| #31 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Onarek a może byś zrobiła art z kilkoma rzeczami którymi chcemy być, co? Fajnie by było. Tylko, że już żadnych buziek nie można robić bo pokazuje że jest za dużo images. Nie wiedziałm, że te wszytskie gwiazdki i buźi zaliczają siędo zdjęć... __________________ Icon by: me | |||
| |
| #32 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| Serio? Lmao: Niezle tez nie wiedzialam ![]() A moze i moge pomyslec z tym artem dajcie tu tylko wszytskie foty an ktorych chcemy byc 'czyms' co jest zwiazane z Jenem lol a jak znajde czas to sie pobawie lol ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #33 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| OMG Jensen i lozko ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #34 | |||
| Ja bym napisala: OMG Jensen, lozka i ja ![]() Taka moja swiateczna wizja Zaczynam sie zastanawiac, ze moze warto uwierzyc w tego Mikolaja bo dzieci dostaja co chcca wiec moze i ja dostane Jensena? A niewielka to cena Nawet zrymowalam jou jou__________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #35 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| to go trzeba sklonowac bo ja tez go chce Ale ja biore oryginal ![]() ej a co na to Twoj facet?? hy?? ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #36 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Jak coś to będzie trzeba skasować ze dwie gwiazdki bo już nic nie idzie dodać. No to M&M's ![]() Zakładniczki ![]() ![]() Poduszka ![]() Ściana ![]() Długopis ![]() Szklanka ![]() A co do łózka to już dziś wrzuciałaś a wczoraj ja masę dałam na SN thread. __________________ Icon by: me | |||
| |
| #37 | |||
| OMG koniecznie zrobcie arcik z tych zdjec plis to bedzie genialnie wygladac ![]() wlasnie jakie to sa M&Msy?? Czekoladowe czy z orzeszkiem?? Bo ludzie roznie mowia... __________________ by anettbianka | |||
| |
| #39 | |||
| mmmmmmmm czyli jednak czekoladowe mmmmmmm Moje ulubione "Bo najlepsze w żółtym jest to ze ma TAKIEGO KUMPLA JAK JA" __________________ by anettbianka | |||
| |
| #41 | |||
| zapomnialam ze Cie jeszcze dzis nie hugnelam ![]() ok ja spadam ide na OFAF i kupie sobie po drodze M&Msy ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #43 | |||
| Quote:
Jesli do mnie... Hmm juz nie jestesmy razem chyba oboje to spieprzylismy i to tak bardzo, ze w ogole nie mamy kontaktu... A moze to byloby zbyt bolesne miec kontak nie wiem, ale wiem, ze etraz jestem wolna i Jensen jest moj Zreszta zawsze mialam na maxa pokrecone zwiazki...Ok nad arcikiem pomyslimy... Jest 00.05 a ja wyszlam z domu dzis po 7 i dopiero wrocilam eh __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #44 | |||
| jeszce raz ![]() OFAFA-Ogolnopolski Feastiwal Autorskich Filmow Anonimowanych aha o Ciebie Marta chodzilo-przykro mi z tym co zaszlo miedzy Toba i nim A Jensen jest moj ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |