| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities | | | ![]() | Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #32 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| Quote:
ja tam takich uroczystosci nie lbuie ![]() a rejs... pod koniec lipca na mazurach! tydzien na lodce i sliczna pogoda ba nawet ciepla woda bo ostatnio jak rejsowalam w maju to byla masakra zimno i w ogole, ale to bylo 2 lata temu czy cus__________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #33 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ja tak samo, ciągnie się to jak guma w gaciach ![]() och to moze sie spotkamy bo tez planuje ze znajomymi mazury w wakacje Ale jeszcze nie wiem kiedy dokladnie, zalezy kiedy pojade na pomiary do pracy mgr ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #35 | |||
| no tez takiej pogody nienawidze! prostuje te wlosy prostuje... wychodze na zewnatrz i **** je strzelil :/ ja plyne 18-25 lipca ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #37 | |||
| wlasnie takie mam naturalnie tylko, ze lubie proste wiec prostuje wiekszosc czasu ![]() widzieliscie to ide, albo nie ide ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #39 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ja mam proste ale mi sie czasami koncowki kreca to wtedy prostuje, ale nie lubie bo szybko mi sie potem koncowki rozdwajaja. A pogoda jak dla mnie jest idealna ![]() ogladne jak skonczy sie Merlin ( wlasnie zaczelam ogladac bo calkiem ciachowy blondynek tam gra )__________________ by anettbianka | |||
| |
| #41 | |||
| a to takie serial ejst? ![]() ja tam jestem za sloncem... a dzis mialam burze i grad super... __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #42 | |||
| no ja wlasnie teraz zobaczylam. Tez nigdy nie ogladalam to jest moj pierwszy odc a wlasciwie pol bo zobaczylam jak skakalam po kanalach. Dziwny bo o magi i wogole. Ale blondynek mniam ![]() och ja uwielbiam burze i wogole deszcz Chyba moglabym mieszkac w Anglii lub Irlandii ![]() to se chopak popil Ale zadziwiajace ze mu sie lepiej idzie do tylu niz do przodu ![]() A te pomylone kierunki ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #43 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ja tam smiało moge zacytowac Belle "I don't really like the rain. Any...cold, wet things" Ja powinam sie urodzic we Włoszech albo w Hiszpanii... I jak sie zastanawiał czy już idzie czy jeszcze stoi w miejscu ![]() Nie no bez jaj! W Dzienniku mowili o tym bylym kroliczku Playboy'a Jen'a. Ze znalazła sie na liscie 10 najsłynniejszych polakow i jakis redaktor Playboy'a zachwycał sie tak ze ona jak najbardziej na to zasłyguje, ze jest jedna z njpopularniejszych modelek na swiecie i tak strasznie podkreslał ze ona jako jenda z nielicznych jest naturalna blondynka. No fascynujace, szkoda ze cała reszta jest sztuczna...Pffffff! Ok, zdjecia z nowego fan meeting.... __________________ Icon by: me Last edited by Katerina84 : 05-30-2009 at 02:44 PM. | |||
| |
| #44 | |||
| no to sorry ale cold Edward do Ciebie nie pasuje ![]() no troche mu sie to wszystko pomieszalo ![]() ach a czegoz sie spodziewac z wypowiedzi faceta zajmujacego sie playboyem Ja tam o niej bym nie slyszala nawet gdyby nie to ze kiedys uwiodla Jena... To juz bardziej znana wdg mnie jest ta cala Iga wyrwał czy jakos tak. A ona taka naturalna jak zupa z proszkuI do koloru wlosow tez bym nie byla pewna ![]() ok kto mu wybiera buty?? Znow obciachowa zielen Jak zobaczylam pierwsze zdj pomyslalam god jaka fryzura ale pozniej juz nawet ok wyglada ![]() Co mu sie w oko stalo?? no i przekroczylas 666 ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #45 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Dobrze, dobrze, skoro Bella mogła z nim marznac to ja tym bardziej! ![]() Te włosy to ma identyczne jak w za czasow DC. Ale duuuuuzo mlodziej wyglada! Mial laserową korekte oczu. Na LJ ludzie rozpaczaja ze juz nie bedzie nosil okularów a byla w nich taki cuuuute ![]() Trzeba bylo mi wczoraj przypomniec! __________________ Icon by: me | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |