| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities | | | ![]() | Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #46 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| Bella nawet na Alasce moglaby z nim zamieszkac ale jak potrzebowala ogrzania to musiala sie do Jake'a zglosic ![]() aha taki mlody stary albo stary mlody Jen ![]() pffff Ty powinnas pilnowac swoich upojnych nocy ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #47 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| A my bysmy zamieszkali na Esme's Island i bylisbysmy sami. Ja bym miała tam cieplutko a ona nie musiałby sie martwic ze ktos go zobaczy jak sie sparkke! ![]() Sorry, ale mi sie nie podoba w takich wlosach I w dodatku ma te obciachowe adidasy!Ale OMGAwwwwwww chloapki sie przyznali ze płakali na filmie Marley and me! Ja tez ryczałam jak glupia na tym filmie! __________________ Icon by: me | |||
| |
| #48 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| zawsze Ci co sprzataja mogli by cos zauwazyc i zglosic Mi tez nie bardzo te wloski zawsze pasowaly, wole go w takich Deanowych ![]() A te adidasy trawiaste to chyba z wyprzedazy w tesco kupil.... OMG faceci??plakali?? i sie przyznali do tego?? ![]() co to za film?? __________________ by anettbianka | |||
| |
| #49 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Zawsze E moglby ich uciszyc... ![]() Predzej Ruda mu je kupila. Oby tylko nie mial tych wlosow w s5! Ja mysle ze na tym filmie płacze kazdy kto mial kiedykolwiek psa... Film z Jennifer Aniston i Owen'em Wilson'em o psie... __________________ Icon by: me | |||
| |
| #50 | |||
| ale E zle by sie czul z zabijaniem ludzi. Chcesz aby E byl smutny?? ![]() nie no mam nadzieje ze nie pozwola na to stylisci. No tez tak mysle lol ona wszystko zrobi by fanki za nim nie lataly a to wiem ktory nie ogladalam. To ja plakac nie bede bo psa nigdy nie mialam ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #51 | |||
| Oooooj tam, jakby zabil w obronie naszego zwiazku napwno nie bylby smutny. A nawet jakby to ja juz bym go pocieszyła ![]() ![]() Teraz tez byla na tym spotkaniu ale narazie nie slyszałam o zadnych numerach. Wiem tylko ze Jen powiedział ze kocha swoja GF...Pfffff Ja przezylam z moimi psami wszytsko to co oni w tym filmie. I wcale sie nie dziwie ze Jered na nim plakal. W koncu on tez ma psy i zawsze podkresla ze bardzo je kocha. __________________ Icon by: me | |||
| |
| #52 | |||
| ale tesknilby za swoja Bella ![]() pffff jakby mnie poznal to by sie odkocha; w niej Boze facet ma naprawde zpatrzony gust. Moze to jednak on te buty kupuje. Nie umie dobrac dziewczyn moze nie umie tez dobierac butow ![]() Niedawno w focusie czytalam artykol w ktorym pisalo ze pies to najwiekszy pasozyt czlowieka ![]() Moze kiedys ogladne ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #54 | |||
| skoro on taki zmienny to moze pozniej znalazlby kolejna belle ![]() ale to od zawsze przeciez Aska potem Ruda , choc z wiekiem mu sie pogarsza i przezuca mu sie na ubior ![]() szczerze to mi sie wlasnie wydaje ze duzo prawdy w tym jest I oni tam nie pisali ze powinno sie rezygnowac z psow tylko po prostu udowadniali ze czlowiek niewiele dostaje w porownaniu z tym co pies dostaje od czlowieka__________________ by anettbianka | |||
| |
| #55 | |||
| Taaaaaak, napewno.... ![]() Boze, nie kracz! Bo az bedzie strach pomyslec co bedzie za kilka lat! Ja tam nigdy w taki sposob na to nie patrzyłam. U mnie w domu psy sa od zawsze. I to jest dla mnie cos naturalnego. I moze skoro nigdy nie mialas psa to tak tego nie widziasz ale ja widze ze moje psy sa bardzo wdzieczne za to wszytsko co od nas dostaja a mi wystarczy ze taki Junior czy Sara przyjda do mnie i chca zeby sie z nimi pobawic czy je pogłaskac i nie musza sie bac ze ktos im jakas krzywde zrobi. __________________ Icon by: me | |||
| |
| #56 | |||
| nie wiadomo na co mu sie jeszcze to moze przerzucic ![]() ale im tam chodzilo ogolnie o bilans zyskow i strat i porownujac to wszystko to z biologicznego punktu widzenia pies dostaje od czlowieka znacznie wiecej. Ja nie podwazam tego ze sie przywiazuje do czlowieka a czlowiek do psa. Tak juz jest jak sie wychowuje zwierzaka ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #58 | |||
| och Jenw okularach slonecznych i Mischa jak wygladal ;thud:__________________ by anettbianka | |||
| |
| #60 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| dobra zdjecia mnie powalili i nie ejstem w stanie nadrobic konwersacji ![]() so... que pasa w mojej fav threadzie?! ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |