| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #226 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| No tak, tu tez masz racje. Pewnie jakbym musiała spedzac cale dni na słuncu pracujac to tez by mi sie odwidziałoni bym chciała zeby bylo chlodniej. Ja jestem do Edwarda upodobniona prawie przez cały rok wiec chociaz w lato chciałabym byc troszeńkę bardziej upodobniona do jake'a {TYLKO i WYLĄCZNIE pod względem koloru skory! )__________________ Icon by: me | |||
| |
| #227 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no wlasnie. Pracujesz pot sie z Ciebie leje a pozniej jeszcze glowa od sloca boli :/ Dlatego ja bym chciala na pomiarach by zawsze bylo 20-25 st w cieniu. no to na balkoni, do ogrodka, na basen albo jak chcesz szybkiego efektu to do solarium ![]() Ja jestem opalona przez to przebywanie na polu ale taka poopalana jestem w ciapki a tak nie lubie, uwazam ze jak sie opalac to w bikini __________________ by anettbianka | |||
| |
| #228 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Jeszcze troszke i na działkę bede mogła jezdzic i tam sie opalac. Do solarium mam jakies uprzedzenia. Nie chodzi o to ze sie boje o skore czy cos w tym stylu po prostu mam uraz po tym jak u mnie na studniowce połowa osob wygladała jak spalone skwarki. I da mnie solariana opalenizna wogole jakos sztucznie wyglada. Ale musze cos wymyslec bo za 1,5 mieisaca mam wesele i nie chce byc taka cała blada. Narazie spadam. Bedziesz wieczorem czy znow masz imprezke? __________________ Icon by: me | |||
| |
| #229 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no ja solarium tez nie lubie, ale ogolnie ja nie lubie takich "sztucznych" rzeczy. Nigdy nie bylam nawet. narazie jestem ale nie wiem co bedzie dalej ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #231 | |||
| no to trzeba buzke na slonce wystawic. U mnie dzis na czszescie pada i jest chlodno ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #233 | |||
| no bo wtedy nawet wyjsc nie mozna bo o ile w mieszkaniu jest przyjemnie ale jak wychodze to albo sobie usiasc na laweczce w cieniu albo nie wychodzic Nie lubie upałów bo mnie męczą. Zreszta jak wiekszosc ludzi ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #235 | |||
| no nie Ale pociesz sie ze jestes wyjatkowa "hug:__________________ by anettbianka | |||
| |
| #237 | |||
| no w sumie zadna nowosc Bycie normalnym jest nudne ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #239 | |||
| ach no tak zapomnialam o tym serialu Nie wiem kiedy mi si ego uda obejrzec ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |