| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polish Thread #2 b/c Hell yeahhhh we love him! Come on, let's spread the love! ![]() ![]() Josh Holloway Polish Site Josh Holloway Official Site Lost Media Fakty: Birthdate: July 20, 1969 Hometown: San Jose, California Middle Name: Lee Hair color: Sandy Blonde Eye Color: Green Height: 6'1" Hobbies: snowboarding, martial arts, fishing, dirt biking Favorite Color: Dark Blue Favorite Food: Fried Chicken and Chocolate Pie Favorite Movie: The Shining Pets: None ![]() ![]() Fans: Shiri Appleby adriene_evans Beti day_aftertoday ladymarmalade parasite33 zbuntowana Katerina84 debita ~DresdenDoll~ Onarek If you want to be added just say so and we'll put you on our list.
Last edited by Cold Desert; 06-07-2007 at 03:39 AM. | |||
| |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niom musze zmienić opening dzis bo trzeba zadbać o naszego faceta nie Marta? ![]() Fajne to quote o Sawyerze nie? So true: Quote:
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Nowy thread! Opening post jest przepięny Wero! ![]() Teledysk z Joshem? Czy mi się wydaje, ale czy Josh nie został ostatnio jakoś twarzą kampanii reklamowej perfum Calvina Kleina albo Bossa przypadkiem? ![]() __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #6 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| ja nic nie wiem, ale sie dowiem wiec do dziela dziewczyny ![]() no ba Wero! pewnie, ze zadbac trzeba! :hug __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #7 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ada a wiesz czyi to był teledysk?Aerosmith?Czy moze jeszcze w jakimś wystapił? ![]() Josh twarzą jakiejś marki? OMFG skad To wiesz? prosze o wiecej info ide też sama zobaczyc o co biega!!__________________
| |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Wydaje mi się, że gdzieś czytałam. *idę poszukać info*ETA: Pomieszałam. Davidoff - Cool Water Cologne. ![]() Fragrance | FabSugar __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #10 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
![]() Fajny ten teledysk Alicia skopałą mu tylek buahahah__________________
| |||
| |
| #12 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A moze w Polsce bedzie?? ![]() __________________
| |||
| |
| #14 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mam nadzieje ze cos dadzą. Moze w TV ![]() __________________
| |||
| |
| #15 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Fajna opalenizna!!! __________________
| |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |