| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #46 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| macie racje dawajcie tu dwa TAKIE zdjecia pod rzad. Tak na wszelki wypadek gdyby to pierwsze mnie nie zabilo, to niech drugie dobije ![]() na pierwszym piekne oczka( i jakie puszyste wloski ) a na drugim chyba nie trzeba pisac ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #48 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ale on pewnie teraz nie moze bo Ruda go tuczy chamburgerami i frytkami i zabrania na silownei chodzic :/ __________________ by sterni75 | |||
| |
| #50 | |||
| o tak. Niech Jen wreszcie przejzy na oczy! __________________ by sterni75 | |||
| |
| #52 | |||
| taaaaaaaaaaaaa pffffffffffffffff wieksza chemie to on mial zoltookim __________________ by sterni75 | |||
| |
| #54 | |||
| na pewno.... mam nadzieje ze na pewno ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #56 | |||
| ta woecej chemi to on mial z ta hipiska lol __________________ by sterni75 | |||
| |
| #58 | |||
| God coz za profil i jakie zielone oczka Ratujesz mi zycie takimi zdj Bo jak pisze prace to ciagle mi sie wydaje ze na kompie mnie juz nic ciekawego nie spotka a tu posze ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #60 | |||
| ![]() och to rezerwuje sobie jakas ma piekne oczeta ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |