| #1 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2008
| PotC Croatian Thread #1: Even though we're awesome, we still have issues with making up decent thread titles The Croatian PotC thread Croatian Pirates: SnarkySarcastic [Doris] colorblind The OP will get prettier. Eventually. We have talented art makers ![]() __________________ Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. Last edited by SnarkySarcastic; 02-01-2009 at 01:39 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2006
| ![]() Ajmo Croatian pirates, javite se, pokazimo koliko nas ima. Ohhh koliko nas ima, hebote koliko nas imaaaaaaaa ![]() | |||
| |
| #3 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2008
| Quote:
![]() Dodajem te na listu? __________________ Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. | |||
| |
| #4 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2006
| Bas fakat, fakat puno ![]() Dodaj me of course. Sanja malo tuzna sad Al proslo me vec, dosta je proslo od utakmice. | |||
| |
| #7 | |||
| Quote:
Na trgu? Ne znam. Nekak nisam ni pomisljala na to tko je uopce sve tamo?Pokusavam dovrsiti neke fanficove i trazim J/E citate. __________________ Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. | |||
| |
| #8 | |||
| Quote:
![]() Quote:
![]() | |||
| |
| #9 | |||
| Quote:
Ali sam zato bila danas dobra. Pospremih i ocistih sobu. ![]() __________________ Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. | |||
| |
| #10 | |||
| Koliko ja vec dugo nisam ocistila sobu, ajme majko mila, nemam pojma di mi je sta ![]() A tek da ne pricam cd i dvd diskovima, jeez imam ih na stotine. | |||
| |
| #11 | |||
| Quote:
I ovo je bilo dovoljno ![]() __________________ Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. | |||
| |
| #12 | |||
| Ni ja nikad ne napisem na kojem je sta, pa kad trazim neki intervju, treba mi 2 sata da ga nadjem. Neznam ni gdje su mi PotC filmovi. | |||
| |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |