| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| Thread Tools |
| |
| #16 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A jednak to dziala szkoda ze masz te problemu, jakos tu pusto bez Ciebie!__________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #17 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Agata Głupi internet. Widzisz telepatia jednak działa. ![]() __________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #18 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paula padam ze zmeczanie i nawet nie mam sily odpisywac na posty az musialam wysiasc wczesniej z autobusu bo mi sie niedobrze zrobilo...__________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #19 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Wero Biedna. Nie siedź tu, tylko połóż się spać. ![]() __________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #20 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Narazie nie moge bo mamy w pokoju seans filmy, the ring na tvn, ogladalam wszyscy czytaj. na moim łożku ![]() __________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #21 | |||
| ![]() Ale to amerykańska wersja? Japońska jest o wiele lepsza. Ale w amerykańskiej gra Naomi, więc dla niej warto zobaczyć, bo jest świetną aktorką.__________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #22 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tak amerykanska, setny juz raz leci, ja nie wiem...czy oni nie mają pieniedzy na cos nowego? :/ __________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #23 | |||
| Chyba nie. I po raz kolejny będzie 3 część Matrix. ![]() __________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #24 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wlasnie bylo u nas pogotowie. spadam spac..pa. __________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #25 | |||
| Pogotowie? Coś się stało? Dobranoc.__________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #26 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ughhh pisalam na lj...w takim skrocie no ale chce o tym zapomniec teraz.__________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. | |||
| | Reply With Quote |
| #27 | |||
| __________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #28 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aww dzieki! super video! i jak ludzie w pierszym rzedzie szaleją ![]() caleb to jednak the best w tych krotkich wlosach i fajna ta szybka wersja.a widzialas the making of charmer video? ![]() eta: jared jaki dziki szał przy końcówce ![]() eta2: skumaj jak fajnie sie fani drą np.na refrenie. ![]() YouTube - Kings Of Leon - Red Morning Light __________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. Last edited by Blackened Sky : 10-29-2009 at 03:03 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #29 | |||
| Wiedziałam, że Ci się spodoba i poprawi humor. ![]() Nie widziałam jeszcze, ale obejrzę jak dokończę zadania na zajęcia. ![]() Quote:
![]() W ogóle chciałam postnąć klip z Heinekena, ale wszystkie wersje Chramer są kiepskiej jakości. ![]() __________________ The look of love is in your eyes... Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #30 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ja tez szukam pewnych info do szkoly ale tak szukam chwile i chwielka odpisuje naposty...nie daje rady sie uczyc caly czas jak jest internet w zasiegu reki ![]() jak kiedys gdzies widzialam jakis dobry, ide poszukac ![]() to nie jest takie tragiczne chyba... __________________ "My darling you look lovely. I've come to lay you down. Last edited by Blackened Sky : 10-29-2009 at 03:15 PM. | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |