| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities | | | ![]() | Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #61 | |||
| Supreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| lol zaklad murowany-ale najpierw odprawilby egzorcyzmy ![]() no wystarczyloby ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
| #62 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Oj kąpiel w wodzie święconej murowana by była ![]() To jakby było z tą Jensologią?? ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| |
| #63 | |||
| Supreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| skonczylysmy na praktykach Zajecia tez by on prowadzil.Indywidualne dla kazdej Oczywiscie tylko my mialybysmy zaszczyt studiowac ten kierunek Tzn my tylko mialybysmy mozliwosc praktyk z samym Jenem ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
| #64 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Może wogóle same praktyki by nam wystarczyły? W końcu po co siedzieć na wykładach sokro można ćwiczyć.Ćwiczenia zawsze są bardziej przydatne ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| |
| #65 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| A tutaj nadal to samo... Sexy Jensen Moglabym tutaj nioe wpadac przez dluzszy okres czasu a i tak bede w temacie ![]() Btw co do foty z dlugopisem... To juz moje marzenie od tego odcinka SN ![]() __________________ one of them was a Slytherin and he was probably the bravest man i ever knew. | |||
| |
| #66 | |||
| A jak tu może być inaczej gdy głównym tematem jest Jensen? Nie da się Widocznie przeznaczeniem tego tematu jest bycie najbardziej porypanym thread'em na FF ![]() Oh tak, być tym długopisem.... ![]() A mi się dziś śnił Jen. Nie pamiętam o co chodziło we śnie ale napewno mi się śnił ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| |
| #67 | |||
| Tez fakt ![]() I pozazdroscic snu... Mi sie snil moj byly... Zycie ssie sth ![]() __________________ one of them was a Slytherin and he was probably the bravest man i ever knew. | |||
| |
| #68 | |||
| Lol mi sie nigdy nie sni to co bym chciala ![]() to zapewne jest najbardziej kopniety thread na ff no ale o czym tu pisac jak nie o Jensenie??no to Onarku nie zazdroszcze snu no ale ja niektore przedmioty byly przydatne np poznawanie ciala Jensena najpierw w teorii potem w praktyce -ok odwala mi zupelnie ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
| #69 | |||
| OMG poznawanie dokładnej anatomii Jen'a!! Cóżto by były za studia....Chyba bym żadnej godziny nie opuściła. Nawet w weekendy mogłabym mieć zajęcia.__________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| |
| #70 | |||
| ja nawet cala dobe ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
| #71 | |||
| A moze Jen w ramach zajęć udzielałby jakiś korepetycji? Też by było fajnie ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| |
| #72 | |||
| za takie korepetycje to oddalabym wszystko ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
| #73 | |||
| Mogłabym spcejalnie zawalać egzaminy żeby tylko miec takie korepetycje. Zauważyłyście ze Jen ma blizne na brodzie?Co prawda malą ale ma Ja tego nie widziałm ale wczoraj przeglądłam picspam z ostaniego odcinka i fotki były bardzo dobrej jakości i dopiero wtedy zwróciłam uwagę.![]() ![]() ![]() ![]() ETA. Ok, jutro jadę do Płocka. Będę w piątek około 21 (akurat na odcinek ).To tzrymajcie się i postarajcie sie żebym nie musiała szukać tematu na 2 stronie jak wrócę Buziaki ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. Last edited by Katerina84 : 11-07-2006 at 04:43 PM. | |||
| |
| #74 | |||
| Guh te foty rulez ![]() manip ode mnie bo przeciez ja kocham x-tremer ![]() ![]() chyba troche mi nie wyszlo, ale co tam... __________________ one of them was a Slytherin and he was probably the bravest man i ever knew. | |||
| |
| #75 | |||
| awwwww Chmurka te zdjecia sa super szczegollnie ostatnie ![]() Onarku jak to Ci nie wyszlo?? Jest naprawde fajny ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by pinkpaisley-art | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |