| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #241 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no to juz pamietam ale i tak czasu nie mam ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #243 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| nie to nie chodzi o sciaganie. Bo sciaganie to nastawiam i jest a w miedzyczasie moge robic cos innego. ALe dzieki :* __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #245 | |||
| ok zaczne sciagac moze wtedy jak bede miala czas od razu sobie obejrze. Za to założyłam sobie konto na facebooku Skonczy sie pewnie tak jak na gronie no ale cóż zmuszono mnie :p__________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #247 | |||
| no ja znajac zycie tez tak zrobie Bo na grownie wlasnie ta sama kumpela mnie namowila no wiec zalozylam. Dodalam przyjaciol ustawilam zdj i nigdy wiecej tam nie weszlam. Dzis nawet nei wiem czy to konto istenieje a jak tak to jaki mam nick i jak sie zalogowac.A na FB sie zalogowalam bo mnie wlasnie ta sama kumpela namowila bo powiedziala ze jestem nie z tej ziemi bo nie mam zadnego konta ani na FB ani na NK, na co ja ze mam na gronie No ale siedzialysmy wczoraj u niej i sobie zalozylam Na NK nie bo ona mowi znow ze woli FB. ale juz widze ze raczej nie zagrzeje tam miejsca sa dwie KW na FB, ktora to Ty?? Bo Cie dodam ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #249 | |||
| ale obie chyba tak maja zaraz spredit a teraz mi jedna Katarzyna W. wyskoczyla ze znajoma Iwona B czyli to Ty?? To Cie zaprosze wow zalogowalam siena FB juz 3raz jest lepiej niz na gronie__________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #251 | |||
| o widzisz to jak zaakceptujesz moje zaproszenie bedziesz miala 2 znajomych ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #253 | |||
| moze jak posiedze tam z tydz to dodam i zdj ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #255 | |||
| ah narazie mi sie nie chce bo albo bym musiala zrobic sobie teraz sama (nieznosze zdj robionych z wyciagnieta reka wiec sobie nie zrobie) albo poszukac na kompie moich zdj. No wasnie po tyg moze cos wrzuce o ile do tego czasu nie zapomne o FB ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |