| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #196 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no mam nadzieje bo ja ui zagladalam codzienie ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #198 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| no no FB to facebook uzaleznilam sie heheja to najpier mialam problemy z routerem po bu8rzy a potem zmienili sposob nadawania mojej osiedlowki i nie moglam tego cholersta przeprogramowac jak juz zaczelo dzialac masakra jakas __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #199 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ![]() ja po burzy mialam z tv problem bo uszkodzilo antene i musialam przez pare dni sie upominac by naprawili! __________________ by anettbianka | |||
| |
| #201 | |||
| no ja wlasnie tez. To wygladalo tak ze wlanczalam tv ok 21 zobaczyc czy nie ma jakiegos fajnego filmu a tu pupa bo nie ma tv A za pono by do goscia dzwonic i musialam sobie przypomnienia na komie ustawiac No bez neta tez mi ciezko ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #202 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| ostatni dzien do roboty i 3 dni wolnego dajcie sily zebym wy3mala te 3h dzis!w tv nic nie ma ja to czasami tylko obrady sejmu se poogladam, albo tvn24, ale za to moj brat z ojcem to zawsze cos... siedza koduja i nagrywaja jakies filmy ja nawet nie czaje urzadzenia ![]() jakas kwasna kawa mi wyszla ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #203 | |||
| moze kwasne mleko dodalas Albo cytryne na kaca ![]() jej obrady sejmu bleee Unikam eszystkiego co z polityka zwiazane ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #205 | |||
| OMG dobre ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #207 | |||
| a powienien juz przywyknac ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #209 | |||
| pasuja idealnie. Ale dobrze ze nie sa gejami ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |