| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| Thread Tools |
| |
| #91 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Adam? O, nie wiedziałam. Ale i tak nie obejrzę. ![]() Pewnie cały czas słuchasz nowych płyt? W ogóle jak masz tą wieże DVD to możesz ją sobie podpiąć do TV? ![]() Spadam spać, bo oczy mi się zamykają. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #92 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tak, w sumie jdna z glownych ról ale do bani zagral w ogóle ta rola do niego nei psowala.wlasnie ze nie bo pol dnia jestem w pracy, drugie pol z rodziną a wieczorem nei moge bo dzieci spią juz troche posłuchalaam ale jeszcze nie wszystklo ![]() ja tez ide tylko czekam na pma wiec jeszcze chwilke... aaaaaaaaa i skumałam o co chodzi z panem "dimples" dopiero po jakeis godzinie jak odpisala ![]() ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
| #93 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ![]() slonko swieci!!!!!!!!!!!!!!!! __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #94 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| wow u Ciebie ? u mnie też wiec w twoim "pięknym" Walbrzychu pewnie też więc możesz sobie wyobrazić, że ejstes in hometown ![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #95 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zbunti dobrze kombinuejsz ![]() W 3miescie bez słońca ![]() ![]() PS: Jutro ide na popołudnie wiec planuje wieczorem jakos kolo 21/22 postwhoring? Who's in? ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
| #96 | |||
| jutro wieczor czy dzis wieczor ? ![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #97 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ktorykolwiek wieczor to ja raczej IN bo wlasnie wrocilam.__________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #98 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Quote:
A ja Ci w końcu odpisałam? Bo nie pamiętam, a potem zgubiłam komórkę, czego też nie pamiętam. Szkoda że dimples ma dziewczynę, ale nie próżnowałam na tej imprezie. ![]() Jutro wieczorem myślę, że dam radę wpaść na post whoring. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #99 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dzis!!!!!!!!!!!!! __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
| #100 | |||
| Dziś muszę się uczyć. Zobaczę jak mi nauka będzie szła. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #101 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja siedze na kompie jakos do 1 a moze i nawet dłużej, sie zobaczy ![]() ![]() ![]() nie odpisalas.w ogole kom zgubilas?ale znalazlas? ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
| #102 | |||
| Postaram się wpaść za jakieś 2 godziny. ![]() Nie znalazłam. Dzisiaj po duplikat karty poszłam i mam telefon koleżanki. Właśnie puść mi proszę sygnał, bo nie mam numerów. __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #103 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wyslalam smsa ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
| #104 | |||
| ja jestem ! ale nie moge byc długo wstaje o 6 ;( __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #105 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ok ustawilam ci prosty lay a header zrobie jutro albo we wtorek ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ lucas.peyton √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |