| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #211 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| o jezu nie wiem. Marnowac taki material genetyczny?? ALe z drugiej str laczyc go z genami rudej?? hmmm i tak zle dla ludzkosci i tak ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #213 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| tak tez moze chciec odmiany ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #215 | |||
| dokladnie ![]() God wlasnie wreocilam z calodniowej libacji Moja friend sie bronila dzis i od 11 do teraz non stop pilam mam nadzieje ze kaca jutro nie bedzie ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #217 | |||
| wogole chyba mój organizm przywykl do alkoholu ![]() a jutro wstaje o 3 bo przyjezdzaja po mnie do roboty o 3.45 pojebalo ich chyba. Rozwazam by wogole nie isc spac ![]() __________________ by anettbianka Last edited by debita : 07-16-2009 at 12:27 PM. | |||
| |
| #219 | |||
| no i chyba tak zrobi. Albo poloze sie na 1-2 godz nie wiem Jeszcze zobacze ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #221 | |||
| e spoko. Poszlam po 1 spac i wstalam o tej 3. W samochodzie bylo ciezko bo mnie zcinalo ale w samej robocie nie ![]() A tak wogole nienawidze takiej poody (to juz wiesz) normalnie lalo sie ze mnie bo w cieniu bylo ponad 30stopni a my w sloncu teren mierzylismy :/ __________________ by anettbianka | |||
| |
| #222 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Dla mnie taka pogoda jest jak najbardziej ok ale to też juz wiesz. Zreszta ja nawet jakos bardzo tym słoncem nie moge sie nacieszyc. W pracy nad oknem mam taki nieduzy dadzek wiec słonce do pokoju mi nie dociera za bardzo a jak wracam do domu to najczesciej słonce znika i jest tylko pochmurno i duszno. __________________ Icon by: me | |||
| |
| #223 | |||
| duszno jest w taka pogode caly czas ![]() Ja niestety mam taka pogode od rana zaraz nad glowa ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #225 | |||
| no nie wiem Co innego lezec na plazy czy plywac w basenie a co innego pracowac Szczegolnie ze wczopraj musialam byc w dlugich jeansach bo komary ciely jak nie wiem :/A to juz nie chcesz sie upodabniac do Edwarda?? ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |