| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polish Thread #1 b/c he's like good wine, getting better and better with years! Welcome to our #1 Josh Holloway appreciation thread ![]() ![]() Josh Holloway Polish Site Josh Holloway Official Site Lost Media ![]() ![]() Birthdate: July 20, 1969 Hometown: San Jose, California Middle Name: Lee Hair color: Sandy Blonde Eye Color: Green Height: 6'1" Hobbies: snowboarding, martial arts, fishing, dirt biking Favorite Color: Dark Blue Favorite Food: Fried Chicken and Chocolate Pie Favorite Movie: The Shining Pets: None ![]() ![]()
![]() If you want to be added just say so and we'll put you on our list. ![]() Josh/// Snowboarding I still do. I still do all sports-basketball, soccer, anything with a ball I can play pretty much. It's my fantasy, always has been. Sawyer// Sawyer: Son of a bitch. [when he realizes he still really *is* on the island and Kate wasn't lying] __________________
Last edited by Cold Desert; 01-13-2007 at 05:57 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| add me __________________ | |||
| |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Juz jestes dodana.Ktoś jeszcze chce? __________________
| |||
| |
| #6 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jak fajnie ze wiecej tu nas.Myślałam że bede piała tylko ja i Adriana ale fajnie!Dawajcie tu swoje fotki ulubione Josha i co tylko chcecie!Aaa i jak sie zacznie S3 to mozna pogadac o jego bohaterze ![]() __________________
| |||
| |
| #7 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2005
| ![]() O jego postaci to ja nie bede dyskutować bo ja love Jack i nie bede wałkowac o ![]() | |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Mnie też proszę dodać ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #9 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wiemy wiemy no ale to board Josha a Josh to nie Sawyer wiec chyba nie bedzie tak źle ![]() Chmurka juz dodaje! ps:idz na Beth tez co ![]() __________________
| |||
| |
| #10 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Dzieki za dodanie ![]() Już idę ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #14 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dzieki,dzieki...ciesze się ze Wam sie podoba celowo nie dodałam Yessici ![]() To pierwsze zdjecie jest cute !__________________
| |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |