| #197 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ej no przez=ciez w dotryku pewnie podobne ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #199 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| i tak samo reaguja na nacisk ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #201 | |||
| dokladnie a kule przynajmniej nie zrzedza do ucha i nie zawracaja glowy ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #203 | |||
| OMG przypomnialo mi sie jak powiedzial ze juz nigdy go nie zostawi ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #205 | |||
| no jak narazie go nie porzucil ![]() Przypomnialo mi sie jak to chcialysmy byc impala i wiekoma innymi rzeczami I przypomnial mi sie prezent pt od Ash Ta ławeczka która zrobiła podbiła moje serce. Do dzis leży u mnie przy luistrze ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #207 | |||
| aha dokladnie Normalnie mala rzecz a cieszy ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #209 | |||
| awwwww teraz to chyba ja sobie takie ustawie ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |