| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| Thread Tools |
| |
| #46 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | omg tylko nie oth lol....nevermind ![]() ale za to KOL chyba nie kojarzy Ci sie z oth nie? ![]() __________________ "You have bewitched me body and soul." | |||
| | Reply With Quote |
| #47 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| niee ![]() ej nie mow tylko nie oth bo kojarzy mi sie z pierwszymi seriami ktore nie ma co byle swietne ! __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #48 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| W początkowych seriach serial i muzyka były świetne. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #49 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | can we just stop it? ![]() __________________ "You have bewitched me body and soul." | |||
| | Reply With Quote |
| #50 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Oj nie udawaj, że nie lubiłaś kiedyś OTH. ![]() KOL to w ogóle jest wykorzystywane w serialach? W GG kiedyś był Sex on Fire, nie? __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #51 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| OMG Wreo co Ty tu robisz jako szef?? Ktos tu upadl na glowe Zartuje i gratuluje ![]() tak tak w GG w jednym odc bylo na pewno KOL w 3 scenach ale juz nie pamietam jaka piosenka i czy tylko jedna czy rozne __________________ by sterni75 | |||
| | Reply With Quote |
| #52 | |||
| własnie nie udawaj ;p a nie pamietam nawet kiedy to bylo ;D __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #53 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jaki szef? stop it again!! a oth sucks tylko Peyton/Hil nie sucks ![]() Byla tylko raz Sex on fire!W scenie jak Serena caluje sie na time square z Aronem. __________________ "You have bewitched me body and soul." | |||
| | Reply With Quote |
| #54 | |||
| 2 strona! ![]() Już pamiętam tą scenę z SoF. Pamiętam, że byłaś w siódmym niebie, że użyli tą piosenkę. ![]() BTW: GG Thread jest pusty. Założyłam nowy i nikt się nie odzywa. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #55 | |||
| GG to gossip czy gilmore bo ja ogladam znow gilmorki ![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #56 | |||
| Gossip. Ja ostatnio widziałam w niemieckiej tv, odcinek Gilmore w którym Jess/Rory mieli wypadek samochodowy. Film Kirka. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #57 | |||
| aa to ja juz jestem na zwiazku jessa z Rory ide na gossip![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #58 | |||
| Oł gee....Tokio Hotel wygrało best group. Kings of Leon i tak jest best group. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| | Reply With Quote |
| #59 | |||
| no powodzenia z tym :/ ale ogolnie smiałam sie z nawiązania do Westa i z tego co Doda robiła ![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| | Reply With Quote |
| #60 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ale te EMA pojechały po bandzie....masakra jakas. Tokio Hotel??!?!?!!? KILL ME NOW!!!!! Ale i tak wiedzialam ze nic nie wygrają bo nikt nie pojechal a jak by cos wygrali to na 105468546% by tam byli. Zbunti bb, dziki za siggy You rock!__________________ "You have bewitched me body and soul." | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |