| #287 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| a kiedy bedzie?? Wiadomo kiedy w PL?? __________________ by anettbianka | |||
| |
| #289 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ojej to bilety trzeba juz rezerwowac __________________ by anettbianka | |||
| |
| #290 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| eeee ciekawa jestem jak z tym filmem bedzie... bo 1 to taka sobie byla... swoja droga u mnie jest nocka vampirow! T., NM., i jeszcze jakis underworld chyba ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #291 | |||
| no no u mnie tez Moze sie skusze ![]() no ja na poczatku tez tak uwazalam pozniej z czasem to mi sie spodobalo. Kristen mnie przede wszystkim denerwowala Bo Rob ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #293 | |||
| eee mi sie podoba, ze jacob bedzie mial w koncu krotkie wlosy! bo god z tymi dlugimi... no zobaczymy mysle nad tym czy isc do kina na to czy nie-e jak na razie na pierwszym miejscu jest 2012 i time travelers wife ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #295 | |||
| time travelers wife tez chce napierw przeczytac ale na film na pewno pojde. Jak bylam wczoraj na This is it to lecial trailer do 2012 norm,alnie plakalam ze smiechu Jakos mnie tego typu efekty zawsze bawia jak jedzie samochod wszystko sie wokolo niego wali ale on jedzie dalej Ale moze tez pojde lubie komedie No na NM tez na pewno pojde. Tylko nie wiem czy bede miala z kim. Bo moja kumpela jak czytala Tw to mowila ze ksiazka rewelacyjna ale ze film jak dla niej totalna klapa. No wiec narazie nad nia pracuje by poszla.__________________ by anettbianka | |||
| |
| #296 | |||
| a ja wlasnie lubie takie glupie efekty specjalne i przesadzone filmy od czasu do czasu! a 2012 ma trwac ponad 2h chyba ![]() w niedziele ide na rec2 zobacyzmy co to bedzie bo powiem szczerze, ze jedyna mnie przerazala momentami ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #298 | |||
| no ale masz zkim Choc Ania wczoraj ogladala jeszcze raz z sis T i powiedziala ze w sumie to to T nie takie zle WIec mam czas by nad nia popracowac ![]() rec2? Nie slyszlalam o tym filmie __________________ by anettbianka | |||
| |
| #300 | |||
| Oh moje pieknosci ![]() No kieca calkiem fajna ![]() ej czy ogladasz OTH? Bo ostatnio na jakiejs str lj widzialam ruda i dana w jednym lozku. Czy to byla jawa czy sen? znalazlam osobe z ktora ide na NM Ania ostatnio zapusciala sobie T i stwierdzila ze wcale nie taki zly film (no tak konieta jest zmienna -byle nie zmienila zdania do 20 ) Kristen to kloda a Ptison (ona go tak nazywa) calkiem calkiem ale na zywo odpada bo mlodszy a ona mlodszymi gardzi <- jej slowa ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |