| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Polish Charmers #6: "Backstage we were talking that we don't know what to expect, but You're incredible!"-Caleb Followil Welcome to the #6 Kings of Leon Polish thread ![]() ![]() 05.07.2009 GDYNIA
Future thread titles: __________________ JGL Vote White Collar! Last edited by Blackened Sky : 12-28-2009 at 01:38 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TFNT!!!!!!!!!!!!!!! ![]() FOLLOWILLS FOREVER! ![]() __________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| You're welcome! ![]() Przy okazji poprawiłam swojego nicka, bo jeszcze był stary, nawet nie zauważyłam wcześniej. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ups sorry ale to Paulina ostatnio zakladala threada ![]() gdzie sie podziala Lucky? ![]() __________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Spoko. Nic się przecież nie stało. ![]() Właśnie nie wiem... Trzeba ją tu ściągnąć myślami. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a widzialas ze nawet Do mi pogratulowala ? szok ze napisala na FF znow.__________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Widziałam, widziałam. Musi się coś ważnego wydarzyć, żeby Do wpadła. Jak do niej pisałam o nasz ukochanej posterce, wspomniałam, że dostałaś moda. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oooo a cos nowego? jak ona zaczela znow bornic J po ostatnim odcinku lol. ja jeszcze nie ogladalam ale podobno bylo sporo j.__________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Nie, opisałam jej moją ostatnią przygodę z nią. lol A J coś przeskrobała? Ej to już nawet nie jest śmieszne, że ona tak broni fikcyjną postać. ![]() Masz jakieś newsy na temat KOL? ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wlasnie nie wiem bo nie ogadalam ale ludzie pisali na lj ze jenny przeslanie dla mlodziezy to jeden wielki epic fail ![]() hmmm wiem ze teraz byli w Dubaju czy gdzies tam n awyscigach F1 bo grali tam. generalnie to wacają do studia zeby bagrywac. a jeszcze teraz nie długo ma wyjsc DVD z o2 arena w londynie. ale bym chciala to miec!! __________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| No właśnie gdzieś czytałam, że ona chce być popularna i chyba wracają do NJ. ![]() Niech nagrywają. Jak wyjdzie DVD to się zobaczy, ile w Anglii kosztuje. Jak moja siostra tam jeszcze będzie i będzie tano, to będzie można kupić a mój tata często jeździ do Anglii, więc przesyłka by odpadła. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nie bardzo jest tylko jeden nj pic i zaraz afera ze strony świty "tej pani" ![]() nawet juz mozna zamawiac ale nie wiem za ile i jak....lepiej poczkac i przywieźć z uk ![]() __________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Ludzie to mają prbolemy.Lepiej poczekać. Może taniej będzie. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | albo najlepiej sciagna ![]() __________________ "Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Feb 2008
| haha mam zwałe bo wczoraj pisałyście o ściągnięciu mnie myślami a dzisiaj mnie naszło żeby tu wejść xD a tak w ogóle to mam straszne problemy z netem w poznaniu i dlatego tak mało mnie wszędzie ![]() | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |