| #46 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2009
| Mam nadzieję że nie... ![]() Ale fajnie, kurczę, że do tej pory o tym nie słyszeliśmy! Już parę osób przeze mnie to ogląda, może da się jeszcze więcej namówić ![]() | |||
| |
| #47 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ponoć przetłumaczyli chav jako blerwa...i wanker jako palant. ![]() __________________ | |||
| |
| #48 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2009
| Moja akcja rozprzestrzeniania Misfits wiedzie się tak dobrze że aż się sama dziwie ![]() A co do tej wersji na MTV to słyszałam,lol! Chce zobaczyć w sobotę ten odcinek, jakoś nie było okazji w niedziele ani wtorek... | |||
| |
| #49 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Coś nam kiepsko idą PL thready ostatnio. ![]() __________________ | |||
| |
| #51 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mi się zawsze mieszają dni. ![]() Ile odcinków pokazali na MTV? 2? __________________ | |||
| |
| #52 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupiłam DVD w zeszłym miesiącu i jeszcze nie miałam czasu ich obejrzeć. ![]() __________________ | |||
| |
| #54 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupiłam na Amazonie razem z pierwszym sezonem White Collar. ![]() __________________ | |||
| |
| #55 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() __________________ | |||
| |
| #57 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niedługo 3 sezon! Colie i Rella już widziały odcinek, bo były na tym BFI panel.__________________ | |||
| |
| #59 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2010
| PL thread A trzeci sezon startuje 30.10.__________________ "I'm not sorry that | |||
| |
| #60 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Podobno właśnie 30.10, ale nie wiadomo czy to na pewno, bo to Lauren napsiala na twitterze a na stronie E4 narazie jest: Season 3 coming soon. ![]() __________________ | |||
| |
| Bookmarks |
| Tags |
| international, misfits, polish |
| Thread Tools | |
| |