| #33 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2009
| Mi ani nie przeszkadzali, ani jakoś specjalnie się nie podobali..Choć jak nieśli tą skrzynkę i ona tylko udawała to dobre było ![]() Albo jak powiedziała "You must be Barry" ![]() | |||
| |
| #34 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2008
| mi sie tylko nie podobalo, ze ona akurat w ciazy byla, bo mysle ze jakby byla w serialu tyle co np. Nikki to fajna by migla byc z nich para. "nathan told me sooo much about you." NS ![]() | |||
| |
| #36 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
![]() ![]() Ciekawe czy będzie w 3x01. Bo nawet jeżeliu nie będzie na stałe, to nie mogą tego wątku tak po prostu zignorować. Byl z dupy, ale bardziej z dupy by było jakby to po prostu olali. Nathan/Marnie byli obrzydliwi. Nathan zachowywał się ooc, więc mam nadzieję, że się okaże, że Marnie ma jakąś moc czy coś...__________________ | |||
| |
| #38 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2009
| Haha, no tak trochę, sezon 3 o Nathanie wychowującym dziecko xD Co do skoków, ostatnio był konkurs,w Austrii, i Morgenstern był 2 po pierwszej serii. Skakał potem w drugiej, oczywiście miał 1 miejsce po swoim skoku, a jeszcze miał Hilde skakać. I tego Hilde nie puścili, bo stwierdzili że może za daleko skoczyć (A Morgenstern wcale tak daleko nie skoczył xD) i nie dość że mu się warunki zmieniły to jeszcze mu belkę obniżyli. I skoczył tak dość słabo, ale jakoś tam cudem wygrał i tak. ![]() | |||
| |
| #39 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Za daleko skoczyć? Kiedyś skoki oglądałam nałogowo. Najbardziej mnie rozbraja Noriaki Kasai, odkąd śledziłam skoki, on był. ![]() __________________ | |||
| |
| #40 | |||
| No, i wtedy normalnie się obniża belkę, ale tak na początku konkursu i niektórzy muszą powtarzać, a nie tak...Ale gdzie tak nie jest, jak Włosi organizowali mistrzostwa świata i nowe reguły sobie stworzyli xD | |||
| |
| #41 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Widzę że przekręty wszędzie są. ![]() __________________ | |||
| |
| #43 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja też, bo muszę wstać o 8:00 do pracy. ![]() Zaraz zarzucę sobie odcinek Leverage i do łóżka. ![]() __________________ | |||
| |
| #44 | |||
| Oo, to współczuję. Ja właśnie spędziłam pół godziny rozmawiając o maturach i innych ciekawostkach z kolegami brata, bo przyjechali o przed 1 xD Ale ide spać też. | |||
| |
| #45 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Misfits będzie na MTV polskim. Ciekawe czy będzie z lektorem. ![]() __________________ | |||
| |
| Bookmarks |
| Tags |
| international, misfits, polish |
| Thread Tools | |
| |