| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| PL #23 - bc there is nothing wrong with a title: bc Dean is hot...I mean...Hello! Honest truth! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| OMG!! NIe! No normalnie nie wierze!!!!! Ty tak sama z własnej woli załozyłas??? ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| następny założy Marta ach wogole dzieki Nice to teraz założenie tematu to szybka piłka Najdłużej zajmuje znalezienie fajnego zdj ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Lepiej nie myslec co by bylo jakby przyszło nam wymyslac tytuły... ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #5 | |||
| no skończyłoby się na hot THUD i Cute itd No ale Nika ma racje nie ma nic zlego w takim tytule w końcu to prawda Tyle ze ja wwole jakis bardziej wymyslny tytul taki jak nam serwuje Nika ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #6 | |||
| Co by nie mowic takich tytulow jak mamy my nie ma nikt! __________________ Icon by: me | |||
| |
| #8 | |||
| dokladnie NIKT takich nie ma O popatrzcie kto wyszedł ze swojej skorupki ![]() ostatnio na ang usłyszalam slowo freackles i od razu Jen przed oczami mi sie pojawil ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #9 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| mi freackles to sie z Lost kojarzy jak Sawyer tak na Kate mowil ![]() a no jestem jestem nie mialam czasu na neta zajrzec. ;p __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #10 | |||
| Tak, tak. jaaaaaasne...Po prostu tematu nie chciałas załozyc! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #11 | |||
| no wlasnie jasne.... __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #12 | |||
| Ok, to na dobry poczatek tematu ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #13 | |||
| przede wszystkim piekny poczatek ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
| #14 | |||
| Niesamowite ma oczy na tym zdjeciu ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #15 | |||
| o tak oddaja całą niesamowitość jego osoby ![]() a teraz cos ![]() ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |