| #77 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ja mysle ze pozniej zrobicie powtorke z wczesniej ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #79 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no i dasz facetowi popcorn?? WTEDY MU KAWAL MIESA TRZEBA DOSTARCZYC :LOL: __________________ by anettbianka | |||
| |
| #80 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Jak w The Notebook nalesniki i bekon czy jakos tak ![]() Tylko ze wiesz, nasze zdolnosci kulinarne sa na podobnym poziomie wiec nie wiem czy jakies bardziej tresciwe jedzenie byłabym w stanie mu zrobic. A popcorn to przynajmniej mozna juz gotowy kupic ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #81 | |||
| OMG racja uwielbiam ten fragment filmu dzis na szczescie mozna juz wszystko zamowic Wiec nawet nie trzeba wychodzic z domu i marnoowac czas na kupowanie czy gotowanie ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #83 | |||
| no wlasnie mozna sie oddawac przyjemnosc ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #84 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| aaa notebook ![]() ja tam gotowac nie lubie, ale juk musze to umiem... w sumie to tylko kilka razy mi to sprawilo przyjemnosc jak gotowalam dla chlopaka, albo z nim czyt. on gotowal ja siedzialam na blacie i pilam winko ...ponoc udowodniono, ze faceci to lepsi kucharze ... do kuchni z nimi wiec! ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #85 | |||
| notebook ![]() dla mnie gotownie to po prostu marnowanie czasu ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #87 | |||
| ja juz nie pamietam czy beczalam czy nie ale tak czy tak Noah ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #89 | |||
| AHA ten kiss ![]() | |||
| |
| #90 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| Allie: Why didn't you write me? Why? It wasn't over for me. I waited for you for seven years. But now it's too late. Noah: I wrote you 365 letters. I wrote you every day for a year. Allie: You wrote me? Noah: Yes. It wasn't over. It still isn't over. ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |