| #1 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polish Monkeysluts #1: We want one of the A-list powers as well. Welcome to the 1st Polish Misfits thread Fans: Karma Police ~DresdenDoll~ ~Amarula~ Cold Desert myys_PL __________________ Last edited by Karma Police; 01-01-2011 at 03:19 PM | |||
| |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2005
| lol podoba mi sie, ze juz gotowa lista ![]() Ja mam A-list power - podobno moge pic ile chce bez kaca ![]() | |||
| |
| #4 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bridget też chyba miała tą moc z piciem. A ja zawsze mam ostatnie zdanie. ![]() Bridget Jak kac? ![]() __________________ | |||
| |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2005
| Quote:
![]() | |||
| |
| #8 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | M ![]() Quote:
![]() __________________ | |||
| |
| #10 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sleep is overrated. ![]() Oglądałam Hannibala, na pewno będę miała koszmary. ![]() __________________ | |||
| |
| #11 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2009
| Na pewno nie rano, jak mnie obudzą o 8, haha xD Nie oglądałam jeszcze Hannibala Zawsze wychodziłam albo robiłam coś innego jak oglądał to ktokolwiek koło mnie, lol. | |||
| |
| #12 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No tak. Jutro mogę spać do oporu. ![]() Niektóre sceny w filmie są obrzydliwe. __________________ | |||
| |
| #13 | |||
| Quote:
Dzien dobry wszystkim, BTW! Jak sie spalo? | |||
| |
| #15 | |||
| Moderator Support Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Co o nich mówili? ![]() Mi się śniły głupoty, wampiry m.in. ![]() __________________ | |||
| |
| Bookmarks |
| Tags |
| international, misfits, polish |
| Thread Tools | |
| |