| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities | | | ![]() | Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #182 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no Debica zalana byla. Droga niedaleko mojego bloku byla potokiem. Ja na szczescie w bloku mieszzkam tam wiec nie ucierpilismy za bardzoi bo tylko 90%zawartosci piwnicy jest do wywalenia, ale Ci co mieszkaja w domkach to pozalewane. To musi byc jego syn Obaj lubia jesc ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #184 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| no w Krakowie padalo ale nie caly dzin a w debicy caly tydzien non stop i jak w koncu bardz mocno przylalo to juz byl gwozdz do trumny zbanuja mnie za taka?? ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #186 | |||
| Dziekuje Z mojego imprezowania chyba nici nie wyjda bo dostalam prace tzn narazie na 2 pomiary jade jeden jutro a drugi w pt z noclegiem na sobote i dzis dopiero promotor ma mi sprzet dowiesc i to ok 20-21 a znajac jego o 22 Wiec nici z dzisiejszej imprezy ![]() aha Blair i Chuck ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #188 | |||
| wróciłam ale jestem padnieta ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #189 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| hej dziewczynki co tam slychac?! ludzie jak dawno mnie tu nie bylo... a zdjecie bomba jaki ojciec taki syn nie (oby heh)__________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #190 | |||
| no wlasnie czemu nie wpadalas?? Juz nie kochasz Jena?? i Deana?? ![]() znow nasza ulubienica na onecie pfff Megan Fox kontra Joanna Krupa - ktra seksowniejsza? - Galerie - Fotonewsy - Onet.pl Film Marta zbliza sie do 666 ![]() __________________ by anettbianka Last edited by debita : 07-05-2009 at 06:52 AM. | |||
| |
| #191 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| a bo raz, ze 2tyg neta u siebie na lapie nie mialam wiec tylko na FB wpadalam... potem kolejne 2tyg mieszkalam praktycznie u chlopaka wiec tez nie bylo kiedy a teraz praca praca praca... teraz mam maraton 9 dni bez wolnego duh ale juz 18 rejs jakos dam rade ![]() a JEna kocham kocham nawet na odleglosc heh ![]() 666 niedlugo ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #192 | |||
| co to jest FB?? A co u chlopaka takiego robilas ze nie moglas do nas wpasc ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #194 | |||
| ![]() racja neta nie mialas ![]() a juz wiem co to FB Facebook nie?? __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |