| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities | | | ![]() | Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #91 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| wow, jak sie puszcza z kazdym a nie wie co to zabezpieczenie to coz zasłużyla ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #93 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| co innego wpasc bo srodek nie zadzialal, a co innego jak sie go nie uzylo Pamietam jak moja kumpela kiedys modlila sie o okres bo no coz byla glupia... ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #95 | |||
| a to ja musze przyznac ze u mnie w liceum zadna dziewczyna nie zaszla w caze a przynajmniej ja nie slyszalam. Tylko w klasie maturalnej moj kolega wpadl z dziewczyna mlodsza o 2 lata, ale ona nie chodzila do naszego LO ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #97 | |||
| wow, dobrze ze nie podzielilas ich losu ![]() no, jak tylko doszli do momentu do ktorego juz nie bylam potrzebna to ucieklam Dopiero ok 18 ale oni pewnie z 3 godz jeszcze tam siedzieliTylko zapomnialam wziac bluzy i ekierki Musze je odebrac nastepnym razem :/__________________ by anettbianka | |||
| |
| #98 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ty nawet tak nie zartuj! ![]() Nasteonym razem moze bedziesz miala wiecej do roboty. 0:40 umarłam ![]() Boze, sorry ale ja nie wiem co gorsze. Te włosy z ostatniego fan meeting czy taka broda... __________________ Icon by: me Last edited by Katerina84 : 06-09-2009 at 02:53 PM. | |||
| |
| #99 | |||
| ok tfu tfu ![]() No na pewno. Nastepnym razem to ja rzadze I bede ludzi po polu rozstawiac ![]() najlepszy moment z ostatniej serii ![]() Boze ja to tu widze klapki do bialych skarpetek OMG jak tak mozna to przeciez polacy zakladaja skarpety do sandalow! Broda ok ale wasik by se zgolil ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #101 | |||
| oj jesli nie najlepsza ![]() No ja nie wiem co on robi, ja wiem ze faceci nie przywiazuja wagi do ubioru i wygladu ale kurka Jen jestes osoba publiczna! ok ja spadam. obejrze sobie jeszcze jakis film i ide spac ![]() ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #103 | |||
| ej, no facet przy niej dziadzeje... __________________ by anettbianka | |||
| |
| #105 | |||
| zwykle facetom to sie dzieje ok 50 ale nie teraz kurka __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |