| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #271 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| jej to dzis sobie obejrze ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #273 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| a jak bylas sama w domu to tez ogladalas?? ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #275 | |||
| a sama jak bylas w domu to ogladalas?? ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #276 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Prawie zawsze ogladałam jak bylam sama. Bo ogladałam od okolo 18ej a wtedy rodzice przewaznie byli w sklepei. Poza tym ja mam pokoj napietrze wiec tam i tak procz Grzeska nikt praktycznie nie przychodzi. __________________ Icon by: me | |||
| |
| #277 | |||
| no ale mialas swiadomosc ze w budynku ktos jest ... nie koniecznie rodzina ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #278 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ktoregos dnia poszłam do mieszkania cioci podlac kwiaty, nie chciało mi sie od razu wracac do domu i tam zaczełam ogladac. W jednym pokoju ogladałam serial a w drugim miałam otwarty balkon. Pozniej zaczeło sie zbuerac na burze i jak w tym drugim pokoju drzwi od balkonu walneły od wiatru to myslałam ze na zawał zejde! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #279 | |||
| pokaralo nigdy nie otwierac balkonu przy takich filmach. Ja mam zwyczaj zostawiac balkon otwarty po 22 i jak ogladam cos strasznego to stracham sie ze ktos przez balkon wejdzie (bo ja na niskim 1pietrze mieszkam )__________________ by sterni75 | |||
| |
| #280 | |||
| No wiesz, to bylo w te upały wiec ciezko siedziec w domu przy zamknietym balkonie. W dodatku, tak jak mowilam, jak siedziałam cały czas pod kocem! Ale sama bylam zdziwiona ze tak sie posiwecałam dla Derek'a!__________________ Icon by: me | |||
| |
| #281 | |||
| Przeciez lubisz upaly Ja w czasie upalow nie otwieram okna bo na zewnatrz goraco i duszno a w mieszkaniu ujdzie.Pod kocem to Ci musialo byc cieplo ![]() a wogole skad mialas odc u cioci? Laptopa zabralas ze soba?? ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #283 | |||
| no ale na to trzeba czekac min 45min ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
| #285 | |||
| no ale ciotka daleko mieszka od Ciebie?? moj przystojniak ![]() __________________ by sterni75 | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |