila ruznu kuju!!! ![]() onaj Tim je stvarno jaci, nije ih mogao razdvojit sam. kako Poet i Pierce izgledaju geez!Stanislovski cinka O'Reilyja. snitch. mislim da taj nece dugo pozivjeti, nije dovoljno bistar za takve podvale. skuzit ce ga netko jednom i onda bye bye birdie. bila mi je smijesna ta scena kad ga Murphy ulovi sa Kahnovom vodom i mora mu doslovno otet bocicu ovaj se ne da do kraja. i pokusava naravno odigrat na Irish kartu, al ovaj nije glup. Ryan, can it be you're losing your touch?__________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #3 | |||
| nastavak ![]() Ryanova firzura kad im je stari dosao u posjet ![]() a stari je stvarno piece of work. odvratan je. sta je radio njima i mami. DANAS.MRZIM.RYANA. za sve sto je Cyril zbog njega napravio i sto ga je natjerao da si natovari jos jednu smrt. razocarana sam. dobro da je pauza do ponedjeljka, ne zelim ga vidjet neko vrijeme kad Cyril place, srce mi se para. drago mi je da ga je prebio, uzivala sam u svakom udarcu. mislim da ga je ipak onda lupilo i da je shvatio da pretjerao, i to zestoko. kad se Cyril rasplakao i kad je sjeo do njega i zagrlio ga, na milisekundu mi se ucinilo da shvaca i da mu je zao. do ponedjeljka – Ryane, talk to the hand. (al samo je jedan aw danas zasluzio, na kraju kad kaze 'Happy New Year, little brother' i poljubi ga u celo a Cyrilic )mali kreten ostavio Adebisiju psitolj?!!! to mora da je dumbest man alive!! bit ce sranja u 4. sezoni i to velikih! neka ga je Gylnn otpustio, hvala kurcu! Glynn: The men who are locked in here, they're not my people. My people are the ones who obey the law. Go home, Clayton. You're fired. kad je Kenny dao Hillu onu tacnu s hranom, palo mi je na pamet sto i Hillu, da je to malo sve cudno jer ipak ga je zelio sredit zbog Coylea. al danas je to bilo razumljivo s obzirom na okolnosti. kad su im pobacali sve casopise iz celija koja zavidna kolekcija!odlicna scena kad se crnci deru 'Set Hill free!' a bijelci zauzvrat 'Shut the ****** up!' ![]() i cestitka u stilu Oza: Wangler: Happy New Year, mother******ers! Schillinger: Eat me, you little prick. ![]() mislim da nas ceka a hell of a season! __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #4 | |||
| nadam se da je ok, na brzinu sam otvorila thread uzivajte ljudi!! be proud to be obsessed! ![]() ok sad idem po caps'n'quotes __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #5 | |||
| Beecher: Happy New Year. Keller: Happy New Year. Hoyt: What do you want? Schillinger: The ni**ers are up to something. Keller: The ni**ers are always up to something. So are you. Schillinger: Look, I know there's been a lot of s**t between us all over the years but we gotta put that aside. At least for now. We gotta be bound by the one thing that joins us all together. The color of our skin. Beecher: I am not gonna listen to this s**t. C'mon, Chris. ![]() Keller: Wait a sec. I wanna hear what he has to say. Stanislofsky: I'm Russian, and I'm a Jew. But I'm also white. So Schillinger, do you accept me as a part of your group? Schillinger: Yes. Hernandez: You gotta forgive them, Miguelito. They had a lot of time to themselves to wonder about things. But me, I don't wonder. I know. You're not one of us. You never will be. Murphy: O'Reily. Hey, hey, hey! What're you doing? Ryan: ******! Murphy: Chloral Hydrate. Spiking Khan's spritzer with this s**t? Huh? You been doing this all along? Drugging whoever Cyril boxed? Ryan: I had to make sure he didn't get hurt. I had to show the rest of the ******s in here that the Irish still matter. Murphy: If the others find out about this there'll be a ******ing riot. Ryan: Who says they have to find out? Maybe you never saw me, maybe you never even came in here. Murphy: But I did. All right. Now you can wave the flag of Ireland all you want, me brother, but that fact does not change. ![]() Cyril: I hurt that man. Ryan: Nah, he'll be fine. Cyril: No. I hurt him bad. Why, Ryan? Why'd you make me hurt him? Ryan: Just get ready to go to bed. Please, Cyril. Cyril: No. Tell me. Why'd I have to hurt him? Ryan: Would you just shut up please and get ready for bed? I'm tired. Cyril: No, you answer me now. Why'd you make me think about Dad? And Mom? Why? Ryan: To survive. Don't you ******ing get it yet? To survive in this ******ing hellhole. You want the Goddamned truth? Khan's brain damaged. Cyril: No. Ryan: Yeah. I saw it when he went down. His eyes went all vacant and s**t. Cyril: You mean I made him just like me? Ryan: No. Worse. (Cyril attacks Ryan.) Ryan: No! Cyril, no! ![]() Adebisi: No white man can truly understand what it is to be black. Said: Nor us, them. The Koran says... Adebisi: I don't give a s**t what your Koran says. Said: What exactly do you give a s**t about, Adebisi? Adebisi: Justice. Just like you. Set Hill free! Set Hill free! __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #6 | |||
| primijetite demonstrativno mijenjanje avija al jos jednom, a$$hole je dao recenicu za naslov threada. damn! __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #7 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Za pocetak: *squeel!!* <-- happy shipper ![]() OK, doc cu do tog. Idem redom. Nije bilo nekih velikih nemira, il mrtvih (previse) il krvi do koljena, al ipak ep tako prokleto dobar. Mislim da je tako meni bilo jel su uspjeli stvorit prokleto napetu atmosferu. Mogla se zbilja napetost rezat nozem i prikazali su jako uvjerljivo kako je sve vise rasla. Pohvala da ne zaboravim - Saidu i Beecheru. Bijeli i crni klan svaki na svojoj strani, a njih dvojca onako sjede zajedno kao izopcenici. I svaka cast Beecheru kad odjebe Verna s njegovim planovima. Geez, Vern opet krsi svoje kriterije - sad je kompanjoj sa zidovima. Ne znam zbog koga mi je bilo najvise bad danas - Miguela il Cyrila. Pomalo i Mukade. Miguel postaje tragican lik. Uvijek je u tim situacija bez izlaza i samo sve dublje tone. I sve uvijek zbog onog seronje Cida. Ergh!! Kako mrzim tog tipa. Jos uvijek mi micek ima nocne more od onog sto je napravio zadnji put, kad mu vec prijete da ce ga ubit i na kraju on sam mora nekog ubit prije. Kako god okrenes - ne valja. Pomalo beznadna situacija kao i Beecher u sezoni 1. Nadam se da ce se i Miguel izvuc. Mukada jadan sav tako razocaran i nesretan. Njemu je zbilja stalo. Bio mi je odlican kad nazove tri kralja, kak je ono bilo - Moe, Curly i Perry? Il tako nesto. ![]() I kad kaze Pete da mudraci nisu isli protiv onog sto su trebali da nikad ne bi upoznali boga. Aw!! Tako vraski adorable scena! Irac prokuzio Irca. Uz pomoc Rusa. Ajd, iskazao se ovaj voditelj Em Cityja. Ispao je posten. Al kako mi je Ryan danas isao na zivce!! ![]() Sorry Ana, al htjela sam pod s njim pomest!! Seronja!!! Prvo dobije tatu (BTW, kakvu je to odurnu frizuru u toj sceni Ryan imao?! ZACESLJANO???!!) da onako laze i udari Cyrila, onda se dere 'dad' da ga navuce da bolje boksa, i onda jos na kraju se dere na njega kako je umoran i nek ga pusti na miru?! The ****!?? A$$hole!! Bas mi je bilo zao mede. Kad skuzi da ce Khan bit kao on. Pa kad Ryan kaze da je jos gore. Micek.I jos zbilja misli da ih tata ne moze smislit. Jedino pozitivno danas je bilo kad ga Ryan na kraju u ponoc pokrije i pozeli mu sretnu Novu godinu. Al ipak - danas se nikako nije iskazao. Khan je povijest. Huh. Nisam to vidla. Bas mi je postajao simpatican donekle. Hoce Said sad opet vodit? Il onaj iritantan koji citira Kuran? Zenica ce tuzit. Naravno. To je Oz. Sanse da ih nece tuzit su jednake kao da Lexa nece otet. Druge dvije zenice su se pocupale oko Tima. OMB!! Zene niste normalne! Premda ne zamjeran Diane sto joj je napokon zaljepila saku u glavu. Bitch!! Diane - carico! ![]() Odlazi. Dat ce otkaz. Falit ce mi. Pogotovo jel ovo cudoviste ostaje. Onaj mali seronja od wuss cuvara - znala sam da ce neko sranje izvest. Adebisi danas manipulira sve u sesnaest. Wuss nema nikakvu kraljesnicu nije cudno da je pao. Adebisi ima pistolj? To ne mirisi na dobro. Al Hill ga je dobro odjebao. Dobra ideja da se uspije strpat u samnicu! Majstor! Covjece svi bjeze u samnicu na tom smjestu! Ludi zatvor!Jadan Miguel puca tamo. Kako je trgao sve na kraju. Nadam se da ce se nesto uskoro promjenit u vezi njega. BTW, kad je Ricardo zavoren? Jel uopce on bio vani kad je bilo silovanje? No uvijek mi je bio dosadan - ne placem sta su ga ubili. Ludakinju nece ubit. Crazy bitch. Rekoh kao prvi komentar cim sam ju vidla ove sezone - eto pokazalo se tocno. Sotona u dijetetu. Yeah, well - onda mozemo pobit sve ispood 17. godina. Zapravo ubacimo i sedamnaestogodisnjake - vrazji teenageri! ![]() S druge strane - bilo je zaposleno u bolnici danas. Bilo mi je dobro kad se Tim i Glynn zakvace. Bilo je vrijeme da Tim pukne. I jedino dobro sto je Glynn napravio danas je sta je otpustio wussa. Nazalost - prekasno. Ona dva majmuna su skinuli zavoje. Kak su mi isli na zivce jos zamotani kad masu kad Said prolazi. **** off! I naravno - i our boys su zarasli. BTW, cudi me da se Beecher i Vern nisu tamo poklali. Svi oni kirurski instrumenti nadohvat ruke... Ona B/K scena preko ograda je bila cute. Kad kaze da je trazio Tima da budu opet cimeri. Aw!! I jel moguce?! Happy ending il nesto tako jednom za finale Oza?! *I love my avi* ![]() That was cute. Kako neobicno to rec za Oz. No ostaju stvari nerijesene i imam osjecaj da ce se 4. sezona nadovezat. Previse toga visi u zraku. Damn!! Zasto moramo cekat do ponedjeljka??!! Zasto?! __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| yay novi tread odlican ep uvjek to kazem promaklo mi prvih 15 min nadam se reprizama naljeto Ana caps'n'quotes Adebisi me zivcira i Ryan isto zato => ![]() Quote:
al nesto mi govori da ce uskoro opet Ryan osvnut ![]() Super aviji Cris ![]() __________________ (\__/) (='.'=) (")_(") ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ | |||
| |
| #9 | |||
| Quote:
morat ce zasluzit. ljuta sam.__________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #10 | |||||||||||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
A ovo s rasama sam skuzila jos jucer kad si je Adebisi postojao sve bolji sa muslimanima. Gradi se to vec neko vrijeme. Boks je samo ubrzao proces. Quote:
To me nit nije smetalo, al kad vidimo da mu je izvadio utorbu kad ga pruzi Gloriji. Ew!!! Jadna Glo! Quote:
Gledah u nevjerici.Quote:
Quote:
Pa i moras bit lud da se priblizis Vernu. ![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Nije pokusao nit sakrit. Seronja! Mislio je da ce mu pustit. Sta je mislio - da ce Murph ostavit vodu takvu?! Lud je ponekad. Quote:
Pohvalno!Nek si misli! ![]() Quote:
No jesu to njegove oci na tom aviju? Nikako da dokucim tko je to. Mozda cak i nije netko sa serije? __________________ | |||||||||||
| |
| #11 | |||||||||||||||||||
| Quote:
![]() Quote:
prokleto genijalno. nis se zapravo nije dogodilo, ali vise sam bila napeta nego za vrijeme riota u 1. sezoni. Quote:
Quote:
mogao ih onda malo savinut i zbog...oh I don't know...vlastitog sina?! Quote:
stvarno ne znam kako ce njegova prica dalje teci. morat ce scenaristi neki prokleto dobar manevar u radnji napravit da njega vrate u igru. jadan. u toj samici i jos psihicki malo otisao.Quote:
well he's better off!! Quote:
Quote:
super je. danas je dobio i od mog brata bodove.bas je cute. uvijek ima nekako nasmijane oci. Quote:
super mi je Murphy.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
a ajdnom Timu je vec svejedno. jos jedna tuzba? oh well...Quote:
Quote:
bas sam to komentirala.Quote:
i meni je drago sto ga nema vise. naporan je bio, s onom obitelji i sve to. i nasilan. Quote:
![]() Quote:
Quote:
iako opci dojam je da je sve Fd up. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||||||||||||||||||
| |
| #12 | |||
| Quote:
![]() Kad stoji - stoji! Quote:
Odlican izbor smajlija!!__________________ | |||
| |
| #13 | |||||||
| Quote:
[sarkazam]Dobri geni.[/sarkazam] Quote:
Stoji sve sta si rekla. Valjda ce se nekako iskupit. Quote:
![]() Prva pametna stvar koju smo culi od Glynna od...jako dugo. Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() To moramo zapamtit za iducu Novu godinu! Quote:
Jedva cekam! ![]() __________________ | |||||||
| |
| #14 | |||||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
Ima taj Adebisi ideje od kad se vise ne drogira. Samo sta je creepy as hell. Izgledao je kao sizofrenicna vjeverica na cracku u ovo sceni. __________________ | |||||
| |
| #15 | ||||||||
| Quote:
upravo tako. i stvarno ne znam sta on brije, kakav one of them? ma whatever. nije da cu mu taj plan s Timom upalit. ide mi na zivce, opet. ni carapa ga ne spasava ![]() bio je ful smijesan i scary kad se priblizavao wuss CO-u i govorio ono kako mu je stari umro u zavtoru i te sprehe. i sta je mislio rec s onim ciji su otisci bili na nozu? Quote:
a sto se boksa tice, to je ispala uzasno kretenska ideja! tko je to predlozio? da mu Kahn moze zahvalit. uzas. nista dobro nije izaslo iz toga. sve sami uzasi. Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
sad je sigurno sav strgan jer nije vise na mom aviju.Quote:
__________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | ||||||||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |